Nu doar acolo, nici la Gamers.ro nu mai e in stoc. Cam asa se intampla in ultima vreme, majoritatea comanda jocul dupa ce apar review-urile si in ziua lansarii nu mai au pe stoc.
Nu doar acolo, nici la Gamers.ro nu mai e in stoc. Cam asa se intampla in ultima vreme, majoritatea comanda jocul dupa ce apar review-urile si in ziua lansarii nu mai au pe stoc.
Mi se pare că multe se vor schimba încet încet. Altex dă jocurile pt. Switch 1 aproape moca după ce au rămas pe stoc cu ele, comandă mai puține la noile release-uri că oamenii mai degrabă cumpără digital având în vedere prețurile, plus gamerii în sine sunt mai conștiincioși cu cheltuitul banilor.
Reviewer-ul de la IGN spune ca 20 de ore i-a luat story-ul, dar dupa 60 de ore inca nu a reusit sa-l termine 100%
---------- Post added 18-07-2025 at 07:22 ----------
Eu cred ca imi story-ul imi va lua 40 de ore, nu pot sa trec la urmatorul nivel fara sa culeg fiecare collectible.
Pana acum pot sa spun ca merita notele de 10, e foarte distractiv. De la primul trailer am spus ca asta e urmatorul nivel cand vine vorba de platformers si chiar asa simt cand il joc.
Nu m-ar mira ca urmatorul Astro Bot sa imprumute multe idei de aici.
Il mai joaca cineva?
Ma pierd in joc ore intregi, de mult timp nu m-a prins un joc la fel de mult. Exploration-ul e perfect gandit, nu m-am plictisit deloc dupa 15 ore si am ajuns de-abia la Sublevel 600.
Singura dezamagire sunt boss-fights, care dureaza maxim 1-2 minute.
Daca vor face un sequel vreodata, sper sa rezolve problema asta.
They're slick on this game, man.![]()
Il joaca cineva cu Pro Controller-ul de la Switch 2? Tot citesc pe forumuri ca ar avea haptics mult mai bune ca primul Pro Controller si m-ar tenta sa cumpar unul doar pentru jocul asta.
Am in el vreo 16 ore si sunt la sublayer 900. Imi place jocul dar ...pt mine e casual. Mai ales ca vin de la titluri precum Dead Stranding si Zelda Totk. Pe acestea doua nu le-am putut lasa. La Totk as vrea sa fac acum toate pesterile alea ca sa obtin un skin rar. Pe cand la DK, daca imi iese dungeon-ul din prima cu 3 banane e bine, daca nu ,nu.
Legat de Pro controller, citisem undeva ca 1 din 3 utilizatori de switch 2 l-au cumparat. Nu am avut primul Pro controller, so...
Da, la fel ca Odyssey sau Astro Bot, main story-ul e usor si devine un pic mai challenging daca incerci sa colectezi fiecare collectible. Mie mi se pare foarte fun sa le caut pe toate pentru ca jocul iti da multe optiuni pentru a face asta - item-ul care face spawn la mai multe chests, sonarul si posibilitatea sa cumperi hartile cu gold - ultima e buna daca iti lipsesc doar cateva si nu ai chef sa faci backtracking, daca vei cumpara foarte multe o sa ramai destul de repede fara gold.
Din cate am citit Endgame-ul adauga multe challenges specifice transformarilor, care sunt un pic mai dificile. Niciun reviewer nu cred ca a terminat jocul 100% inainte sa-si publice opiniile, si de aceea multi au pus dificultatea redusa a story-ului ca un minus.Si ultima parte a challenge-ului e sa experimentezi cu mecanicile jocului ca sa ajungi la obiective cat mai usor, chiar sa eviti path-ul care l-au stabilit developerii, asa cum poti face in Odyssey sau TOTK:
Am terminat story-ul aseara si ultimul boss a fost foarte bun, m-a uimit cat de dificil l-au facut comparativ cu celelalte.
Endgame-ul incepe foarte bine, deja am dat de un challenge care nu l-am putut termina din prima incercare. Sper sa fie cat mai multe asa.
---------- Post added 08-08-2025 at 10:20 ----------
Inca o chestie care-mi place la ultimul boss si la challenge-urile din Endgame e ca te forteaza sa folosesti transformarile cat mai mult. Pe langa dificultatea redusa, alt minus al story-ului e ca transformarile sunt necesare foarte rar.
Donkey Kong Bananza – DK Island & Emerald Rush DLC, out now! (Nintendo Switch 2)
Just when I thought I was out, they pull me back in.![]()
Ce chestie si cu perceptia asta...DLC platit la 1 luna de la lansare... Daca facea Ubisoft asa ceva, ar fi explodat internetu, ca au taiat content din joc, pentru a lua extra bani...![]()
Nu știu care e faza la jocul asta, dar la Ubi faza e ca anunță DLC-uri cu luni de zile înainte ca măcar să apară jocul. Evident că pare ca au tăiat conținut ca sa ti-l vândă pe rând chiar daca poate nu tot timpul e așa.
LE: acu vad ca ai zis ca si aici a apărut foarte rapid dupa lansare. Deci am scris cam degeaba ce am scris mai sus.
Majoritatea anunta cu mult inainte de lansare, dar doar la Ubi se activeaza lumea. Oricum planurile pentru a face DLC sunt discutate din procesul de productie a jocului, poate cu ani inainte de lansarea jocului, asa ca nu vad care este problema sa-l anunti inaintea lansarii, daca ai joc cu Season Pass - asa stii pe ce dai banii.
Continua-ti fraza macar sa intelegem si noi ce vrei sa zici, ca nu ai zis nimic "ce crezi tu".
Nu cred ca e vorba de fanii Nintendo neaparat, nu cred ca se astepta nimeni sa prezinte DLC la 1 luna distanta sau in cazul POKEMON sa il anunte deodata cu jocul, prost nu e cine cere, e clar ca au facut manevra cu DLC-ul ca sa mai stoarca de bani, dar din nou.... Prost nu e cine cere... sa nu uitam totusi ca sunt persoane care cumpara COD, FIFA, F1, NBA2k etc etc in fiecare an care sunt aceleasi ciorbe reincalzite.
Ce "rollercoaster" de pareri mi-a dat DLC-ul acesta. Cand l-au anuntat eram tare excited ca vor adauga ceva mai substantial dar citind review-urile si parerile initiale am fost cam dezamagit. Doar atat pentru $20?!
Dar se pare ca modul adaugat e foarte complex si refoloseste toate mecanicile jocului pentru a crea o experienta cu adevarat noua, adaugand zeci de ore de gameplay jocului de baza si acesta e cel mai bun lucru care poate sa-l faca un DLC.
Jocul de baza ofera destul continut pentru pretul lui (am 45 de ore in el) si nu ma deranjeaza foarte tare sa ceara bani in plus pentru un DLC asa mare, dar pretul lui pare totusi cam mare si cred ca $10-$15 ar fi fost un deal mai bun.
DLC: DK Island & Emerald Rush - Super Mario Bros. collaboration - perioada limitata - disponibil acum primul wave din 4:
By GreyhounD in forum Nintendo Switch / Switch 2
By GreyhounD in forum Nintendo Wii / Wii U
By paul in forum Nintendo Switch / Switch 2
By MonkY in forum Videos
By ssstefan in forum Console Retro & Arcade
Bookmarks