Slabut rau....daca nici in varianta asta dumbed down nu o sa rupa la vanzari, nu consider ca a meritat sacrificiul vs returnal
Slabut rau....daca nici in varianta asta dumbed down nu o sa rupa la vanzari, nu consider ca a meritat sacrificiul vs returnal
Păi nu vinde ca suntem dominați de o generație de ‘specialiști’ care dacă nu pot termina un joc cu degetele de la picioare il notează cu 6, iar gamerul de rând se sperie de orice spike de dificultate. Să vă uitați ce procent de useri au deblocate trofeele care conțin “Hard” în descriere vs procentul celor care au început jocul, orice joc…
Eu v-am zis, bijuterie ca Hermit and Pig n-o să mai vedem anul ăsta, restul de la Capcom și ce AAA-uri au mai fost sunt niște mizerii!
E dumbed down dacă vrei să îl faci așa, au sperat și ei ca nu mai fug șobolanii dar tot fug…
Ai Carcosan modifiers suficiente cat sa îl faci chiar mai greu decât Returnal. Dar nici așa nu e bine, ca e prea greu! Fără, era prea ușor…![]()
Alinea Analytics nu sunt cei mai de incredere pentru ca nu au date reale si folosesc metode ciudate pentru a estima vanzarile, cum ar fi numarul de review-uri lasate de utilizatori pe diferite platforme; de exemplu, au estimat ca MGS: Delta a vandut doar 500K unitati in prima luna, cand in realitate a vandut 1 milion de bucati in prima zi.
Cu toate astea, nu ma astept ca Saros sa faca minuni pentru ca este un joc de nisa si nici Returnal nu a avut vanzari impresionante.
Ce note de 6 are ? Pana si IGN i-au dat 7, nu ca ar conta.
Cred ca mai curand e un joc foarte de nisa, care spre deosebire de Returnal a aparut intr-o perioada cand PS5 ofera mult mai multe alte jocuri. Also, m-as hazarda sa spun ca roguelikes nu sunt un gen care o sa suporte foarte usor preturile de la PS5 exclusives, oricat ar vrea Sony asta. Lui Returnal i-a fost mai usor, avand in vedere momentul. Saros a venit ca "more Returnal".
Bookmarks