Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 235 of 235 FirstFirst ... 135 185 225 233 234 235
Results 4,681 to 4,693 of 4693

Thread: Clubul PlayStation 5

1. #4681 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Shrinkflation si in gaming

---------- Post added 04-09-2025 at 16:44 ----------

Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Ce tâmpenie. Nu măresc prețul, scad stocarea. Și culmea, la ediția digitală unde totul se descarcă. Zău că-mi vine să arunc cu ouă clocite în Sony, ca-n vremurile vechi. Asta face din ei încrederea prea mare.
    Nu prea contează ca e digital sau cu disc, jocurile ocupă acelasi spațiu pe SSD.

2. #4682 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Mda, cred că așa este, jocurile ocupă același spațiu indiferent de ediție (digitală sau pe disc). Știu că s-a introdus recent o modificare și dacă primești un joc la PS Plus pe care-l aveai deja instalat, nu se va mai face instalarea de la zero, pur și simplu se taie legătura cu discul. Am testat-o eu cu MK 1, parcă (am jocul pe disc).

3. #4683 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Un raport Sony pe 2024 arata ca banii multi vin din PSN, mai ales vanzarea de DLC-uri. Doar 3% din retail? N-are cum..

http://x.com/Genki_JPN/status/196725...100-6534756%2F

4. #4684 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Un raport Sony pe 2024 arata ca banii multi vin din PSN, mai ales vanzarea de DLC-uri. Doar 3% din retail? N-are cum..

http://x.com/Genki_JPN/status/196725...100-6534756%2F
    Cum nu ? Majoritatea sunt pe Fortnite COD Fifa. Abonamente, dlc-uri, jocuri digitale, etc. Produsele hardware reprezinta 24% si jocurile fizice 3%. Nu e nimic absurd in statistica.

5. #4685 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Va mirați ca Sony face bani mulți din dlc-uri? Pai am un prieten care nu e angajat, lucrează cu ziua ce apucă una alta si a băgat mii de lei in skin-uri Fortnite. Noroc ca până la urmă si-a dat seama ca nu merită. Nici nu vreau sa-mi imaginez cineva care are un venit consistent si prinde microbul ăsta cati bani bagă.

6. #4686 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Multi copii nu mai cer masinute si papusi, ci coduri de Fortnite si Roblox - jocuri despre care nici nu se discuta aici pe forum desi sunt cele mai profitabile. Generatiile urmatoare nu vor aprecia jocurile story-based single-player la fel de mult ca noi si asta va schimba foarte mult toata industria, lucru care se vede deja pentru ca majoritatea banilor se investesc in live-services.

7. #4687 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Aici e si vina parintilor eu nu le-as da 1 leu pentru Fortnite, Roblox sau orice alta mizerie de joc live-service.

8. #4688 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Noul update PS5: Power Saving Mode si dual sense sync upgrade to multiple devices. Anuntat de Sony in Iulie.

9. #4689 SP
    Member tmihai20's Avatar
    L-am făcut și eu dimineață pe consolă. Nu am actualizat nici un controller încă. Era și timpul ca opțiunea asta să existe pe controllerul DualSense.

10. #4690 SP
    State of Play returns this Wednesday, September 24
    Tune in live this Wednesday for more than 35 minutes of reveals and news from developers around the world. We’ll share new looks at anticipated third-party and indie titles, plus updates from some of our teams at PlayStation Studios – including an extended look at Saros, Housemarque’s mysterious new title arriving next year. Look forward to nearly five minutes of gameplay captured on PS5.

Se zvoneste ca vom vedea un trailer nou pentru 'Wolverine' si un nou Metroidvania God of War.

11. #4691 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Poate vom vedea si altceva ca mass effect,kotor.

12. #4692 SP
    Cel putin Marathon nu va fi acolo, sper sa nu fie nici un alt live-service .

13. #4693 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Sper sa nu vedem acelasi titluri din nou.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 235 of 235 FirstFirst ... 135 185 225 233 234 235