Diablo® II: ResurrectedOriginally Posted by Blizzard Entertainment
Announce trailer:
PS4, PS5, XONE, XS, Switch, Windows (PC technical alpha sign-up).
Later 2021.
The big Diablo 2 Resurrected interview • Eurogamer.netOriginally Posted by Eurogamer
Diablo® II: ResurrectedOriginally Posted by Blizzard Entertainment
Announce trailer:
PS4, PS5, XONE, XS, Switch, Windows (PC technical alpha sign-up).
Later 2021.
The big Diablo 2 Resurrected interview • Eurogamer.netOriginally Posted by Eurogamer
Foarte buna veste. Am jucat jocul asta foarte mult la vremea lui. Sunt curios cum o sa il porteze pe console. La Diablo3 au facut o treaba foarte buna in a-l porta si in a-l juca cu un controler.
Salut, nu inteleg la ce se refera Prime Evil Collection Upgrade. Upgrade de la Diablo 3, la 49 Euro?
Am descoperit.
The Prime Evil Collection Upgrade - the same Prime Evil Collection bundle, minus the cost of any already owned content. This price will vary depending on what you already own.
Nu inteleg de ce ma costa 49 de euro daca detin Diablo 3 plus cele doua expansions. Mai degraba achizitionez Diablo 2 separat cu 40 euro.
Diablo 2: Resurrected will accept your 20-year-old saves from the original - VG247Originally Posted by VG247
Cine naiba mai are salvari de joc de acu 20 de ani?Oricum mi se pare ca oricine va lua acest joc, va dori sa il reinceapa de la inceput, chiar daca presupunand prin absurd ai da pe undeva de vreo salvare de la jocul vechi.
Din ce am inteles nu este cu invitatie este open ( pe PC cel putin). Eu am comandat deja si-l joc pe PS5. De ieri butonez beta de ore bune, am trecut de Andariel si am intrat in actul doi. Este remastered jocul, arata foarte bine comparativ cu originalul, il gasesc identic d.p.v.d. al atmosferei. In beta nu ai lobby inca nu am avut norocul sa am sa-l joc multiplayer, desi sunt online tot timpul.
Le-a iesit bine de tot ! Nu ma asteptam sa fie refacut cu atata atentie. D2 Res mi se pare ca arata mai bine decat D3 & D4. Sa regasesc totul exact cum le-am lasat acum …15 ani!?! dar imbunatatit , adus la zi 4k , hi rez , OMG!Originalul il jucam in software 800x600 & 256culori ! In ciuda scandalurilor recente ,a fail-ului W3 Ref, acesta le-a iesit.
mecanica jocului e schimbata sau e greoaie ca la un joc de 15 ani.Felul in care misti caracterul etc
Multumesc
Hmm...am citit si eu acum ca tine 3 zile open beta. Se misca bine pe joystick? E primul joc de genul asta pe care il voi juca pe consola...am incercat poe dar e o mizerie comparativ cu pc-ul
Nu e nimic greoi, dupa vreo 10 minute de familiarizat cu butoanele incepi sa te misti bine. Da, cand esti la traderi, cursorul il misti din L3, cand vrei sa arunci itemele nu poti face drag& drop cum o faceai cu mouse-ul insa ca lucru nou daca va aduceti aminte aveai 2 skill-uri care erau puse pe click stanga si click dreapta a mouse-ului. Acum poti pune bind pe toate butoanele la skill-uri ba chiar sa folosesti L2+O, L2+X, etc. Ceea ce e super. De asemenea nu sunt nici toate caracterele disponibile, am observat ca necromancerul si asasina nu sunt disponibile acum.
P.S. Varianta beta are doua acte, l-am jucat tot weekend-ul si e super. Am reusit pentru prima data sa-l dovedesc pe Duriel fara sa mor macar o data la el![]()
Nu prea ma impresionat cu nimic Beta, deși am tras Vresiunea de PS5 rezoluția maxima este de 800x600, mi-se pare penibil să scoată remaster cu această rezoluție care se vede ca un cur pe un 4k.
Wait...wat?
Speaking with IGN Middle East in a recent interview, producer Matthew Cederquist stated that Diablo 2: Resurrected will run in 60 frames per second at 4K resolution on PlayStation 5 and Xbox Series X. The remastered classic will however support up to 8K resolution on PC.
Am intrat in opțiuni să o văd, dacă este open Beta poți verifica, însă avea doar 2 opțiunii cea de mai sus și alta mai mică.
By Dant3 in forum Console Club
By Alexungureanu in forum Sony PlayStation 4
By DeathWings in forum Jocuri PC
By flavi_us in forum Jocuri PC
By OEE in forum Licitatii
Bookmarks