Mi-am luat sa am #OnlyFans | Lian Li - UNI SL120 V2 & REVERSE BLADE
A ajuns, pe comanda speciala, si ultima piesa din puzzle! <3 Acum ma pot apuca de #noulPC Lian Li
RTX 5090 Aorus Master - 13.599 LEI, de la Vexio.
Desi nici un 5090 nu merita mai mult de 10.000 LEI dpmdv, eu zic ca acum a fost momentul perfect, fata de ~20.000 LEI cat a fost in primele 3-4 luni.
Are 4 ani garantie si linistea mea sufleteasca ca nu o sa pierd asa multi bani cand o vand peste 2 ani, pentru RTX 6090.
Momentan nu am montat-o, mai iau un SSD, ca sa-l montez inainte sa pun placa, ca odata ce am pus-o, acolo va sta pana la vanzare.
Urmeaza saptamani si luni de fan curves, undervolting and OC-ing GPU/CPU, drivers & BIOS updates, RGB software crap, tweaking, debloating W11...vai si amar.
Ma uit la PS5 PRO si nu pot sa nu admir bucatica aia de perfectiune si simplitate. I just works, no endles fiddling, no 1kWh, no melting connectors...
![]()
Am facut upgrade de la DELL Gaming G2524H 24.5 inch FHD IPS 0.5 ms 240 Hz
la
Gigabye MO27Q2 QD-OLED, 27", QHD (2560x1440), 240Hz, 0.03 ms, de la emag a fost 2800 de lei.
Azi a venit, l-am testat un pic, imaginile sunt superbe se vede diferenta de calitate fata de monitorul vechi.
Configuratia actuala e Fractal Torrent Compact | AMD 7800X3D | MSI X670E | Nvidia 4070 Ti Super 16GB GDDR6X | Adata 32GB, DDR5, 6000MHz CL30 | SSD Lexar NM790, M.2, PCIe Gen 4.0, 1TB + 4TB | Seasonic Focus GX-850.![]()
YES!!! I’m ready for #Battlefield6 & #CoDBlackOps7#POV #NewGear Razer
Qwertykey #CrushTheCompetition
![]()
Nu imi vine sa cred ca l-am prins la pretul asta.A fost o precomanda la cateva magazine din Germania dar sau dat imediat.
La IT Direct era 3200 de lei.
Lansarea oficiala in europa e pe 15 octombrie.
A venit vinerea trecuta, l-am setat de la inceput pe modul sRGB cu brightness 70, din ce am testat pana acum sunt foarte multumit de calitatea imaginii, negru e negru gata cu backlight bleeding.
Claritatea textului mi se pare foarte buna, foarte apropiata de LCD-ul care il aveam DELL G2524H, e o imbunatatire clara fata de Gigabye MO27Q2 cu acela panel QD-OLED. Cred ca o sa il tin.
Ca si context, dupa Gigabye MO27Q2 QD-OLED la care am renuntat pentru ca nu eram multumit de claritatea textului si pentru ca ma dureau ochii de la el am mai schimabat 4 monitoare.
Am mai avut doua monitore Mini LED Xiaomi G Pro 27 pe care le-am returnat pentru ca aveu probleme de soft, un Dell G2724D resigilat cu pixel mort si un Lenovo Legion Y27h-30 care avea backlight bleeding foarte pronuntat in stanga sus si jos.
Nu stiu daca e de la faptul ca am trecut la WOLED Gen 4 sau de la update-ul de Windows 11 dar textul mi se pare foarte clar fata de QD-OLED-ul pe care l-am avut in iulie.
Un mic update! ❤ AVerMedia Live Gamer 4K 2.1 - GC575 #BESTIA#thicc
https://www.avermedia.com/product-detail/GC575
Dupa 8 ani de utilizare, Crimson Desert m-a facut sa-mi schimb vechea tastatura (ASUS ROG GK2000)care incepuse sa dea rateuri, cu o alta tot de gaming mai micuta ROG Falcata, luata de pe Emag de la resigilate (ambalaj deteriorat, produs neumblat). Asta este split, USB-C, BT, Wireless, baterie de 200ore, switch-uri Hall effect, OMG! Recomand
PS: Protectiile anti praf mi le-am printat singur.
By rodarkone in forum Console Club
By RACHyyy in forum Muzica, Filme & Seriale
By Radoo in forum Offtopic
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
By rodarkone in forum Carti si Comics
Bookmarks