Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Cumpar Nintendo Switch 2

1. #1 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar

Cumpar Nintendo Switch 2

Salut!

Cumpar Nintendo Switch 2 cu garantie,preferabil cu Mario Kart indiferent daca e sigilat sau nu, am un buget de 2000 lei, daca cineva doreste sa isi vanda consola astept PM-uri,multumesc!

2. #2 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Am gasit o gramada de anunturi pe olx, unele sigilate, altele fara accesorii etc. La preturi de la 1500 la 2300.

3. #3 SP
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Am gasit o gramada de anunturi pe olx, unele sigilate, altele fara accesorii etc. La preturi de la 1500 la 2300.

Toate care sunt acum active pe OLX sunt fara garantii aduse din Germania majoritatea,pe toti i-am intrebat si toti "le-au primit",o singura persoana am prins-o la un pret de 1950 cu garantie Altex dar a si vandut-o rapid.

4. #4 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan47xD View Post
    Toate care sunt acum active pe OLX sunt fara garantii aduse din Germania majoritatea,pe toti i-am intrebat si toti "le-au primit",o singura persoana am prins-o la un pret de 1950 cu garantie Altex dar a si vandut-o rapid.
    Inteleg, dar fiind o consola asa noua, daca o prinzi la un pret asa ridicol eu zic ca merita oarecum riscul sa nu ai garantie.

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Inteleg, dar fiind o consola asa noua, daca o prinzi la un pret asa ridicol eu zic ca merita oarecum riscul sa nu ai garantie.

Nu ma grabesc,chiar si acum cineva a postat ca are una de la Carrefour,dar aparent nu isi gaseste bonul si fara acel bon e cam degeaba,ofera si cu un cont cu cateva jocuri,dar sincer nu vreau fara garantie si prefer sa astept cat e nevoie.

6. #6 SP
    Am cumparat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.