Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 22 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 428

Thread: Clubul PlayStation 5 Pro

1. #361 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Acolo se vorbeste doar de imbunatatire software care o vor avea toate modelele de ps5 pro,nu e hardware.

2. #362 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Cauta sa iau un PRO cu sau fara disc. Aparent doar Kattara.ro au. Emag nu, Aletx nu... Ce se intampla?

3. #363 SP
    Manager paul's Avatar

4. #364 SP
    Member staedler's Avatar
    Gasesti si la evomag la 3999, dar ajunge in martie. Mai ai si varianta in stoc, la itgalaxy, 3969.

Mi-a luat-o colegul inainte

5. #365 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Am plasat comanda pe IT Galaxy. Multumesc Paul!

6. #366 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    It's Official: Resident Evil Requiem Uses Sony's Brand-New PSSR Upscaler

Asa cum suspectam .
    Bearing in mind the FSR4 association with the new PSSR, it's interesting to see these variances. For example, the balance of detail and overall sharpness shifts depending on lighting and content. Sometimes DLSS appears most crisp, followed by PSSR and then a softer FSR4. Text readability suits DLSS, again followed by the new PSSR with FSR4 lagging behind. Elsewhere, distant detail - particularly in Raccoon City - favours FSR4 and DLSS over PSSR. The classic "chain link fence" test also sees the PC upscalers deliver improved outputs.
    ...
    We're also excited about the system-level front-end toggle, an "Enhance PSSR Image Quality" setting in the options. We're confident that we'll see a range of title updates that see developers update their games with the new PSSR, but there are bound to be releases that don't receive the same treatment. Whether they'll be as effective as native upgrades remains to be seen, but again, we're looking forward to finding out.
    Ultimately though, from what we've seen so far, the new PSSR - certainly as presented in Resident Evil Requiem - feels like ML upscaling is finally where it should be on PS5 Pro. It's delivering sharp, stable and convincing 4K imagery from around one quarter the native pixel count, it's competitive with PC equivalents and represents a big, big improvement over the PSSR of the past. And the notion that this upgrade may apply to all prior titles that support the older version of the technology is mouthwatering - potentially it's a system-wide improvement to the console's library. As soon as we're able to, we'll report back with impressions across a wider cross-section of games.
    Nu are cum sa fie mai bun ca DLSS, dar ma bucur ca e mai bun ca FSR4 .

Official Blog: Upgraded PSSR upscaler is coming to PS5 Pro
    We look forward to more news in March, when multiple existing games upgrade to the improved PSSR. There will also be a system software update at that time; selecting “Enhance PSSR Image Quality” in Settings on PS5 Pro will allow you to experience the new PSSR with any PS5 Pro games that currently support PSSR! Once the system update releases next month, try it and see, some games may have noticeably crisper graphics.
    System Update-ul din Martie va face noua versiune disponibila pentru toate jocurile care suporta deja PSSR .
    Attached Images Attached Images before_new.jpg after_new.jpg

7. #367 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    In urma ultimelor evenimente si a prognozelor privind piata de gaming, am luat decizia sa trec si eu la PlayStation 5 Pro. N-a fost o decizie usoara si stiam ca va veni momentul, dar simt nevoia sa las mai jos cateva dintre motivele care m-au facut sa iau decizia asta acum.
    • Unu la mana, nu mai suport sa joc in 30fps si de foarte multa vreme nu mai suportam ideea ca pentru cei carora le-am dat aproximativ pretul unei garsoniere in cei 17 ani de relatie unilaterala, eu reprezint fix nimic, sunt egal in fata lor cu un cetatean din Kenya sau Albania. Din cauza acestor 2 motive, ma aflam intr-o relatie toxica cu Xbox Series X de mult dar am zis hai, am 17 ani de achievements acolo, poate mai astept sa vina Xbox ala nou, doar nu era sa mor de la inca 1 an si jumatate de 30 de fps pe un cont fals, nu?
    • Apoi ce sa vezi, dintr-un motiv pe care n-am de gand sa-l caut prea deep, Microsoft a decis nu doar ca sunt un prost care le dau bani degeaba de 2 decenii, ci ca merit (why the F...) sa-mi ia si badge-ul ala de profile tenure cu 18 ani vechime, pentru ca pot...
    Orbit de furie dar totusi hotarat sa sa raman main platform pe profilul meu de Xbox, am zis ca fac un efort si imi cumpar PC dar, dupa ce-am pus tandea pe mandea', am realizat ca nu imi pot permite, indiferent ce efort as face si nu aveam de gand sa imi vand masina pentru o placa video.

Bun, ma resemnasem, urma sa astept urmatoarele console, dar apoi planeta a decis ca niste mizerii de memorii RAM trebuie sa coste mai mult decat o tona de cirese, lucru care fara doar si poate va amana cel putin pana in 2028 (daca nu 2029-2030) urmatoarele console.
    Zic ba Xandere asta e, mergem inca 2-3 ani (4?) pe profil de Albania si in 30 de fps, ca noi suntem prea prosti ca sa vedem si noi 'Trofeu deblocat' in limba noastra materna si cu adresa la care locuim, ca noi furam banii...

All set, ma impacasem cu ideea... pana cand au intervenit cele 2 picaturi care pentru mine cel putin, au umplut paharul si au facut ca decizia sa se ia singura:
    1. Intr-o zi oarecare cu ploaie si cu RTX in viata reala, niste baieti de la Capcom au lansat ceea ce eu consider the most jaw dropping f-ing thing pe care eu personal l-am vazut vreodata pe o consola, Resident Evil Requiem. N-ai cum asa ceva, noaptea aia nici n-am putut sa dorm de framantari si de cat de minunat arata pe PS5 Pro. In momentul ala a inmugurit samanta... il vedeam deja pe Xander ala cu profil de Albania cum se joaca el inca 2-3 ani in 30 de fps si fara RTX.
    2. Cu samanta inmugurita si cu un OCD probabil nediagnosticat la timp, mi-am mai dat seama de ceva. Mi-am dat seama ca, in momentul lansarii GTA VI, fara doar si poate, the best place to be o sa fie PlayStation 5 Pro si ca o sa fie probabil foarte greu sa pui mana pe un Pro la un pret normal atunci, la lansarea jocului. Mark my word on this, jocul ala o sa fie platform seller pentru PS5 Pro. Chiar si daca il amana iar, tot va fi console exclusive cel putin 1-2 ani pana la lansarea noilor console sau eventual pe PC.
    Eu nu sunt extrem de tehnic incat sa inteleg 100% ce face acest PSSR 2, dar daca Resident Evil Requiem reprezinta un tech demo despre cum vor evolua jocurile pe PS5 Pro folosing acest PSSR 2 atunci am decis, facem un efort acum, dar ma eliberez de sub jugul nenorocit al unei platforme inferioare dpdv hardware si care este evident ca nu ma vrea in ecosistemul ei...

Unii o sa ma considerati nebun ca un factor decizional a fost Xbox-ul, dar cand imi dau seama cat timp am stat prizonier in acel ecosistem si de cate ori mi-am pastrat speranta vie... unii dintre voi nici nu erati nascuti (daca avem colegi U20) cand eu am inceput beef-urile cu Microsoft, telefoane si cereri in audiente la Microsoft Romania, petitii, scandaluri si luari la misto, nervi pierduti si propria sanatate pusa in slujba unor jegosi, care vin sa-mi spuna ca Motorola maica-mii este un Xbox...

Consider ca merit si eu dupa 21 de ani de munca dintre care 18 cu frustrarea acelor nenorociti, sa vad si eu 'Trofeu deblocat' pe profilul meu de gaming, in mai mult de 30 de fps, atunci cand se poate. Sa lanseze urmatorul Xbox oficial in Romania si sa concureze cu PS6 si ne mai auzim...
    Pana atunci, f*it, vreau RTX si vreau sa ma bucur in 60fps de ceea ce pana acum numeam Quality*30fps, si PSSR 2.0 pe consola asta face fix asta si Capcom au dovedit ca o face bine, daca se vrea!

8. #368 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Daca vrei minim 60fps si ray tracing atunci nu ai facut mare lucru cu PS5 Pro majoritatea jocurilor tot in 30 de fps le joci.
    Mai ok la vremea lui era PS4 Pro fata de PS4 atat ca hardware cat si ca pret.

Sa vezi ce fain e sa joci Resident Evil Requiem cu Path tracing pe PC.
    Pacat ca e situatia asta cu memoriile din cauza la hype-ul cu AI si nu ai putut sa iti iei un PC bun.

Eu nu cumpar PS5 Pro pentru ca nu merita saltul de la PS5 prefer sa astept PS6, pana atunci am PC performant, PS5 si XSX.

9. #369 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Da nici eu nu prea inteleg faza cu 60 fps. Merg toate jocurile pe pro 4k 60 fps ? sau ce rezolutie urmaresti sa joci ? ca pe ps5 merge cam tot 1080 60 fps si chiar decent.

10. #370 SP
    Asa am spus si eu pana acum, dar cred ca odata cu PSSR 2.0, saltul va deveni din ce in ce mai mare. Cine va implementa si optimiza corect pe Pro, va face minuni. Cel putin asta au dovedit Capcom. Time will tell...

Nu am bani de un PC high end si nu vreau sa fac parte din categoria aia cu 'it works better on PC, but what about your/my PC?'. Pentru mine a fost all in si simt ca nu mai am timp si rabdare sa astept inca 2-3 ani pentru PS6. Nu asa, nu in 30fps si cu grafica pe medium.

Nu o fi PS5 Pro vreun 5090, dar este exact ceea ce aveam eu nevoie, sa vad grafica din Quality pe care o vedeam pana acum, dar in 60fps si sa fiu pregatit pentru cea mai buna experienta in GTA VI day one, indiferent care va fi diferenta. Consolele noi nu le vedem pana in 2028/29, in scenariul cel mai optimist...
    Sunt destule jocuri pe care abia astept sa le incerc (sau sa le rejoc) pe Pro. Dupa Requiem o sa ma pot bucura in sfarsit de Final Fantasy VII Rebirth, poate reiau si seria The Last of Us, o sa vina Saros, sunt multe...

Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Da nici eu nu prea inteleg faza cu 60 fps. Merg toate jocurile pe pro 4k 60 fps ?
    Nu trebuie sa mearga toate, este suficient ca au dovedit unii ca pot merge (Resident Evil si Final Fantasy Rebirth, sunt diferente enorme). Resident Evil Requim este primul joc in care s-a folosit PSSR 2.0, iar in martie vine update de OS cu optiunea de Enhance PSSR Image Quality. Parerea mea este ca abia de acum incolo PS5 Pro va straluci, dar dupa cum am mai spus, time will tell...

11. #371 SP
    PSSR o sa straluceasca cu adevarat cand o sa aiba un hardware pe masura cum se vehiculeaza ca o sa aiba PS6, oricat l-ar imbunatati ei nu ai cum sa treci de limitarile hardware la PS5 Pro. Procesor plus partea grafica care e mult in spate la ce ofera Nvidia.

Mie PS5 Pro mi se pare un "cash grab" din partea Sony pe care isi dezvolta PSSR pentru viitoarea consola.
    Iti pun asta ca persoana pasionata de jocuri, hardware, am facut precomanda la PS4 Pro cand a aparut dar pentru PS5 Pro nu am putut sa justific deloc achizitia.

Am preferat sa cumpar mai multa memorie pentru PS5/XSX si sa fac un desktop nou de top pe componente.

12. #372 SP
    Iti respect teoria, dar nu o impartasesc. Am inteles cu PC-ul, eu nu imi permit un PC.
    As fi stat si eu la cutie (cum am si stat de altfel, de la lansare) daca ramanea de actualitate zvonul cu PS6/new Xbox in 2027, dar data fiind situatia actuala, pentru mine PS5 Pro este fix ceea ce-mi trebuia in asteptarea noilor console.

No more weakest platform pentru mine, I've been there de 13 ani incoace (cu exceptia a 2 ani de Xbox One X, pe care s-au lansat fix... 2 jocuri).
    Maine cand imi vine Requiem (daca binevoieste emag..), trag draperiile, ma dau bolnav la munca si ma uit 4 ore cum ploua pe caramizile alea, iar cand termin capitolul o sa imi scrie si mie in sfarsit pe ecran 'trofeu deblocat'!

Gata, enough, gata cu reclamele la Sea of Thieves pe tablete si cu Türkiye la Locale! M-am lepadat, sa se spele pe cap!

13. #373 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    D-asta tot sufereai tu... Acum pricep.

14. #374 SP
    Inteleg supararea pe situatia cu Xbox dar nu mai bine luai un PS5 si/sau desktop de pe OLX?
    Doar asa la o cautare rapida PC Amd Ryzen 7 9700x | 32 GB HyperX | RTX 4070ti 5 430 lei.

In fine sa o stapanesti sanatos si spor la joc!

15. #375 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Sony se gandesc sa nu mai lanseze exclusive pe PC si anul asta apare GTA 6, iar tu-i recomanzi sa cumpere un PC second-hand . Tu astea cand o sa le joci pe PC?

16. #376 SP
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Inteleg supararea pe situatia cu Xbox dar nu mai bine luai un PS5 si/sau desktop de pe OLX?
    Doar asa la o cautare rapida PC Amd Ryzen 7 9700x | 32 GB HyperX | RTX 4070ti 5 430 lei.

In fine sa o stapanesti sanatos si spor la joc!
    Am deja PS5 din data lansarii initiale, si-a facut treaba bine pana acum. Daca nu imi permit un PC nou si high end, prefer sa raman linistit pe consola, atata timp cat imi ofera fix ceea ce cautam eu, in bugetul asta.

Cred cu tarie ca GTA VI va fi platform seller, vom vedea stocurile de PS5 Pro atunci, dupa ce vor aparea analizele tehnice. Eu mereu cand ma insel revin aici si-mi pun cenusa in cap, asa cum fac acum cu Xbox pentru care am pierdut prietenii si in viata reala...
    In ideea in care noile console veneau in fall 2027 si chiar tinand cont ca jocul s-ar mai fi amanat putin, ar fi mers tangential sa mai astept, dar asa, prevad un delay de 2 ani minim intre lansarea GTA VI si urmatoarele console, iar un PC este redundant in discutia despre GTA VI.

17. #377 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Sony se gandesc sa nu mai lanseze exclusive pe PC si anul asta apare GTA 6, iar tu-i recomanzi sa cumpere un PC second-hand . Tu astea cand o sa le joci pe PC?
    Care exclusive? Ca le numar pe mainele la o mana. Generatia asta pe "exclusive" e cea mai slaba din istorie, vazusem un grafic la un moment dat iar fata de PS1/PS2/PS3 chiar si PS4 e cea mai slaba!

Eu inca am in backlog GTA 5 varianta de XSX, nu o sa cumpar prea curand GTA6... de altfel nu sunt mare fan GTA.

Realizezi ca pe langa PC am PS5/PS3/XSX si Wii U, nu?

18. #378 SP
    Mi-e lene sa scriu, sa dezvolt, dar incerc sa scriu ce-mi trece prin cap.
    PS5 PRO e SEF de trib. Restul sunt detalii Grafica superioara la desktop este, dar cat costa? Mai faci un upgrade la 2 ani sa nu ramai de caruta, aolo memoriile erau 200 eur acum is 650 si nu-s pe stoc ce model vreau eu, aolo ssd-ul de 2tb era 180 acum e 300 si nu-i pe stoc. Pai acum in luna Martie sa faci un PC echivalent a PS5 PRO e 6000 lei minim ma gandesc. Si nu bagam windows, mai pe sarakie asa, cu sursa si carcasa segotep + tastatura cu mouse Myria. Ai multiplayer gratuit, insa Steam-ul ala are niste preturi mari, nu-mi mai place.

Nu te doare capul... Despre ce vorbim! + ca majoritatea gaming-ului pe PC in Romania consta in jocuri piratate, inca se poarta chiar in 2026. Te uiti pe filelist si intelegi, cum plang aia pe acolo. Uite patch-ul nu e patch-ul, se blocheaza, am ecrane verzi,roz, o mizerie de joc domle. Gratis vor toti! Daca esti vreun fiu de baron local sau matusa Tamara ti-a lasat o avere, iti iei nene racheta desktop, ai si console, clar alegi ce titlu vei juca si pe ce platforma. In cazul meu am ales sa ma dedic unei singure platforme si nu-mi pare rau de loc.

Bonus: Ai invitati de varsta ta sau cu copii, le propui la un moment dat Playstation, dar cu un PC ce faci? Stau ingramaditi la "calculator" cum era pe vremuri in anii '90?
    Fiica-mea recent si-a serbat ziua acasa, au fost 4 copii si dupa cateva ore de party toti aveau manete si butonau Marvel Invasion.
    Erau parintii surprinsi cum de sunt asa cuminti

19. #379 SP
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Care exclusive? Ca le numar pe mainele la o mana.
    Doar ce am gasit acum rapid pe un site, nu pot sa-l intreb pe GPT acum ca il omoara nevasta'mea momentan sa afle daca ne mor hamsterii...

Astro’s Playroom, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: A Big Adventure, Demon’s Souls, Marvel’s Spider-Man Remastered, Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart, Ghost of Tsushima Director’s Cut, Death Stranding Director’s Cut, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, The Last of Us Part I, God of War Ragnarök, Marvel’s Spider-Man 2, The Last of Us Part II Remastered, Helldivers 2, Rise of the Ronin, Stellar Blade, Astro Bot, Until Dawn, Days Gone Remastered, Death Stranding 2: On the Beach, Ghost of Yōtei, SAROS, Marvel’s Wolverine, God of War Trilogy Remake.

Departe de mine sa fi vrut sa incep o discutie interminabila. Este clar ca lumea este divizata in oameni care agreeaza PS5 Pro si oameni care il considera inutil. Asta insa, dupa cum am spus, se rezuma la prioritatile fiecaruia, iar pentru mine nu exista nimic mai bun care sa-mi acopere perioada 2026-202?, tinand cont de incertitudinea globala in domeniul tech, asa ca va sfatuiesc sa va bucurati de ceea considerati voi ca va trebuie!

20. #380 SP
    Demon Souls Remake e serif interstelar! Spaima si oftica celor care au desktop si n-au versiune PC dar ei sunt fani inraiti "Souls". In Decembrie a ajuns un prieten la mine, vreo 3 zile a butonat la greu, era in "culmea fericirii" nu se mai satura de el, aprecia efectiv TOTUL, de la sunetul armelor pana la grafica.

Apropo, Xander! Vezi ca Gran Turismo 7, pe PS5 PRO te traumautizeaza la cat de bine arata totul. L-am vazut expus pe un tv Sony OLED de
    65 " si e bestial. Helldivers 2 e si pe PC de cand a aparut. Ala e joc de mouse si tastatura, are avantaj desktop-ul aici, ca intotdeauna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 22 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast