Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: God of War Laufey

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

God of War Laufey

Quote Originally Posted by Santa Monica Studio
    Experience the next chapter of the legendary God of War franchise—for both new and returning fans alike.

Death was supposed to be the end, but for Laufey (Faye), warrior and wife to Kratos, a new adventure is just beginning. Awakening unexpectedly in a strange land after her funeral, Faye discovers the plans she put in place to protect Kratos and Atreus are now at risk.

To save the ones she loves, Faye must fight through the afterlife of the gods—the Everywhen—where ruthless gods from across mythology vie for power in a land overflowing with dangerous magic.
    Gameplay:

Meet the cast:

Introducing Faye:

Cory Barlog interviews game director:

PS5.
    Attached Images Attached Images god_of_war_laufey.jpg

2. #2 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Așa da reveal. Pur și simplu perfect .

---------- Post added 03-06-2026 at 07:29 ----------

First look at God of War Laufey - PlayStation.Blog
    Jason Schreier: FWIW I wouldn't read too much into God of War Laufey not getting a release date or window — in contrast to a lot of other big announcements, this one *isn't* years away
    Anul asta ar fi prea devreme, cel mai probabil il vor lansa primvara viitoare.
    Wolverine, GTA 6 si apoi GoW Laufey ar fi un ritm foarte bun pentru release-uri pe PS5 .

---------- Post added 03-06-2026 at 08:16 ----------

3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Urat nume au ales la jocul asta. Nu vreau sa spun mai multe, ca-mi sare toata lumea in cap, dar overall arata interesant si-mi place ca au pastrat no camera cut.

Iar cubul ala de marmelada albastra...m-a dus cu gandul la Guardians of the Galaxy. Arata de parca era un placeholder cu care au ramas pana la final

4. #4 SP
    Dialogurile si cubul nu m-au prins din prima dar am incredere in Cory ca povestea nu va dezamagi. In schimb combat-ul ala sterge orice pacat .
    E foarte fluid si acrobatic, o evolutie a moveset-ului lui Atreus din Ragnarok cu elemente din primele jocuri God of War. Faza cand ia sabia-n mana imi da fiori, apoi cum muta sabia dintr-o mana in alta in combos si foloseste abilitatea Golden Hand e super smooth; air juggles si air combat iar duc la alt nivel combat-ul din Ragnarok. Cred ca cineva ca eagle-eye care lucreaza in game design ne poate spune cat de multa munca iti ia ca sa blendezi animatiile astea atat de bine si sa fie si responsive.
    Si faptul ca au aratat 20 de minute neintrerupte de gameplay e foarte ambitios din partea lor, cand majoritatea isi anunta jocurile cu un simplu teaser si poate doar cateva secunde de gameplay.

5. #5 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Nu am vazut nici trailerul, nici gameplay-ul, dar Laufey e cantareata aia? Sau e doar o coincidenta nefericita?

6. #6 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cred ca cineva ca eagle-eye care lucreaza in game design ne poate spune cat de multa munca iti ia ca sa blendezi animatiile astea atat de bine si sa fie si responsive.
    Mai ales la Santa Monica unde combatul e scriptat in f*cking notepad practic, it's all text

7. #7 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Cred ca o sa fie un joc bun dar numele e ciudat rau seamna cu ce face Microsoft cu denumirele pentru Xbox Series X, S.
    Puteau sa ii spuna God of War 6 sau Afterlife etc.

Din cate inteleg e primul joc in care Kratos nu e personajul principal. Nu toata lumea e incantata de ideea asta, pe mine nu ma deranjeaza.
    Cel mai important e ca jocul sa fie bun.

8. #8 SP
    Eu vreau doar un joc cu gameplay bun si story pe masura. Ca e cu Kratos, ca nu e, nu imi pasa chiar atat de tare. Singura problema pe care o am e ca incepe sa devina fumat stilul asta de combat, deja Ragnarok ma cam obosise spre final, parca mi-e dor de un hack n slash mai "old school", cum era GoW 3 de exemplu. Si da, numele e dubios, dar cred ca suna mai ciudat pentru noi romanii decat pentru americani.

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by Mihail View Post
    Nu am vazut nici trailerul, nici gameplay-ul, dar Laufey e cantareata aia? Sau e doar o coincidenta nefericita?
    Doar o coincidenta, dar nu foarte mare pentru ca si numele cantaretei vine din limba nordica.

10. #10 SP
    Deci e numele mamei lui Loki... eu credeam ca se refera la gelatina aia, ca e ca un loaf of something si ca o alinta

11. #11 SP
    Member OveMan's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Urat nume au ales la jocul asta. Nu vreau sa spun mai multe, ca-mi sare toata lumea in cap, dar overall arata interesant si-mi place ca au pastrat no camera cut.

Iar cubul ala de marmelada albastra...m-a dus cu gandul la Guardians of the Galaxy. Arata de parca era un placeholder cu care au ramas pana la final
    Salut. Si mie mi se pare cam aiurea cubul.... putea fi orice alt companion dar nu un cub....

12. #12 SP
    As fi fost de acord cu voi daca nu as fi nascut o pasiune si un companionship imense fata de cubul din Portal

13. #13 SP
    E posibil sa fie o situatie ca si cu Odd Rock din Bananza, unde la un moment dat se transforma intr-un alt personaj.
    Dar daca te gandesti ca in lumea creata creata de ei plina de figuri mitice si diverse creaturi vorbitoare, de ce un personaj nu ar putea fi un simplu cub gelatinos? Poate vine dintr-o mitologie care nu e cunoscuta pentru noi.

14. #14 SP
    Cu siguranta asta este, dar senzatia initiala, cand am vazut cusca aia unde erau inchisi aia pe stanga, cand era ea trasa de brate, era sa vad in cusca cei 3 purcelusi si pe pinocchio, ca in Shrek

15. #15 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Pentru mine aici a fost, fără îndoială, punctul culminant al serii. Aproape că m-a luat cu leșin de plăcere când am văzut trailerul, mai ales că au prezentat o cantitate impresionantă de gameplay. Fiind un mare fan God of War, acesta a fost cireașa de pe tort și sunt complet overhyped!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.