Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 52 FirstFirst ... 2 42 50 51 52
Results 1,021 to 1,026 of 1026

Thread: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

1. #1021 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Mai are cineva probleme cu primirea codului de verificare pentru autentificarea pe Yahoo Mail? Vreau sa-l primesc prin SMS si de cateva saptamani nu reusesc sa-l primesc. Si inainte trebuia sa incerc de 2-3 ori pana sa-l primesc dar acum nu mai functioneaza deloc.

2. #1022 SP
    Manager paul's Avatar
    Si eu am avut nevoie acum cateva zile si n-am primit. I-am dat de doua ori SMS, n-a sosit nimic. Am dat sa trimita pe WhatsApp si a ajuns instant.

3. #1023 SP
    Da, probabil ca pe WhatsApp trimite (si pe adresa de e-mail alternativa trimite) doar ca pe mine ma interesa varianta prin SMS si nu imi dau seama de ce nu mai functioneaza deodata.

4. #1024 SP
    Stie cineva un loc in Bucuresti care colecteaza baterii uzate si eventual ofera altele noi daca predai un anumit numar de baterii folosite?

5. #1025 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Cei de la Jysk ofereau baterii gratuite (adica R3 cunoscute ca AAA sau R6 AA) in schimbul celor uzate. Din pacate au sistat acest serviciu de cativa ani. Eu nu cunosc o alta companie sa faca asta in Bucuresti.

6. #1026 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    La Kaufland primești o baterie noua pentru fiecare 8 reciclate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 52 FirstFirst ... 2 42 50 51 52