Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 306 of 306 FirstFirst ... 206 256 296 304 305 306
Results 6,101 to 6,105 of 6105

Thread: PlayStation Plus

1. #6101 SP
    Member musat's Avatar
    Cu ocazia Days of Play au scazut preturile la abonamente
    Astea sunt preturile pentru 12 luni
    Essential este redus cu 20% - 280
    Extra este redus cu 25% - 462
    Premium este redus cu 33% - 506

Preturile sunt reduse, dar se pare ca numai pentru abonamentele noi! Nu si pentru prelungirea celor vechi! Nu este nici o noutate ca iar isi bat joc de abonatii vechi, la fel ca si in anii anteriori! Daca asa stiu cei de la marketing sa gestioneze (adica sa aibe grija de "fraierii" aia care oricum au platit un abonament) marea masa de abonati atunci o sa astept sa se termine abonamentul si abia atunci o sa imi ofere ei "o oferta personalizata" ! Nu ii inteleg deloc! De ce nu ai vrea sa ii "momesti" pe abonatii vechi sa prelungeasca abonamentul la ocazii din astea (Days of play, Craciun, Black Friday), in care NU au reduceri decat pentru abonatii noi?

2. #6102 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Mda, am verificat eu la prelungire acum. Oferă reducere doar la subscripțiile noi. La fel ca anii trecuți.

3. #6103 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ați încercat să vă dezabonați?

4. #6104 SP
    Member musat's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Ați încercat să vă dezabonați?
    NU, dar atunci cand imi expira abonamentul, se trezesc ca nu este prelungit si sar cu oferta redusa cu 30% in prima saptamana cand nu mai este valabil! Asa au facut in fiecare an (de cand au introdus cele trei tipuri de abonamente). De aia zic ca nu ii inteleg! De ce nu ma lasa sa prelungesc eu abonamentul, atunci cand sunt acele oferte reduse, pentru abonamentele noi si asteapta sa imi ofere aceasi reducere cand expira cel vechi? Crede cumva ca o sa cumpar la pret intreg ? Slabe sperante, avand in vedere ca costa 755 lei! Sau vor sa ma simt "un client special" prin oferta pe care o primesc din partea lor.... Oricum am invatat de-a lungul anilor cum functioneaza treaba si stau linistit sa expire abonamentul....

5. #6105 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Ia să-mi anulez și eu subscripția. Pot cheltui acei 30% pe jocuri, ei nu pierd oricum nimic oferind reducerea.

Mda, nu găsesc în aplicația de Android cum se poate anula subscripția.
    Încă o modificare: am găsit. Se intră pe PS Store, apoi se apasă pe cele 3 linii din dreapta sus, se intră la Subscription Management, apoi de acolo se poate schimba sau anula subscripția. Să văd dacă mă tentează și pe mine cu vreo reducere.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 306 of 306 FirstFirst ... 206 256 296 304 305 306