Nu conteaza cat timp e vorba de CG! Sa fie de calitate si personalizat.
Sa fie de calitate!! (100+ RON)
Sa fie personalizat! (70-90 RON)
Sa fie ieftin! (pana in 50 RON)
Nu ma intereseaza!
Ma bag sie u la un tricou,nu conteaza suma cand vine vorba de calitate si sigla CG...si trebuie sa achitam si host-ul.
Unde gasiti voi tricouri de calitate mai ieftine de 150 ron? Si ma refer la tricouri cu modele/imprimeuri, nu plains. Ca eu cam atat vad pretul la mai toate magazinele in care sunt haine de calitate (material bun).
Uziwood nu mai exagera sau vrei sa te dai mare pe forum ca platesti 150 ron pentru un tricou si aici ma refer fara sa mai puna CG un adaos pentru hosting.Un pret corect in opinia mea este de 80-100 .
Nu ma laud absolut deloc. Atat costa un tricou de calitate care nu are scame dupa 2 spalari sau se sifoneaza la 2 minute de purtat. Vorbesc aici de magazine gen kenvelo.
La Levi's in Deva, tricourile plain white sunt in jur de 100 ron.
Nu ai inteles idea , materialul din care sa zicem ca o sa se faca tricourile CG o sa fie pus la dispozitie de firma care le priteaza nu ? deci tu spui ceva de genul 100 % bumbac ca doresti da , ei o sa il priteze si sa zicem ca totul costa 50 lei un tricou 100% bumbac nu cred ca e mai mult de 20-30 lei ( neprintat) , iar pretul final o sa fie decis de adimistratori forumului deoarece nu prea cred ca multi dintre noi ar da 150 pe un tricou cand nu au dat nici macar 120 de ron pe un joc cum ar fi call of duty world at war care in magazin se gaseste la 150 ron (minim) . Parerea mea este ca CG ar putea sa devina un brand printe noi consolisti ( membri acestui forum , unde numarul nostru creste in fiecare zi ) iar daca s-ar pune un pret corect , cred ca ar avea mare succes pe forum cat despre tricourile de la kenvelo si levi's da si eu am vazut dar maxim la 100 ron , dar nu zic ca nu ar fi mai scumpe cum ar Armani unde brandul costa de n ori mai mult decat calitatea
Bookmarks