Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 32 of 32

Thread: Marvel's Wolverine

1. #21 SP
    Manager paul's Avatar
    Toamna 2026.

Gameplay trailer:

Behind the claws:

2. #22 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Mă așteptam la un trailer mai bun, ceva care să fie mai cu substanță și să te facă să-l revezi. În special după acel fiasco cu jocul leak-uit. Pe lângă asta, mi s-a părut foarte prost momentul în care a fost anunțat, cred ca majoritatea se aștepta la un nou joc din seria GoW după ce au anunțat edita specială a DualSense-ului.

3. #23 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Mă așteptam la un trailer mai bun, ceva care să fie mai cu substanță și să te facă să-l revezi. În special după acel fiasco cu jocul leak-uit.
    Mai au o sansa, cu urmatorul State of Play dedicat in primavara.
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Pe lângă asta, mi s-a părut foarte prost momentul în care a fost anunțat, cred ca majoritatea se aștepta la un nou joc din seria GoW după ce au anunțat edita specială a DualSense-ului.
    Ceva trebuie pastrat si pentru TGA.

4. #24 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    10/10, perfect din orice punct de vedere!
    Nu ma asteptam sa fie atat de gory, ma bucur ca respecta viziunea din comics.

EDIT: se pare ca trailer-ul contine gameplay de pe PS5 Pro.

5. #25 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Pare ca au cam intarziat vreo cativa ani cu jocu asta. Comparativ cu spiderman nu pare pollished mai deloc. Also, mie unu mi-au dat impresia ca au cautat ani de zile pe cineva sa joace rolul, nu ca nu ar fi avut inspiratie pentru joc.

6. #26 SP
    Cred ca esti nostalgic, eu il vad mult mai detaliat ca Spider-Man 2. Folosesc mai mult motion blur ca sa para mai rapid, dar mergand frame by frame prin trailer arata super bine. Si nu prea vad cum poti spune ca nu e "pollished" din trailerul asta de 2 minute, poate ne poti da ceva exemple .

7. #27 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Asa percep eu cel putin....poate pentru ca era mai eye candy spiderman? Nu am jucat spiderman 2 , deci nu stiu cat de bine arata. E foarte posibil sa nu imi placa din cauza stilului artistic. Oricum, imi mentin ideea ca au intarziat 1-2 ani.

8. #28 SP
    A fost anuntat acum 4 ani cand era in "very early development" si daca se va lansa in 2026 e o durata normala de dezvoltare pentru un joc AAA din ziua de azi. Poti sa te uiti la leak-urile de acum 2 ani ca sa vezi in ce stadiu era atunci, nu cred ca ai fi vrut sa-l lanseze in acea stare.

9. #29 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Avem si data de lansare. Sa speram ca nu amana prin vara...

10. #30 SP
    Foarte random anuntul, ar fi fost mai potrivit sa fie facut in cadrul unui showcase, poate cu un trailer sau gameplay video nou.
    Dar probabil au vrut sa mute atentia de la discutiile despre inchiderea Bluepoint.

11. #31 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Dar probabil au vrut sa mute atentia de la discutiile despre inchiderea Bluepoint.
    Si eu cred asta. Cei de la Insomniac n-au rateuri in era PS5 au produs titluri bune, au si o fereastra de 2 luni pana la lansarea GTA VI, pe hartie se vede bine. Daca avem o alta amanare Rockstar vor rupe vanzarile insa sa vedem cum va fi jocul; probabil un "Spider-Man fara aripi" si cu gheare

12. #32 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Nu uitati ca la o saptamana distanta apare si Phantom Blade Zero.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2