M-am razgandit ca vad ca mi-a dat Espiritus like la faptul ca iau o pauza si inseamna ca se bucura ironic de plecarea mea si nu vreau sa i se faca dor de mine!
Incercam cu block, Kahn e in lista din a 2-a zi de cand s-a intors, colegul care a spus ineptia aia fara limite despre Saros este al 2-lea, hai sa vedem daca functioneaza asa. Daca ma gaseste nevasta'mea pe tastatura lesinat, are biletel langa sa caute in sectiunea de blocked si la last post, va da ea de urma!
Nu sunt prostii, asta este adevarul! De cand cu postarea aia nefericita intr-un moment ales foarte prost, zici ca ati innebunit cu totii... cand aia de fapt nici n-au zis nimic concret, decat the f*ing obvious, ca din 2028 n-o sa mai piarda nimeni timp sa va printeze voua jocuri de 500GB pe cate 9 discuri!
Revenind la review, daca ai timp si chef, fa o analiza sa vezi ce mucea au dat nota 6 la Wolverine, vezi de ce anume s-au plans, apoi mergi pe alte reviews de la ei si ai sa vezi ca in alte jocuri au laudat fix acelasi lucru! Daca n-ai nici timp nici chef, crede-ma pe cuvant ca am facut eu!

.

Bookmarks