Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6
Results 101 to 114 of 114

Thread: Xbox network Romania

1. #101 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Da, magazinul este acolo de foarte multa vreme, lucru care imi ridica multe semne de intrebare. Practic, tot ce inseamna Xbox Store Romania este in oglinda cu tari unde consolele sunt suportate (e.g. Polonia, Cehia, etc), doar ca nu exista si link primar pe prima pagina xbox.com/**-**...

2. #102 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Da, magazinul este acolo de foarte multa vreme, lucru care imi ridica multe semne de intrebare. Practic, tot ce inseamna Xbox Store Romania este in oglinda cu tari unde consolele sunt suportate (e.g. Polonia, Cehia, etc), doar ca nu exista si link primar pe prima pagina xbox.com/**-**...
    Ai inteles ce zic, nu? Jocul pe Xbox iese doar pe consola, nu si pe Xbox PC. Dar, spre exemplu, mortal kombat 1 care este de asemenea, tot pe console si nu pe Xbox PC nu apare pe store-ul romanesc. Poate se schimba ceva la jocurile ce vor aparea de acum inainte..Mk legacy iese chiar cand va iesi Xbox Ally din cate vad.

3. #103 SP
    Am inteles da, nu stiu ce sa zic… suntem acolo, mai este doar un pas mic de facut, vedem…

4. #104 SP
    Momentul acela cand pagina oficiala Xbox Romania are un link in plus fata de toti vecinii ei (Bulgaria, Serbia, Ucraina, Ungaria, Moldova)!
    Attached Images Attached Images 1.png 2.png

5. #105 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Toate ca toate, dar eu sunt curios cand va merge si Xbox cu PC Game Pass? Ca presupun ca spre asta ne indreptam...

6. #106 SP
    Sper ca in curand, nu vad cum pot integra full acest #playanywhere# decat renuntand la tier-ul de 'PC' sau 'Core' Gamepass si facand un rework complet la tot ce inseamna Gamepass ca si denumire/functionalitate.

Cel mai probabil ca urmatorul Xbox atunci cand va aparea, va avea un dashboard/OS cu interfata comuna cu Xbox App care este deja pe PC si pe handheld, cu totul la comun intr-un ecosistem unitar, altfel nu vad cum ar putea continua cu segregarea asta intre PC, Cloud, console si handheld.

One can only hope!

7. #107 SP
    Manager paul's Avatar
    Momentul acela cand pagina oficiala Xbox Romania are un link in plus fata de toti vecinii ei (Bulgaria, Serbia, Ucraina, Ungaria, Moldova)!
    Ar trebui sa aiba Ungaria si Ucraina, ca se lanseaza si acolo (le-au adaugat mai recent):
    [...] as well as 8 newly announced markets launching on October 16: Egypt, Greece, Hungary, Indonesia, Slovenia, South Africa, Thailand, and Ukraine. [...]

8. #108 SP
    Manager paul's Avatar
    @Xander observ ca doamna Sharma e destul de deschisa la idei si feedback din moment ce posteaza, printre altele, asa ceva:

9. #109 SP
    Salut Paul,

Sincer sa spun, m-am retras definitiv din orice topic care inseamna Xbox pentru ca m-am uzat foarte tare. Simt ca traiesc a 2-a adolescenta acum, la 42 de ani, de cand am ales sa migrez total pe PlayStation.

Dumnezeule mare, de fiecare data cand intru intr-un joc ma intampina un ecran care imi spune ''Așteapta'', apoi cand imi deblocheaza trofeu spune ''Trofeu deblocat''. Imi da viata treaba asta, simt cum somatizez energia aia pozitiva si imi prelungeste viata. Practic consola aia striga la mine ''Te recunosc! Pentru mine esti oficial! Existi!''.

Back to Xbox, am sistat orice contact cu Xbox Ambassadors sau insiders, toate contactele mele din Croatia, Bulgaria sau Slovenia au ramas acolo in Discord pe hold, toata lumea este resemnata. Si nu neaparat ca suntem in continuare ignorati dupa 20 de ani de loialitate, ci pur si simplu datorita deciziilor inepte luat de compania asta in ultimii 10 ani.

Pur si simplu nu mai e nimic care sa ne tina acolo. Suport oficial nu, exclusive nu, hardware on par cu ',' competitia nu, practic in timp ce lumea evolua in jurul meu, fie pe PC fie pe PS5 Pro, in niste sisteme oficial suportate care faceau sens, eu m-am trezit intr-o dimineata blocat intr-o relatie toxica, pe o platforma inferioara competitiei, neoficiala in tara mea si fara absolut nici un exclusiv care sa ma tina acolo.

Ma jucam Mafia The Old Country pe Xbox Series X si la un moment dat m-am oprit brusc. Am iesit la fumat si m-am intrebat... de ce? Pentru ce? De ce sa joc intr-o rezolutie inferioara, cu performanta inferioara, pe un sistem care crede ca ma aflu in UK, pe strada Highborrough din Leeds? Pentru ce fac asta? De ce as continua sa fac asta cand dincolo sunt intampinat cu ''Așteapta''...

Am vrut un singur motiv din cele enumerate mai sus, am cautat un singur beacon care sa ma tina acolo... am mai fumat inca 3 tigari incercand sa il gasesc, insa el nu exista, pur si simplu eram mort de sete, cu o cana goala in mana, intr-un desert nemarginit...

Scuze, am divagat mult. Raspunsul era ca nu, nu mai tin legatura pentru ca mi-am pierdut energia si credinta ca ar mai putea iesi ceva bun din platforma aia pentru noi, cei care le dam de 20 de ani de zile bani dar suntem doar niste fantome raspanditi prin UK, Germania si etc...

Daca intr-o buna zi, in timpul vietii mele, se va schimba ceva si pe platforma asta si va veni oficial in Romania, voi fi si eu un simplu spectator, pierdut in multime, de efortul caruia nu va stii nimeni niciodata (nu ca ar fi schimbat ceva). Voi plange, ma voi bucura, iar sunetul ala sublim de blip-blop se va auzi din nou pentru Xander RO. Pana atunci, este doar o amintire pe cat de frumoasa, pe atat de dureroasa...

10. #110 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Ce e mai trist este ca sunt probabil cateva mii de romani cu conturi de UK si sunt luate in considerare pe aceasta tara. Acuratete inselatoare nu? Xbox probabil nu va avea suport oficial la noi, daca se dorea pana acum se facea ceva.

11. #111 SP
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Xbox probabil nu va avea suport oficial la noi
    Culmea e ca au, dar doar prin PC si PC Gamepass. Daca eram vreo Armenia sau Belarus ziceam ba... nu se poate si asta e, imi fac cont pe UK/EU sau nu fac deloc. Dar de luat banii legal din Romania vrei sa ii iei, prin urmare scoti ca un sobolan nenorocit doar PC Gamepass, ma pui in oala cu Moldova si cu Albania si la revedere prostii aia care au profile de 15 ani, descurcati-va!

Este un toggle nenorocit in consola sa faci enable la Locale la o regiune, Xbox Store exista deja pe Romania si este identic cu cel din Polonia de 7 ani deja, am tot pus poze, dar cand esti o corporatie nenorocita care alearga doar dupa bani, n-are rost sa te gandesti cat de F*up este sa oferi doar jumatate de portie, pentru ca presupui tu niste cifre...

Nu exista nici o problema legala si nu exista nimic si nici un motiv in lumea asta, se poate invoca orice, din moment ce PlayStation este deja de 12 ani si Nintendo de 9 ani oficial pe piata din Romania, nu vreau sa aud de la Microsoft nimic, nu ma mai intereseaza nimic ca legal sau ca orice ca*at prajit.

Nu vreau sa aud de vanzari nu vreau sa aud de nimic, Sony n-au venit aici de multe PS3-uri ce-au vandut in Romania pana in 2013/14, pur si simplu au incercat o piata in dezvoltare din EU si le-a iesit! Nintendo la fel...
    Infrastructura digitala o ai deja, store ai, moneda locala deja circula in ecosistemul tau, trebuie doar sa nu mai fi nenorocit, atat!

Pe ei in schimb, ii f*te grija daca 'Xbox'sau 'XBOX', zici ca e retardata si asta, lua-o-ar dracu’ cu icoanele ei de boot sa o ia!

LE: Imi cer iertare, de cate ori abordez subiectul asta se trezeste in mine o bestie alimentata de frustrare si furie.
    Paul daca am exagerat cu ceva, te rog frumos sa stergi tu ce consideri ca nu e nici o problema!

Xbox or XBOX

12. #112 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Indianca sta si ea niste luni poate ani daca are noroc sa dea bine pe CV, ia si banul, n-are ce sa mai faca. Raul a inceput pentru Xbox din moment ce s-au legat de PC. Nu trebuia sa faca greseala asta. Xbox-ul era bine sa fie de sine statator, dar e lacomia asta, cum si pe Sony ii mananca. Din moment ce nu mai au exclusivitatile lor, multi (eu inclusiv) nu sunt interesati de consola.

13. #113 SP
    Manager paul's Avatar
    Pe ei in schimb, ii f*te grija daca 'Xbox'sau 'XBOX', zici ca e retardata si asta, lua-o-ar dracu’ cu icoanele ei de boot sa o ia!
    Nu stiu, poate de un outsider cum e Sharma are nevoie Xbox acum, care sa o ia pas cu pas. Au fost sperante mari cu Spencer pentru ca e "gamer".
    Indianca sta si ea niste luni poate ani daca are noroc sa dea bine pe CV, ia si banul, n-are ce sa mai faca. Raul a inceput pentru Xbox din moment ce s-au legat de PC. Nu trebuia sa faca greseala asta. Xbox-ul era bine sa fie de sine statator, dar e lacomia asta, cum si pe Sony ii mananca. Din moment ce nu mai au exclusivitatile lor, multi (eu inclusiv) nu sunt interesati de consola.
    Pentru Microsoft Xbox nu produce suficient si intotdeauna au terminat pe locul 3 la console. In conditiile in care piata de gaming e mai mult decat console, strategia nu e rea, dar nu cred ca au aplicat-o bine.

14. #114 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Macar se intampla ceva la Xbox, ceva ce nu puteam spune anul trecut. Schimbari mici, abandonarea marketingului cu totul e un Xbox, bla bla..Nu numai Spencer era acolo, aparent si Sarah Bond avea un cuvant de zis, uneori prea mare. In fine, ei stiu ce naiba discuta in spatele cortinei...Xbox nu s-a "legat" de PC de 2 zile, deja portau jocurile lor inca din 2003, dar mai putine evident.

In orice caz, orice mica schimbare e apreciata. Pana si sistemul de achivement-uri a fost "schimbat" putin dupa aproape un deceniu, ceva ce semnifica ca se mai gandesc si la platforma asta si nu o vor abandona INCA.

---------- Post added 15-05-2026 at 20:07 ----------

"Indianca"...brother....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6