Gospodar"s Tales
Ce parere aveti
Jocul este creat de un roman,dialogurile din joc sunt foarte haioase
Gospodar"s Tales
Ce parere aveti
Jocul este creat de un roman,dialogurile din joc sunt foarte haioase
Vecinii polonezi fac Cyberpunk, vecinii cehi fac Kingdom Come si noi facem... whatever this is...
O cheltuiala de timp si de resurse inutila pentru a crea " Gospodar Tales". Nu pare interesant (fun) deloc.
Asta e parerea mea.
Ar trebui apreciata munca dezvoltatorului, cineva a depus efort, timp si bani pentru un joc in limba romana ceea ce pentru mine e wow. Am urmarit varianta DEMO pe youtube si mi-a placut, de departe a fi un joc perfect, dar hei, e un joc romanesc cap coada.
De mic copil imi doresc cel putin o subtitrare in limba romana pentru jocuri si nu ca nu stiu engleza, dar traiesc in Romania, vorbesc romana, as fi ipocrit sa zic ca daca ar avea subtitrari eu as juca tot in engleza.
Imi aduc aminte acum ceva timp am cumparat The Divison 2 si avea subtitrare in romana, doamne ce bucurie, am devorat jocul ala cap coada, era o placere sa citesc in limba natala.
Deci un alt joc pe romana e bine venit, daca ar aparea si pe console l-as incerca fara sa stau pe ganduri, chiar de ar fi un joc slab, doar pentru sustinere si pentru curajul de a mai dezvolta si alte jocuri.
Exista alte jocuri produse de romani, mult mai bune decat asset-flip-ul asta:
Black The Fall
Unbound: Worlds Apart
Door Kickers 2: Task Force North
Gibbous - A Cthulhu Adventure
Bear and Breakfast
Yaga
VOIN (Moldova)
Eu o sa il iau ,imi place!
Vreau sa incerc si altceva... nu doar..Blockbustere
---------- Post added 17-02-2026 at 19:25 ----------
By paul in forum Console Club