'Harry Potter' TV Show Adaptation Ordered at HBO Max - VarietyOriginally Posted by Variety
'Harry Potter' TV Show Adaptation Ordered at HBO Max - VarietyOriginally Posted by Variety
Hmm... Nu stiu daca era cazul pentru un serial HP. Adica inteleg ca vor sa faca bani da parca vad ca jumate din elevi o sa fie negri gay anxiosi si desi nu am nimic cu ei, iar o sa strice vibe-ul ala de inocenta care e prezent in carti si filme si transforma totul in ceva super woke...
De asta-mi e si mie frica.
Pe de alta parte, filmele alea vechi sunt absolut penibile si oribil jucate in mare parte si nu fac dreptate cartilor + ca, poate, un 30-40% din carti este cuprins in fiecare film si e pacat sa ramana asa.
Deci 1 sezon de 7-8-10 episoade de ~40 min inseamna mult mai mult de un film de 1-2-3h, deci ar avea ce sa arate.
Au inceput filmarile.
Lansare in 2027.
'Harry Potter' HBO Series Starts Filming, Reveals First Look - Variety
Dominic McLaughlin este Harry Potter:
Am impresia ca astia le transforma in seriale doar ca sa omoare franciza...vedeti LOTR de pe Prime care d.p.m.d.v.r. a fost un fail
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
O sa vedem - momentan arata foarte bine si actorii par alesi cu cap - mai putin Snape...nu inteleg ce au avut cu el - nici macar parul nu este ok "slick black hair" e in carte si el are dreads
Oricum, sunt fan al cartilor si al univerului, asa ca cel mai probabil ma voi uita macar la primul sezon/prima carte.
Multa atentie la detalii si abia astept scenele care nu erau in filme dar erau in carti, sau orice scena extra. Dar in acelasi timp s-au incaltat cu fesul la unele casting-uri, par varianta de pe Temu. Also, Snape are fermoar la pelerina intr-una din pozele oficiale... come on![]()
Fiind fan al seriei, abia astept sa apara. De asemenea abia astept ca fetita mea sa ajunga la varsta la care sa poata citi singurica si sa revad impreuna cu ea toata seria originala Harry Potter![]()
Probabil vom incepe cu seria originala Harry Potter cu care am crescut eu si daca universul o prinde atunci voi lua si cartile si cu ocazia asta le voi citi si eu
Fix asta e planul si la mine - sa ne uitam intai la filmele initiale (pacat ca nu exista dublate), apoi sa-i dau cartile.
Atat de mult mi-am dorit sa le gasesc dublate dar din pacate fara succes. Ar fi meritat un dublaj de calitate, cu siguranta erau vizionate deja. Stie sa citeasca destul de bine, dar inca nu a ajuns la capacitatea la care sa poata tine pasul cu subtitrarea filmului. Mai asteptam putin, cred ca in maxim 2 ani o sa incepem vizionarea lor.
Eu cred ca si ne-dublate sunt mai bune filmele pentru copii pentru ca ei oricum le re-vizioneaza de mai multe ori si le vor intelege; si asa vor invata engleza mai bine, asa cum am facut multi dintre noi cand eram mici.
By stefwinner in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By andreicristian9 in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
By paul in forum Videos
By paul in forum Videos
Bookmarks