Mda, cred că așa este, jocurile ocupă același spațiu indiferent de ediție (digitală sau pe disc). Știu că s-a introdus recent o modificare și dacă primești un joc la PS Plus pe care-l aveai deja instalat, nu se va mai face instalarea de la zero, pur și simplu se taie legătura cu discul. Am testat-o eu cu MK 1, parcă (am jocul pe disc).
Un raport Sony pe 2024 arata ca banii multi vin din PSN, mai ales vanzarea de DLC-uri. Doar 3% din retail? N-are cum..
http://x.com/Genki_JPN/status/196725...100-6534756%2F
Va mirați ca Sony face bani mulți din dlc-uri? Pai am un prieten care nu e angajat, lucrează cu ziua ce apucă una alta si a băgat mii de lei in skin-uri Fortnite. Noroc ca până la urmă si-a dat seama ca nu merită. Nici nu vreau sa-mi imaginez cineva care are un venit consistent si prinde microbul ăsta cati bani bagă.
Multi copii nu mai cer masinute si papusi, ci coduri de Fortnite si Roblox - jocuri despre care nici nu se discuta aici pe forum desi sunt cele mai profitabile. Generatiile urmatoare nu vor aprecia jocurile story-based single-player la fel de mult ca noi si asta va schimba foarte mult toata industria, lucru care se vede deja pentru ca majoritatea banilor se investesc in live-services.
Aici e si vina parintilor eu nu le-as da 1 leu pentru Fortnite, Roblox sau orice alta mizerie de joc live-service.
Noul update PS5: Power Saving Mode si dual sense sync upgrade to multiple devices. Anuntat de Sony in Iulie.
L-am făcut și eu dimineață pe consolă. Nu am actualizat nici un controller încă. Era și timpul ca opțiunea asta să existe pe controllerul DualSense.
State of Play returns this Wednesday, September 24
Tune in live this Wednesday for more than 35 minutes of reveals and news from developers around the world. We’ll share new looks at anticipated third-party and indie titles, plus updates from some of our teams at PlayStation Studios – including an extended look at Saros, Housemarque’s mysterious new title arriving next year. Look forward to nearly five minutes of gameplay captured on PS5.
Se zvoneste ca vom vedea un trailer nou pentru 'Wolverine' si un nou Metroidvania God of War.
Cel putin Marathon nu va fi acolo, sper sa nu fie nici un alt live-service.
Bookmarks