Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Vand Simboluri PlayStation din lemn – handmade

1. #1 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar

Vand Simboluri PlayStation din lemn – handmade

Vand set de simboluri PlayStation realizate manual din lemn masiv de stejar. Fiecare piesă este tăiată, frezată și finisată cu grijă, ideală ca obiect decorativ pentru fani PlayStation sau pentru spațiul de gaming.

Dimensiuni:
    Cu stand: 29.5cm x 8cm x 2,5cm
    Fara stand 29,5cm x 6,5cm x 1,5cm
    Dimensiune piesa: 6,5cm x 6,5cm x 1,5cm

Piesele nu sunt prinse de stand, se pot pune in orice ordine, sau pot fi expuse fara.
    Pret cu stand: 220 lei. Fara stand 190 lei.

Pentru mai multe imagini cu alte culori: https://imgur.com/a/gZenX34
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2025-11-15-17.36.12.jpeg

2. #2 SP
    160 cu stand.
    130 fără stand.

3. #3 SP
    120 cu suport. 100 fara suport.

4. #4 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Daca nu le dai pana cand revin eu in tara (12 Decembrie) ti le iau eu. Cel cu suport ma intereseaza.

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Daca nu le dai pana cand revin eu in tara (12 Decembrie) ti le iau eu. Cel cu suport ma intereseaza.
    Chiar dacă le-as da pot sa mai fac, nu e problemă. Ne auzim atunci si dacă mai dorești, rezolvăm. Până atunci vreau sa le adaug niște magneți să stea mai fix formele pe suport, dar sa poată fi si luate jos, sau reordonate. Sper să reușesc.

6. #6 SP
    Revin cu update: n-am reușit sa le pun magneți. Era prea complicat sau cel puțin n-am găsit eu o soluție care sa imi placă.
    Așa ca le-am fixat cu suruburi. Deci cele cu suport sunt fixate de bază cu suruburi. Ca aspect nu influențează cu nimic, șuruburile nu se văd deloc.

7. #7 SP
    Multumesc mult user-ului Cristache07 care a fost primul curajos si a "riscat" sa cumpere un set de simboluri. A postat si o poza pe thread-ul Ce ne-am cumparat azi - diverse, o pun si eu aici.
    Attached Images Attached Images 1000039553.jpg

8. #8 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Am uitat sa-ti scriu in mesaj ca ti-am facut plata. Totul arata bine, este finisat, suruburile se vad in partea inferioara a suportului si nu afecteaza deloc aspectul. Daca reusesti sa "creezi" si consolele (PS1 si PS2 pentru inceput) in miniatura - 12 respectiv maxim 15cm, ar fi o treaba super.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.