Salutare! De-a lungul anilor am colectionat foarte multe jocuri pentru colectia proprie insa acestea s-au strans cumva pana la un numar de 750+ jocuri fizice (fara a le mai lua in considerare pe cele 1500+ de pe steam). Drept urmare, cu greu, m-am hotarat sa imi vand o parte din colectie (circa 400-450 de jocuri plus cateva controllere), mai ales cele care se gasesc si pe PC, avand in vedere ca acum am facut tranzitia la PC (90% din timp).
Totusi, fiind foarte multe poze pe care le-am facut zilele acestea cu cele 400+ jocuri pe care vreau sa le vand, ar fi foarte mare bataie de cap sa le incarc aici. Astfel, voi posta linkul cu pagina mea de pe Vinted unde le-am postat pe toate (sper ca imi este permis si nu imi voi lua ban cu asta).
Preturile sunt negociabile, iar daca gasiti in alta parte mai ieftin, in marea parte a cazurilor voi face price-match plus discount daca se cumpara mai multe.
Ok, multa vorbaraie, asa ca va las linkul: https://www.vinted.ro/member/306315516. Daca vreti, puteti sa imi scrieti fie aici fie direct pe Vinted.
O seara faina tuturor!![]()

. Drept urmare, cu greu, m-am hotarat sa imi vand o parte din colectie (circa 400-450 de jocuri plus cateva controllere), mai ales cele care se gasesc si pe PC, avand in vedere ca acum am facut tranzitia la PC (90% din timp).

Bookmarks