Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 254 of 254 FirstFirst ... 154 204 244 252 253 254
Results 5,061 to 5,065 of 5065

Thread: Clubul PlayStation 5

1. #5061 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Aprob si eu referitor la "chestii fizice" si aici nu ma refer doar la jocuri. Si fiica-mea e entuziasmata/ impresionata de cd-uri,dvd-uri, blu-ray-uri. E altceva cand asculti muzica si ai o carticica, un manual, parca acorzi altfel atentie cand afli anumite detalii. Primeste acest "suflu" in casa de la parinti de obicei dar sunt interesante reactiile colegiilor / prietenilor cand o viziteaza. Parca sunt din alta lume aceste produse cu care noi odinioara eram obisnuiti si tanjeam dupa ele.

2. #5062 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Pentru mine next-gen moare in punctul in care va fi digital-only.
    Exact asta incercam sa-ti spun ca si eu sunt colectionar, absenta unui plastic rotund nu inseamna neaparat absenta elementelor de colectie, cutie, manual (poate), statui, figurine, poze, cutii de colectie, etc.

N-ai cum sa pui in aceeasi propozitie 'next gen' si 'disc', este ca si cum la disparitia dischetelor ai fi refuzat sa mergi mai departe cand a aparut internetul sau cand s-a lansat Steam in 2004.

In fine, nu incerc sa te conving de nimic, dar mai ales pentru ca esti colectionar si vad ca apreciezi tot ce tine de istoria gaming-ului, cred ca este pacat sa te opresti in loc si sa-ti refuzi ceea ce urmeaza pe PS6/Xbox doar pentru ca refuza astia sa mai printeze discuri.

Alegerea ta, iti doresc succes in proiectul tau, chiar astept cu interes poze in 'Coltul Colectionarului' cand este gata. Nu-ti refuza placerea de a pune si un PS6 acolo, nu le da satisfactie!

3. #5063 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    PS6 as lua doar intr-o singura situatie, dar incalca regulile forumului sa spun. Posibil sa iau la lansare si dupa activare il tin in cutie pe 1.00. Vedem…

Dar eu garantat nu o sa cheltui pe jocuri digitale, si o spun cat de serios pot.

Cu siguranta o sa pun poze. Momentan este pe post de magazie, urmeaza luna aceasta sau urmatoare sa leg la curent.

4. #5064 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Asta cu sony ne-a asigurat ca vor fi 3rd party sellers, nu o fac din bunatatea lor incomensurabila...o fac ca sa nu ii infunde cu procese( cica sunt deja vreo 5 tari care i-au dat in judecata). Vedem ce va fi....cand va veni ziua in care nu mai poti imprumuta sau cumpara un joc sh, eu o sa incetez orice investitie in ecosistemul lor sau orice consola

5. #5065 SP
    Senior Member Papillon_'s Avatar
    De la PS6 sper macar sa aiba bunul simt sa includa un disc drive ca sa te poti juca jocurile pe disc de PS4/PS5.
    PS5-ul l-am scos la vanzare dar PS5 Pro-ul o sa il pastrez tocmai pentru ca ma pot juca jocuri pe disc si il pot folosi ca player pentru filme, concerte etc.

Nu am nimic impotriva digitalului. Pe PC sunt 100% digital iar pe XSX si PS5 Pro cred ca am 60-70% din jocuri digitale.
    Am doua HDD externe de 2.5 inch de 4TB din care unul e de back-up tocmai pentru a imi mentine colectia digitala de poze, muzica, concerte, filme etc.

Cat despre jocurile mari pe disc pe mine nu ma deranjeaza daca vine pe 3 discuri blu ray.
    Pot sa faca ca Nintendo jocurile pe cardul de memorie sunt un pic mai scumpe iar cele digitale mai ieftine.

Solutii sunt numai sa vrei sa le implementezi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 254 of 254 FirstFirst ... 154 204 244 252 253 254