Cum dreaq sa fac sa nu mai galopeze calu in halul ăla? E cv de-a rasu plânsu ce viteză prinde...parcă joc Nfs in tinerete. Da-l naibii de cal că au exagerat la culme cu viteza aia. Jocul este genial dar prefer sa mă deplasez pe jos decat cu Nfs![]()
Cum dreaq sa fac sa nu mai galopeze calu in halul ăla? E cv de-a rasu plânsu ce viteză prinde...parcă joc Nfs in tinerete. Da-l naibii de cal că au exagerat la culme cu viteza aia. Jocul este genial dar prefer sa mă deplasez pe jos decat cu Nfs![]()
Vroiam doar sa alerge cu viteza cu care alearga un cal nu cu cea cu care merge o masina...sau ma rog, ma refer la senzatia lasata cand alearga
Te asigur ca am jucat destule jocuri in care deplasarea prin mapa se face cu calul dar in nici unul calul nu era cu dotat cu "nitro"
Cat despre "ce pb aveti unii" daca te deranja postul meu puteai simplu sa-l ignori. Zi faina![]()
1 octombrie 2026:
- Echoes of Sekigahara - narrative expansion
- Most Wanted - single-player combat survival mode
- Beauty of Yotei mode, which allows for a screensaver-like view of the environments of Ezo to keep on and relax at home (and take stunning new Photo Mode captures)
- quality of life features including the option to keep an armor set’s appearance while using a different set’s stats, as well as a new high contrast accessibility option
1 noiembrie 2026:
- Complete Edition - $69.99:
Se poate face upgrade la editia asta cu $15, 20% reducere daca ai cumparat Digital Deluxe edition.
Ciudat, nu-ti apare aici reducerea: https://store.playstation.com/en-ro/...OST2CEUPGRADE0 ?
Sa fie doar pt Americani oare?
By Clopotarul in forum Sony PlayStation 4
By HaMaN in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By mixedbi in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By Nestea in forum Videos
By erik95 in forum Console News
Bookmarks