Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 23 FirstFirst ... 13 21 22 23
Results 441 to 445 of 445

Thread: Clubul PlayStation 5 Pro

1. #441 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Cat timp lumea pe Planeta este dispusa sa dea 9000 RON pe un telefon identic cu cel care a costat 8800 RON anul trecut, sau sa cheltuiasca averi pe o zgarda care iti atarna la mana, gaming-ul nu va disparea. El doar se va adapta vremurilor in care traim, adica va deveni un lux. Are balta peste...

In mod paradoxal totusi, suntem inca inecati la propriu de jocuri AAA de calitate, dupa cum spuneam si in alt thread, noi nu realizam dar anul 2026 si ceea ce urmeaza in 2027 sunt cea mai buna perioada in istoria omenirii in care puteam fi gameri. Aia ca ne amintim noi ca vai ce bine era acum 15 ani, acum 20 de ani, aia se numeste nostalgie si melancolie, nimic mai mult.

Niciodata n-am avut atatea optiuni, cantitate si calitate din care sa poti alege, cum avem astazi. De 2 ore incerc sa-mi ordonez tot ce mi-a placut la Gamescom si inca n-am terminat. Am fisier cu backlog pe 2 pagini...

Sigur, lumea vrea in continuare discuri (si eu vreau, dar sunt constient ca nu se mai poate), jocuri la promotie, preturi bune, console ieftine, etc.
    Nu se poate, intr-o lume in care populatia unei tari isi arata cretinismul facand cozi de kilometri la merdenele, extrapoland la nivel global, asta este societatea, in acest punct am adus-o noi, oamenii care traim astazi. Pretuim poleiala, cocalarii, dopamina rapida in detrimentul calitatii si a stabilitatii pe termen lung.

Industria se va adapta, nu va sta pe loc, nu va disparea. Nu-ti permiti o placa video care costa cat o masina, sau n-ai prins cat inca costa cat o masina, asta e, te impaci cu gandul ca te costa 1500 de euro o consola buna care te tine niste ani si aia este.

Eu am prevazut de mai bine de jumatate de an treaba cu stocurile de PS5 Pro si inca n-au disparut definitiv. Give it 1 month or so... SONY au fost atat de nenorociti stiind ceea ce va urma incat si-au permis sa sfideze intreaga comunitate internationala cu mizeria aia de anunt fara scrupule vis a vis de discuri.

Nu va fi nici un disc, nu va fi nici un PS6/Xbox la anul pentru ca nu-si permit sa le faca si sa le tina intr-un price range corect, ei stiau ca PS5 Pro va deveni un fruct interzis in urmatoarea perioada pentru cine nu-si permite un PC. Daca totusi le vor forta si le vor scoate la anul, vor confirma inca o data ca sunt niste idioti, cu totii...

Fruntea sus, o sa fie bine intr-un fel sau altul, astea sunt vremurile pe care le traim...

2. #442 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Ei au pe țeavă PS6, cred că în curând vor opri fabricarea pro ului. La anul dacă nu mai intervine ceva neprevăzut, îl lansează spre sfârșitul anului.

Mă gândesc serios să-l iau la lansare, având prețul cel mai mic atunci și îl văd undeva pe la 5000 lei.

Așa că agitația pentru pro acum nu-i văd rostul, cine vrea să joace gta6 o poate face și pe modelul fat.

3. #443 SP
    Daca previziunile la preturi pentru memorii si ssd-uri sunt reale (eu nu am de unde sa stiu, spun si eu ce citesc), atunci nu au cum sa lanseze PS6 la 5000 RON, nu vad cum ar putea face asta, decat daca sunt idioti si vor sa lanseze in pierdere.

Si eu il cumpar la lansare 100%, dar nu vad cum ar putea face asta in contextul actual. Daca ma insel, sa-mi ia banii, dar nu cred.
    Eu zic iarna lui 2028, in cel mai optimist scenariu, motiv pentru care au si bagat pe maneca ca niste nenorociti treaba aia cu no disc fix din februarie 2028, ca sa ne faca incalzirea pentru PS6.

4. #444 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu nu mai iau niciun PS la lansare daca nu vine cu jocuri. Generatia asta a fost foarte slaba comparativ cu precedentele, am avut doar remake-uri si remaster-uri.

5. #445 SP
    Eu am o părere fundamental diferită, dar probabil ca este un cumul de factori, o combinație între vârsta, gradul de nostalgie, etape ale vieții, etc..

Cred ca pe PS5 și pe XSX am jucat cel puțin la fel de multe jocuri bune cat pe toate celelalte console de la PS2 încoace, împreună!

Doar ce apare în toamnă-iarna-primăvară acum 2026/27 bate intreaga generație PS4/Xone, părerea mea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 23 FirstFirst ... 13 21 22 23