Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 25 FirstFirst ... 15 23 24 25
Results 481 to 492 of 492

Thread: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 5

1. #481 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    @Tudor, sa il stapanesti sanatos! Al meu este pierdut de Flanco undeva in negura timpului, mi-am luat gandul de la el.

Nu am comandat de la Altex/MG de teama ca vin mereu cu cutia rupta, dar al tau este impecabil! Cum au reusit sa livreze asa intacta cutia, a avut ceva ambalaj suplimentar?

---------- Post added 15-09-2026 at 15:06 ----------

Eu am o problema de principiu cu faptul ca un anume Evgeny probabil nascut in localitatea Shabla, unde cazi cu masina in gropi pana in Filipine pe partea cealalta a Pamantului, ulterior ajuns patron la Ozone, a avut initiativa de a oferi publicului sau local sansa sa precomande aceste controlere. Probabil ca a precomandat si el la randul lui maxim 10-15 de unde a putut, dar au oferit clientilor lor posibilitatea asta...

Trantorii astia de la Altex sau eMag care au cifra de afaceri cat tot PIB-ul Bulgariei dorm ca branzele... nu este posibil asa ceva o companie privata din Bulgaria sa poata si tu sa nu poti...

2. #482 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E posibil sa fie si ceva limitate geografica de licentiere sau chiar limitare pentru x valuri, pentru anumite tari. Sau poate pur si simplu e ceva limitare/pedeapsa pentru importatori, din moment ce nu le da voie nici celor de la ozone sa vanda in RO - iar asta inseamna ca ozone le ia pe canal oficial.

3. #483 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    @Tudor, sa il stapanesti sanatos! Al meu este pierdut de Flanco undeva in negura timpului, mi-am luat gandul de la el.

Nu am comandat de la Altex/MG de teama ca vin mereu cu cutia rupta, dar al tau este impecabil! Cum au reusit sa livreze asa intacta cutia, a avut ceva ambalaj suplimentar?

---------- Post added 15-09-2026 at 15:06 ----------

Eu am o problema de principiu cu faptul ca un anume Evgeny probabil nascut in localitatea Shabla, unde cazi cu masina in gropi pana in Filipine pe partea cealalta a Pamantului, ulterior ajuns patron la Ozone, a avut initiativa de a oferi publicului sau local sansa sa precomande aceste controlere. Probabil ca a precomandat si el la randul lui maxim 10-15 de unde a putut, dar au oferit clientilor lor posibilitatea asta...

Trantorii astia de la Altex sau eMag care au cifra de afaceri cat tot PIB-ul Bulgariei dorm ca branzele... nu este posibil asa ceva o companie privata din Bulgaria sa poata si tu sa nu poti...
    Într-o cutie mare de carton dar jucau înăuntru. De aia a ajuns și la mine lovită cutia controllerului dar e acceptabil. Mulțumesc că a ajuns. Diseară bag jocul și revin cu detalii. Spor

Sent from my Pixel 10 Pro Fold using Tapatalk

4. #484 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    iar asta inseamna ca ozone le ia pe canal oficial.
    Mai mult ca sigur. Ozone e distribuitor oficial PlayStation in Bulgaria, pe langa altii:
    Attached Images Attached Images playstation-bulgaria-retailers.png

5. #485 SP
    Deci Ozone a reusit sa ia de la PlayStation Bulgaria care toata tara are utilizatori de PlayStation putin peste Constanta + Timisoara probabil, dar astia mari de la noi n-au prins alocare de la PlayStation Romania care are de 10* mai multi useri? Voi cum va explicati?

---------- Post added 15-09-2026 at 17:14 ----------

Am reusit sa comand unul din Germania prin cineva, o sa treaca prin 7 curieri asta este...cred ca am prins ultimul controller ca vad acum stoc zero...
    Sper sa se duca dracului pe rand, intai marile magazine de tech de la noi, urmate de nesimtitii precum Ozone si Gamers care fac ei discriminare regionala.

Sunt buni banii nostrii, dar intai ai lor! Mare deget mijlociu, ma mut exclusiv pe Jocurinoi, macar stiu ca e companie din Romania, oricat de nesimtiti ar fi...

6. #486 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Si eu am comandat jocul Wolverine si controllerul galben, de la Altex.
    Desi ambele au fost procesate aseara in HUB in Bucuresti, controllerul a ajuns azi, jocul abia azi a plecat din Bucuresti, maine ajunge.
    Fan Curier, ce sa le mai zici.
    Si la mine controllerul a fost bagat intr-o cutie de carton mai mare, juca inauntru, dar a ajuns impecabil.
    Sper ca si jocul sa fie la fel.
    Attached Images Attached Images 20260915_171349.jpg

7. #487 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Eu am luat de la ozone controlerele dintr.un motiv simplu pret fara microtranzactii ca la emag,flanco si altex plus transport gratuit.Alea pentru gta au stat mult timp afara la vanzare.,la noi nu stiu de ce nu le.au adus poate de acuma.

8. #488 SP
    Manager paul's Avatar
    Pulse Wireless / Pulse Edge Wireless Headset:
    Quote Originally Posted by PlayStation.Blog
    [...] Today, we’re excited to share a first look at our refreshed lineup of PS5 audio products: PlayStation Pulse Wireless Headset and Pulse Edge Wireless Headset.

Superior sound quality remains at the heart of the new headset lineup, with custom studio-inspired planar magnetic drivers that deliver exceptional sound separation and spatial accuracy. This makes it easy for players to pinpoint directional cues, such as footsteps or reloads in competitive first-person shooters. Larger planar drivers have been added to PlayStation Pulse and Pulse Edge headsets, creating fuller, deeper bass, while keeping the clean sounds players have enjoyed from Pulse Elite. [...]

PlayStation Pulse Wireless Headset will launch in select markets starting this holiday season, with Pulse Edge Wireless headset launch starting in early 2027. [...]
    Introducing the next line of PS5 audio products: PlayStation Pulse and Pulse Edge Wireless Headsets

Attached Images Attached Images playstation-pulse-pulse-edge-wireless-headset.jpg playstation-pulse-wireless-headset_white_and_black.jpg playstation-pulse-edge-wireless-headset_white_and_black.jpg playstation-pulse-pulse-edge-features-comparison-table.png

9. #489 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Eu am sunat la ozone si mi-au zis ca a tot fost pe stoc insa nu au voie sa il puna si pe piata din Romania. Pe site ul lor .bg au fost plasate comenzi insa se livreaza doar pe teritorul Bulgariei. Asa am primit info, asa o transmit.
    Salut naz,

Din cauza ca ma obsedeaza ideea in sine si nici n-am putut sa dorm bine din cauza asta, am sunat azi direct la ei la Ozone in Bulgaria si am vorbit cu o cumatra care parea destul de bine informata si de fluenta in engleza. Ea mi-a zis ca n-au avut niciodata la precomanda controlerul si ca daca ar aparea, toate precomenzile apar 1-1 in oglinda pe ambele site-uri, nu fac limitare regionala.

Tu ieri cu cine ai vorbit, direct la ei la bulgari sau la numarul din Romania? Te intreb ca vreau sa stiu cu cine sa ma cert, cu aia din Bulgaria daca m-a mintit, sau cu aia din Romania care te-a mintit pe tine. De certat cu una din ele clar ma cert azi.

Multumesc, astept raspuns!

10. #490 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Salut,

Eu am sunat la numarul afisat pe site ul ozone.ro. Am vorbit cu un domn, insa chiar daca s-a prezentat, nu ii mai retin numele.

Nu m-ar mira ca raspunsurile sa difere in functie de angajat.

---------- Post added 16-09-2026 at 10:46 ----------

Dar consider ca iti strici ziua degeaba. Nu o sa iti dea nimeni negru pe alb ce se intampla.
    Ramane sa asteptam si sa speram ca avem de unde il lua.

11. #491 SP
    Ok in cazul asta tind sa o cred pe cumatra Galina sau cum o chema-o. Probabil ca cel din Romania a presupus asta, dar femeia din Bulgaria mi-a zis ca orice vine la precomanda se afiseaza 1-1 in sync si pe .bg si pe .ro si tind sa cred asta, nu cred ca le pasa lor de unde iau banii, iar in Romania au piata mult mai mare decat in vechiul regat unit al Bulgariei, unde fac PlayStation concerte oficiale!

12. #492 SP
    Junior Member Spy0nu's Avatar
    Mda, vad ca azi de dimineata cei de la Altex au postat un nou controller la Precomanda, acela blue...
    Eu sper totusi ca o sa mai apara controller-ul GTA VI pentru ca e totusi distanta mare pana la lansare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 25 FirstFirst ... 15 23 24 25