Sistemul de recenzii scrise pe Store, e disponibil acum, doar pe site, pentru achizitii digitale:
Write Full-Length Reviews for Your Favourite (or Least Favourite) PS5, PS4 Games on the PS Store | Push SquareOriginally Posted by Push Square
Sistemul de recenzii scrise pe Store, e disponibil acum, doar pe site, pentru achizitii digitale:
Write Full-Length Reviews for Your Favourite (or Least Favourite) PS5, PS4 Games on the PS Store | Push SquareOriginally Posted by Push Square
Sony appears to be testing dynamic pricing on PlayStation games:
Originally Posted by The Verge
Un lucru e clar, preturile sunt mai mari. Eu iau de obicei de pe PSN jocuri retro si indie. Unele dintre ele care erau 33-35 lei acum se lanseaza la 70 (ma refer aici la Arcade Archives). Am unele jocuri in wishlist pe la ~140 lei ce nu le scade pretul de cand le-am pus acolo, de mai bine de un an. Ma refer aici jocuri ce au publisherul ININ sau Limited Run Games. Pe mine m-ar incanta sa vad discount si la astea. Nu mai intereseaza jocurile cunoscute, alea de obicei le iau in editie fizica.
Slava domnului ca tara nu e intr-o stare economica precara si acest dynamic pricing nu ne afecteaza deloc.
Din păcate și pe disc tot digital mă simt. Am o monstră de 10gb pe disc și restul îi descarcă.
Mă gândesc dacă n-aș avea conexiune la internet, câte jocuri aș putea juca în format fizic.
Asta e tactica acum. Am dat copy paste de lene -Doom: The Dark Ages' PS5 physical release reportedly has just 85MB on disc, and Xbox isn't much bigger. Requires 85GB download to play.Din păcate și pe disc tot digital mă simt. Am o monstră de 10gb pe disc și restul îi descarcă.
Mă gândesc dacă n-aș avea conexiune la internet, câte jocuri aș putea juca în format fizic.
Ce frustrat am fost cand am vazut asta. La mine in Germania internetul are viteza melcului turbat, 85 de GB e vreo 6 ore minim
Discul functioneaza pe post de CD-KEY la unele titluri mai nou sau ce?
O sa fie nasol rau cand o sa renunte complet la disc si atunci toate jocurile o sa fie digitale de pe PlayStation Store.
Nu o sa ai nici optiunea de a detine cu adevarat jocul DRM free ca pe PC cu GOG.
By TheBauBau in forum Sony PlayStation 3
By TheBauBau in forum Sony PlayStation 4
By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
By eXist in forum Console News
Bookmarks