Originally Posted by Koei Tecmo
PS5, PC (Steam).
Early 2026.
Alpha Demo disponibil pe PlayStation Store pana pe 18 iunie.
Originally Posted by Koei Tecmo
PS5, PC (Steam).
Early 2026.
Alpha Demo disponibil pe PlayStation Store pana pe 18 iunie.
De abia il astept,voi descarca demoul cat de curand,altceva poate pragmata si cam atat.Trebuie sa spun ca ghost of yotei nu ma prea ma atrage.
Total neașteptat anunțul. Unul dintre jocurile mele preferate în care am băgat zeci de ore mai ales în Nioh2
Sent from my iPhone using Tapatalk
Are si varianta steelbook pe amazon deja e la precomanda 300 ron cu steelbook.Sa vedem ce pret vor pune nenorocitii astia de la noi.
Nu imi dau seama daca au mai imbunatatit ai la inamici de la demo alpha si pana acuma voi vedea cand vor lansa oficial demoul.In demo era cam prostut ai la inamici.Altceva e ca nu am gasit steelbok la noi doar pe afara si la itgalaxy insa nu stiu cat de seriosi sunt aia,initial am zis sa il iau cand va aparea cu tot cu dlc insa cand am vazut ca vor aparea tocmai la anul cred ca il voi lua acuma,oricum astept demoul intai.La ce penurie de jocuri de calitate sunt asta vine ca o gura de aer proaspat.
Pentru mine Nioh și în special Nioh 2 este unul dintre jocurile mele preferate. Am jucat și rejucat Nioh 2 zeci și zeci de ore în toate build-urile posibile. Nioh 3 am jucat și terminat și alpha demo, precomandat direct deluxe edition care cuprinde și cele 2 DLC-uri programate fiindcă cu siguranță îl voi juca și pe asta o grămadă. Abia aștept ziua de joi când apare demo-ul fiindcă salvările le vei putea lua în jocul final
La fel ca și la Nioh 2, urmează 2 DLC, primul undeva prin toamna-iarna. Zone noi, inamici noi etc
Habar nu aveam ca deluxe-ul te face eligibil pt dlc-uri...am crezut ca doar collector edition
Deluxe edition cuprinde și Season Pass unde sunt incluse 2 DLC
Am descarcat demoul are aproape 60gb nu imi dau seama daca e tot jocul sau nu,inca nu l.am incercat si daca e mai lung ma voi opri unde se termina si primul demo.Jocul il voi lua in varianta steelbook.
Și eu l-am instalat și început. Este se pare același demo care a fost lansat și anul trecut în varianta alpha undeva prin vară. Conținut este destul, cred ca înseamnă prima zona din jocul final. Grafic arată mult mai bine ca și alpha, se mișcă excelent pe PS5 Pro și îl voi termina și pe asta la fel cum l-am terminat și pe celălat. Important e ca rămân salvările pentru jocul final!
Și mie mi se pare la fel. Oricum în alpha era prea dură faza ținând cont ca e zona de început cu lvl mic. Au mai optimizat puțin să dea încredere și celor noi pentru a se putea adapta mecanicilor de joc.
Eu joc acum mai mult în ninja mode cu Tonfa, una dintre armele mele preferate din jocurile anterioare și le rup spinările
By Crosy in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By KiritoStefan in forum Sony PlayStation 4
By Clopotarul in forum Sony PlayStation 4
By ony81 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By eagle-eye in forum Game Reviews & Previews
Bookmarks