Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 121 to 129 of 129

Thread: Marvel's Wolverine

1. #121 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    M-am razgandit ca vad ca mi-a dat Espiritus like la faptul ca iau o pauza si inseamna ca se bucura ironic de plecarea mea si nu vreau sa i se faca dor de mine!

Incercam cu block, Kahn e in lista din a 2-a zi de cand s-a intors, colegul care a spus ineptia aia fara limite despre Saros este al 2-lea, hai sa vedem daca functioneaza asa. Daca ma gaseste nevasta'mea pe tastatura lesinat, are biletel langa sa caute in sectiunea de blocked si la last post, va da ea de urma!
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Tu m-ai sus ai mentionat ca Wolverine a primit recenzii nefavorabile pentru ca Sony a renuntat la jocurile fizice si asta e modul industriei de a boicota compania in general. Daca e ok sa postezi asa prostii, e in regula si domnul sa critice Saros.[COLOR="Silver"]
    Nu sunt prostii, asta este adevarul! De cand cu postarea aia nefericita intr-un moment ales foarte prost, zici ca ati innebunit cu totii... cand aia de fapt nici n-au zis nimic concret, decat the f*ing obvious, ca din 2028 n-o sa mai piarda nimeni timp sa va printeze voua jocuri de 500GB pe cate 9 discuri!

Revenind la review, daca ai timp si chef, fa o analiza sa vezi ce mucea au dat nota 6 la Wolverine, vezi de ce anume s-au plans, apoi mergi pe alte reviews de la ei si ai sa vezi ca in alte jocuri au laudat fix acelasi lucru! Daca n-ai nici timp nici chef, crede-ma pe cuvant ca am facut eu!

2. #122 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    M-am razgandit ca vad ca mi-a dat Espiritus like la faptul ca iau o pauza si inseamna ca se bucura ironic de plecarea mea si nu vreau sa i se faca dor de mine!
    Actually not. Ți-am dat like pentru că sunt de acord cu postarea. Pentru mine Soros chiar e un joc curajos și original, la fel ca Returnal pe care l-am terminat de 20 de ori. Nu am nimic personal cu tine sau cu oricine altcineva de pe forum - daca azi sunt de acord cu postarea aprob, daca maine nu sunt de acord dezaprob.

3. #123 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Calmeaza-te mane (Xander) ca-ti faci singur rau. Astia de sar de c*r in sus cu jocurile fizice sunt "oportunisti", joaca day one Wolverine luat la 349 lei si-l vand peste 2-3 saptamani la 270 lei. Cat le mai merge, ca din 2028 se schimba placa. La GTA VI iti vinzi contul daca vrei sa-l praduiesti dupa ce ai terminat campania

4. #124 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Review-urile sunt mai slabe decat ma asteptam, dar nici cel din 2009 nu a avut cele mai bune review-uri, avand doar 75 pe Metacritic; tin minte ca la vremea lui toti il comparau cu God of War 2 & 3, si se plangeau cat de button-mashy era, dar azi multi si-l amintesc cu nostalgie.
    Doua pareri mai pozitive de la review-eri care se aliniaza cu gusturile mele - Gene Park de la Washington Post:

5. #125 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Actually not. Ți-am dat like pentru că sunt de acord cu postarea. Pentru mine Soros chiar e un joc curajos și original, la fel ca Returnal pe care l-am terminat de 20 de ori. Nu am nimic personal cu tine sau cu oricine altcineva de pe forum - daca azi sunt de acord cu postarea aprob, daca maine nu sunt de acord dezaprob.
    Stiu man, am glumit, sperand ca nu o sa te superi! Trebuie sa fim imbecili sa ne certam intre noi impartind tablia asta neagra de aproape 17 ani

Revenind la subiect si putin off-topic, rantul meu nu e neaparat despre nota lui Wolverine, ci despre dubla masura a marilor formatori de opinie gen IGN, GameSpot etc.

Intr-o perioada packed cum a fost septembrie-octombrie, cand omul de rand isi permite poate un joc pe luna, nu poti sa dai 6 unui joc folosind argumente pe care, doua zile mai tarziu, le folosesti ca plusuri ca sa dai 9 sau 10 altuia. Aici e problema mea.

Pentru ca omul voteaza cu portofelul. Cand vede, in p*** mea, 77 la un joc si 86 la altul sau 6 intr-un review si 10 la celalalt, pe care credeti ca il cumpara? 99% dintre oameni nu sunt involved ca noi, nu sunt ultra-hardcore gameri care stau sa disece fiecare joc. Se uita la doua-trei review-uri de la astia mari, vad nota si aia e.

Mortal Shell 2 e alt exemplu. Pentru mine e unul dintre cele mai bune Soulslike-uri facute vreodata si a ajuns la 83 inclusiv din cauza unor review-uri la care, daca citesti argumentele si apoi vezi ce note au dat aceiasi oameni altor jocuri, te doare capul.

Un joc de 6, pentru mine, e unul cu probleme serioase: bug-uri majore, crash-uri, game breakers, chestii fundamentale care nu functioneaza. Nu un joc perfect functional caruia ii tai nota pentru niste lucruri pe care la alt joc le lauzi.

Asta ma enerveaza: dubla masura. Si mai ales puterea pe care o au astia asupra omului care trebuie sa aleaga UN joc din 6-7 aparute in aceeasi perioada.

Hai sa vedem Phantom Blade Zero. Daca va fi judecat cu aceeasi masura, imi scot palaria si zic ca am batut eu campii. Daca nu, exact despre asta vorbeam.

6. #126 SP
    Senior Member Papillon_'s Avatar
    Eu v-am spus ca IGN si GameSpot sunt publicatii de duzina nu inteleg de ce le tot promovati pe forum.
    Pe mine nu ma atrage Wolverine dar nu cred ca e joc de nota 6.

Nu ati vazut recent la Resonance i-au dat tot 6 iar la Onimusha 10! De par era ceva joc revolutionar si nu am auzit eu.

7. #127 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Nu sunt prostii, asta este adevarul! De cand cu postarea aia nefericita intr-un moment ales foarte prost, zici ca ati innebunit cu totii... cand aia de fapt nici n-au zis nimic concret, decat the f*ing obvious, ca din 2028 n-o sa mai piarda nimeni timp sa va printeze voua jocuri de 500GB pe cate 9 discuri!

Marvel Tokon published by Sony Interactive Entertainment.

Recenzie IGN postata pe 11 august, deci dupa anunt: https://www.ign.com/articles/marvel-...g-souls-review Nota 9
    Recenzie Gamespot postata tot in august: https://www.gamespot.com/reviews/mar...-tag-fighters/ Nota 9

Sper ca intelegi ce vreau sa zic.

8. #128 SP
    Senior Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Eu nu ma agit, imi pare rau ca Wolverine nu e cotat bine, chiar aveam asteptari si am anulat acum doua ore precomanda (au reparat Saturn site-ul). E un forum, sunt opinii diferite dar acum serios vorbind Saros este o capodopera. Cu Returnal, Saros, Elden Ring, Demon Souls remake, ambele Hades , Resident Evil 4 remake, Final Fantasy 7 remake am amintiri superbe de la aceasta generatie, in cazul meu PS5. Gusturile nu se discuta insa unii dintre noi vor trage niste concluzii din postari
    Opinii diferite dar trebuie sa ai grija ce spui unde spui. Eu personal nu am ramas impresionat de ce am vazut pana acum cu GTA 6, mi-am spus parerea, imediat mi-a sarit lumea in cap pentru ca e jocul "secolului" 10 din 10 nu se discuta etc.

Sunt aproximativ 3.6 miliarde de jucatori in ziua de azi, cati dintre ei o sa joace GTA6? 8%?
    GTA5 are 230 milioane de copii vandute asta reprezintă aproximativ 6,39% din 3,6 miliarde.

Ce e prost cu recenziile astea de la publicatiile mari e ca pot influenta vanzarile la Wolverine.

9. #129 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Opinii diferite dar trebuie sa ai grija ce spui unde spui. Eu personal nu am ramas impresionat de ce am vazut pana acum cu GTA 6, mi-am spus parerea, imediat mi-a sarit lumea in cap pentru ca e jocul "secolului" 10 din 10 nu se discuta etc.

Sunt aproximativ 3.6 miliarde de jucatori in ziua de azi, cati dintre ei o sa joace GTA6? 8%?
    GTA5 are 230 milioane de copii vandute asta reprezintă aproximativ 6,39% din 3,6 miliarde.

Ce e prost cu recenziile astea de la publicatiile mari e ca pot influenta vanzarile la Wolverine.

Nu ai inteles cum sta treaba. GTA VI nu e un joc. E un eveniment istoric sau ce naiba a zis vlad nu stiu cum user. Daca zici ceva oricat de rau despre joc esti hater si nu stiu ce...obosit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7