Asa cum spune titlul vand PlayStation 5 Pro
Este cumparat din SUA (este region free) deci se foloseste ca un PlayStation cumparat de la noi.
Vine cu toate accesoriile incluse (este sigilat)
Memorie: 2TB SSD
Este varianta digitala pentru cine nu stie.
Pret: 2400 lei (negociabil) probabil cel mai mic pret.
Am atasat si pozele !
Cine este interesat astept mesaj privat !

si ca am luat un PS5 PRO cu 500 de euro in loc de 750-800 cat e unul in magazin. Asa se dau tepe si de apartamente, masini si ce dracului o mai fi... Asta e unul din talentele noastre.

ca ti-ai luat din timpul tau si ca ITI PASA. Eu asteptam sa primesc banii pe urma ii scriam in anunt, nu-l iertam. Insa aseara cand am primit mesajele tale am decis sa-i las mesaje in anunturi sa nu se mai apuce cineva sa vireze bani. Pana la urma ca e 100 lei, 500 lei sunt banii fiecaruia si devii enervat la gandul " Ia uite ba, m-a fraierit". Una e cand ii dai de pomana sau cu un scop anume alta e cand ti se promite un produs/serviciu si nu-l primesti. Ce ma deranjeaza la acest user zis donatelo aici pe forum e ca m-a mintit cel putin de doua ori. O data cu consola si luni seara am realizat asta, a doua oara marti cand mi-a dat un transfer din BRD, bani care n-au intrat, banii tot din contul prietenei au ajuns inapoi. PENIBIL! O combinatie proasta ce a facut omul asta, nu stiu ce a fost in capul lui si ce a vrut sa realizeze.

Bookmarks