Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Vand colectie jocuri (400+) PS5/PS4 si Xbox 360/One/Series

1. #1 SP
    Junior Member Az0t's Avatar

Vand colectie jocuri (400+) PS5/PS4 si Xbox 360/One/Series

Salutare! De-a lungul anilor am colectionat foarte multe jocuri pentru colectia proprie insa acestea s-au strans cumva pana la un numar de 750+ jocuri fizice (fara a le mai lua in considerare pe cele 1500+ de pe steam) . Drept urmare, cu greu, m-am hotarat sa imi vand o parte din colectie (circa 400-450 de jocuri plus cateva controllere), mai ales cele care se gasesc si pe PC, avand in vedere ca acum am facut tranzitia la PC (90% din timp).

Totusi, fiind foarte multe poze pe care le-am facut zilele acestea cu cele 400+ jocuri pe care vreau sa le vand, ar fi foarte mare bataie de cap sa le incarc aici. Astfel, voi posta linkul cu pagina mea de pe Vinted unde le-am postat pe toate (sper ca imi este permis si nu imi voi lua ban cu asta).
    Preturile sunt negociabile, iar daca gasiti in alta parte mai ieftin, in marea parte a cazurilor voi face price-match plus discount daca se cumpara mai multe.

Ok, multa vorbaraie, asa ca va las linkul: https://www.vinted.ro/member/306315516. Daca vreti, puteti sa imi scrieti fie aici fie direct pe Vinted.
    O seara faina tuturor!

2. #2 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Pentru că am avut drum în București, am luat legătura cu @Az0t și am cumpărat 2 jocuri de Xbox 360 de la el (Forza Horizon 1 și Gears Of War Judgement). Jocurile arată bine, discurile sunt în regulă, fără probleme. Îmi pare rău că nu a postat jocurile mai devreme, m-am chinuit cu jocurile de pe la câte un vânzător separat. Recomand cu încredere vânzătorul.

3. #3 SP
    Junior Member Az0t's Avatar
    Multumesc frumos!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.