E simplu, merge din start cu consola fara a fi nevoit sa cumperi convertoare de la brook sau mayflash ca e prea complicat pentru un om.E mai ergonomic decat joycon-urile si face drift mai greut. Din cate imi amintesc, primul pro controller vine din fabrica cu 500hz polling rate, dar nu-s sigur.
---------- Post added 02-08-2025 at 15:53 ----------
Nintendo foloseste piese ieftine pentru a reduce costurile. Incarcarea inceata nu e miscare pro consumer, e fix ceea ce faceau cei de la Apple multi ani si inca practica asta sa aba costurile reduse macar din acel punct de vedere. E o miscare penibila si trash. Daca Nintendo erau asa pro consumer, scoteau acele potentiometre de doi bani din joycon-uri si puneau cu senzori hall effect, insa acelea costau putin mai mult....
---------- Post added 02-08-2025 at 15:56 ----------
Din cate stiu caldura e cea care scade din viata bateriei mai repede, iar incarcarea rapida accelereaza caldura respectiva. In fine, prefer incarcare rapida pentru 5 ani, decat sa-mi reziste acumulator o viata intreaga doar pentru il incarc la nici 5W. Oricum daca e proasta bateria, pica si la incarcare de 5v 0,5a cum am patit la o boxa jbl....

.

Bookmarks