Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cat ati fi dispusi sa platiti pentru un tricou personalizat CG

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Nu conteaza cat timp e vorba de CG! Sa fie de calitate si personalizat.

41 24.40%
  • Sa fie de calitate!! (100+ RON)

34 20.24%
  • Sa fie personalizat! (70-90 RON)

40 23.81%
  • Sa fie ieftin! (pana in 50 RON)

39 23.21%
  • Nu ma intereseaza!

14 8.33%
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 54 of 54

Thread: Cat ati fi dispusi sa platiti pentru un tricou personalizat CG

1. #41 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    faceti si de baieti pana in 12 ani ?
    Subscriu

2. #42 SP
    Member klausn's Avatar
    Faceti si de baieti pana in 12 ani ?
    Eu am 13 ani

3. #43 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Ma bag sie u la un tricou,nu conteaza suma cand vine vorba de calitate si sigla CG...si trebuie sa achitam si host-ul.

4. #44 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    Sa fie de calitate!! (100+ RON)

5. #45 SP
    Member colossus's Avatar
    facem tot posibilul pentru a ajuta comunitatea C-G

6. #46 SP
    Member andreips3's Avatar
    Ma repet, any news cu tricoul?

7. #47 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Dupa razboi, multi viteji se arata...

8. #48 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    cv news?

9. #49 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Dupa razboi, multi viteji se arata...
    adevarat graiesti..eu cred ca este buna ideea aceasta cu tricourile...dar sa nu fie exagerate preturile..uni dintre noi au 14-15 ani in cazul meu 14 si nu mi se pare asa ieftin un tricou de vreo 150 lei

10. #50 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    totusi .. doar nu o fii energie si sa rog vreo firma tricou.. nare cum sa coste 150 ron..

11. #51 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Unde gasiti voi tricouri de calitate mai ieftine de 150 ron? Si ma refer la tricouri cu modele/imprimeuri, nu plains. Ca eu cam atat vad pretul la mai toate magazinele in care sunt haine de calitate (material bun).

12. #52 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Uziwood nu mai exagera sau vrei sa te dai mare pe forum ca platesti 150 ron pentru un tricou si aici ma refer fara sa mai puna CG un adaos pentru hosting.Un pret corect in opinia mea este de 80-100 .

13. #53 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Nu ma laud absolut deloc. Atat costa un tricou de calitate care nu are scame dupa 2 spalari sau se sifoneaza la 2 minute de purtat. Vorbesc aici de magazine gen kenvelo.

La Levi's in Deva, tricourile plain white sunt in jur de 100 ron.

14. #54 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Nu ai inteles idea , materialul din care sa zicem ca o sa se faca tricourile CG o sa fie pus la dispozitie de firma care le priteaza nu ? deci tu spui ceva de genul 100 % bumbac ca doresti da , ei o sa il priteze si sa zicem ca totul costa 50 lei un tricou 100% bumbac nu cred ca e mai mult de 20-30 lei ( neprintat) , iar pretul final o sa fie decis de adimistratori forumului deoarece nu prea cred ca multi dintre noi ar da 150 pe un tricou cand nu au dat nici macar 120 de ron pe un joc cum ar fi call of duty world at war care in magazin se gaseste la 150 ron (minim) . Parerea mea este ca CG ar putea sa devina un brand printe noi consolisti ( membri acestui forum , unde numarul nostru creste in fiecare zi ) iar daca s-ar pune un pret corect , cred ca ar avea mare succes pe forum cat despre tricourile de la kenvelo si levi's da si eu am vazut dar maxim la 100 ron , dar nu zic ca nu ar fi mai scumpe cum ar Armani unde brandul costa de n ori mai mult decat calitatea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3