Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 246 of 246 FirstFirst ... 146 196 236 244 245 246
Results 4,901 to 4,916 of 4916

Thread: Clubul PlayStation 5

1. #4901 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Macar am aflat neoficial cam cand se va lansa PS6...

Si eu sunt trist dar pe de-o parte inteleg, sort of... ne plangem ca se scumpesc, toate, memorii, componente, etc etc... daca scoteau PS6 cu disc si costa 1000$ ne plangeam, asa ca il scot fara disc si probabil vor directiona aia 49$ in alta parte ne plangem...

O vrem cat mai ieftina out of the box intr-o industrie care este in coma... este clar ca intotdeuna va exista un motiv sa ne plangem. Trebuie sa mergem inainte, asa se transforma industria pe care o iubim!
    Nu cred ca pirateria este solutia, ca sa se duca la vale si continutul... si asa se duc la vale studio-urile ca ciupercile...

Credeti-ma, am peste 1000 de jocuri in colectie si sunt obsedat sa colectionez jocuri, carcase, cutii, orice tine de gaming, sunt ultimul om din lume care ar aproba sau care s-ar bucura la asa ceva, dar era clar ca va veni, mai devreme sau mai tarziu...

2. #4902 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Ar fi complet aiurea sa nu lanseze PS6 si in varianta cu disc sa poti juca jocurile PS4/PS5 pe care le ai deja pe disc.

3. #4903 SP
    Member OveMan's Avatar
    O sa avem jocurile inchiriate si sterse din librarie cand are Sony chef ...

4. #4904 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Macar am aflat neoficial cam cand se va lansa PS6...

Si eu sunt trist dar pe de-o parte inteleg, sort of... ne plangem ca se scumpesc, toate, memorii, componente, etc etc... daca scoteau PS6 cu disc si costa 1000$ ne plangeam, asa ca il scot fara disc si probabil vor directiona aia 49$ in alta parte ne plangem... este clar ca intotdeuna va exista un motiv sa ne plangem. Trebuie sa mergem inainte, asa se transforma industria pe care o iubim!

Nu cred ca pirateria este solutia, ca sa se duca la vale si continutul... si asa se duc la vale studio-urile ca ciupercile...

Credeti-ma,am peste 1000 de jocuri in colectie si sunt obsedat sa colectionez jocuri, carcase, cutii, orice tine de gaming, sunt ultimul om din lume care ar aproba sau care s-ar bucura la asa ceva, dar era clar ca va veni, mai devreme sau mai tarziu...

Eu chiar cred că PS6 va costa 900 USD/EUR minim, poate chiar 1000 USD/EUR chiar și fără unitatea optică. Nu cred că va fi mai ieftin PS6 pentru că nu are unitate optică.

5. #4905 SP
    Member codpin's Avatar
    Văd ca și Reddit s-a inflamat dar am citit un comment care m-a pus pe gânduri: majoritatea celor care huiduie Sony pentru decizia lor au librării cu sute de jocuri în Steam…

Ori în piața actuală dacă zici ca vrei să treci pe PC, să joci aceleași jocuri ca pe PS6 probabil va trebui să bagi dublu sau triplu bani într-un PC față de cât ai da pe un PS6. Ca să nu mai vorbesc de exclusive…

6. #4906 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Eu cred ca sunt minoritatea, ultimul PC gaming l-am facut in 2011. Cand a fost posibil, am luat doar pe disc. Digital am cumparat doar la 5-10$/£.

Presimt ca ori schimba mentalitatea, ori vor lua o m**e calumea Sony. Mai ales ca recent au anuntat ca vor sterge 500 de filme de pe conturile celor care le-au “cumparat” si ca PSN Store se va inchide pe PS3/PSVita.

7. #4907 SP
    Ca tipa sau nu, lumea nu are incotro si se va adapta. Cu totii ne vom adapta, pentru ca iubim jocurile...

Usor usor Xbox dispare (sau cel putin asa sper sa dispara) sau se va contopi cu ecosistemul de PC, all in one machine Steam + Xbox + whatever, iar PlayStation isi vor decide singuri soarta.

Daca vor scoate pe PlayStation 6 jocuri bune si exclusivitati care vor rula asa cum trebuie pe o consola cu PSSR X.Y deja maturizat si antrenat pe PS5 Pro, ma indoiesc ca lumea nu va cumpara consola pentru ca nu are disc.
    Sigur, la inceput se vor revolta, asa cum au facut si cu PS5 Pro (pana cand au vazut ce face PSSR 2.0 din el), dar usor usor vor trece peste si vor cumpara consola.

8. #4908 SP
    Member OveMan's Avatar
    Nu e bataie de joc sa ai jocuri PS4&PS5 care sunt compatibile cu PS6 si sa nu ai unitate optica pentru a le putea juca, sau la jocurile noi sa detii doar o licenta pe care ti-o poate anula oricand ?

9. #4909 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Oh boy, pentru mine vestea asta e final nail in the coffin. Am 38 ani, oi fi dinozaur, dar eu nu ma mai regasesc deloc in lumea actuala, cu tot ce se intampla. Prefer sa ma retrag intr-un colt, cu disc-urile si consolele mele retro. Silly me, credeam ca finally o sa pot sa bag disc-ul de PS3 in PS6, ca la Xbox.
    Comparatia cu PC-ul being full digital nu isi are rostul, pentru ca pe PC nu exista monopol, esti liber sa-ti achizitionezi jocuri din n locuri, la preturi foarte bune (ori gratis!), ai multiplayer gratuit, subscriptions de oriunde, humble bundles etc, pe cand la Playstation ai doar PS Store si atat. Am sa-mi iau PS6 doar daca Sony lasa macar 3rd party devs sa vanda si pe alte platforme, altfel adio. Mi se pare ca UE parca avea ceva de zis legat de asta.
    Also, cum s-a zis mai sus, backwards compatibility cu PS4/PS5 e pa pentru jocurile pe disc, alta veste proasta.

Se adauga si criza RAM/SSD, care cica s-ar mai prelungi 4-5 ani, + valul de layoffs din industrie, si avem furtuna perfecta.
    Cat de inspirat am fost ca am apucat sa-mi fac dream PC-ul inainte...

10. #4910 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Daca nu implementeaza un mod nou de share/ un mod de resell( 1% probabil) / alte magazine pe consola lor.....le urez drum lin spre faliment. Efectiv simt ca ne vom intoarce in anii 80-90 cand preturile la jocuri erau prohibitive, te bucurai la 2-3 jocuri pe an si cam aia era.

11. #4911 SP
    Daca sunt baieti destepti vor lasa usa deschisa celor care vor vrea sa bage in PS6 un disc de PS4. La PS5 digital iti ia efectiv 25 de secunde sa montezi unitatea optica.
    Ramane de vazut, nu cred ca sunt ei atat de prosti..

12. #4912 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Daca sunt baieti destepti vor lasa usa deschisa celor care vor vrea sa bage in PS6 un disc de PS4. La PS5 digital iti ia efectiv 25 de secunde sa montezi unitatea optica.
    Ramane de vazut, nu cred ca sunt ei atat de prosti..
    Nu cred ca e fezabil pentru ei sa investeasca in R&D, design, linie de productie, distributie etc, ca sa ofere un disc drive separat, fie el si overpriced, doar ca sa putem noi sa jucam jocuri vechi de PS4/PS5. Nu castiga nimic din asta, deci 99% nu o vor face.

Se pare ca GTA VI a declansat trend-ul. We will own nothing and be happy.

Tot ce pot sa le urez celor de la Sony e jailbreak cat mai rapid pt PS6, si legi mai dure, cel putin in EEA.

13. #4913 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    Oh boy, pentru mine vestea asta e final nail in the coffin. Am 38 ani, oi fi dinozaur, dar eu nu ma mai regasesc deloc in lumea actuala, cu tot ce se intampla. Prefer sa ma retrag intr-un colt, cu disc-urile si consolele mele retro. Silly me, credeam ca finally o sa pot sa bag disc-ul de PS3 in PS6, ca la Xbox.
    Comparatia cu PC-ul being full digital nu isi are rostul, pentru ca pe PC nu exista monopol, esti liber sa-ti achizitionezi jocuri din n locuri, la preturi foarte bune (ori gratis!), ai multiplayer gratuit, subscriptions de oriunde, humble bundles etc, pe cand la Playstation ai doar PS Store si atat. Am sa-mi iau PS6 doar daca Sony lasa macar 3rd party devs sa vanda si pe alte platforme, altfel adio. Mi se pare ca UE parca avea ceva de zis legat de asta.
    Also, cum s-a zis mai sus, backwards compatibility cu PS4/PS5 e pa pentru jocurile pe disc, alta veste proasta.

Se adauga si criza RAM/SSD, care cica s-ar mai prelungi 4-5 ani, + valul de layoffs din industrie, si avem furtuna perfecta.
    Cat de inspirat am fost ca am apucat sa-mi fac dream PC-ul inainte...
    Eu urmeaza sa fac 34 si simt la fel. In februarie am luat un PS4 Pro, 7216b, cu firmware 9.00 si de o saptamana un PS5 Pro, care va ramane pe 12.40.

Anul trecut am inceput sa construiesc un man cave langa casa, unde vor fi instalate consolele modate. La cat de mult ma joc eu in ultima vreme, ma vor tine o viata.

Mai ramane sa trag curent, sa cumpar un TV si va fi paradis pentru mine.

14. #4914 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Lumea pe net e "surprised Pikachu face", dar in acelasi timp jocurile în format fizic au ajuns la un minuscul 5% din totalul veniturilor din gaming. Aia e, n-ai ce face, lumea e comodă. Prefera sa apese un buton si sa descarce decât sa jongleze discuri. "Colectionarii" de format fizic au ajuns o minoritate nesemnificativă. Iar ceilalți, ca mine, pt care formatul fizic e doar o soluție pt a revinde si a juca mai ieftin - vor ajunge sa cumpere digital. Oricât de tare ne-am încorda pe aici ca nu vom face asta... Poate nu full price, dar vom cumpăra.

15. #4915 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Nu vindeti consolele PS4 & PS5 cu disk drive! Astea in 12-15 ani vor fi PURE GOLD!

16. #4916 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by numaGabi View Post
    Lumea pe net e "surprised Pikachu face", dar in acelasi timp jocurile în format fizic au ajuns la un minuscul 5% din totalul veniturilor din gaming. Aia e, n-ai ce face, lumea e comodă. Prefera sa apese un buton si sa descarce decât sa jongleze discuri. "Colectionarii" de format fizic au ajuns o minoritate nesemnificativă. Iar ceilalți, ca mine, pt care formatul fizic e doar o soluție pt a revinde si a juca mai ieftin - vor ajunge sa cumpere digital. Oricât de tare ne-am încorda pe aici ca nu vom face asta... Poate nu full price, dar vom cumpăra.
    Nu e vorba doar de comoditate, am vazut recent o statistica...aprox 80% din cei de pe console se joaca numai jocuri competitive pline de microtranzactii...aia nu prea cumpara jocuri( 1-2 pe an). Eu zic ca e nitel inselatoare faza cu digital vs physical sales....dar asta este.....sunt curios daca or sa scada preturile la digital cum e la nintendo (putin probabil)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 246 of 246 FirstFirst ... 146 196 236 244 245 246