Caut un suport pentru a pune pe perete TV-ul meu mai vechi.
Nu as vrea sa merg la ghici. Nu vreau nici foarte aproape de perete dar nici foarte departe.
Apreciez recomandare ceva bun pentru un B8 sau o serie asemanatoare.
Caut un suport pentru a pune pe perete TV-ul meu mai vechi.
Nu as vrea sa merg la ghici. Nu vreau nici foarte aproape de perete dar nici foarte departe.
Apreciez recomandare ceva bun pentru un B8 sau o serie asemanatoare.
Contează mai mult diagonala, decât brand-ul TVului. Tot la un oled, seria C, eu folosesc asta:
https://ethercom.ro/suporti-lcd-moni...lpa52-466.html
Dar eu îl fâțâi sus-jos, stânga-dreapta și e foarte ok. Sunt și mai basic de atât și mai ieftine, dc vrei doar să-l ți pe perete si atât.
Vezi ce standard VESA ai la B8 și in funcție de Vesa cauți și suportul.
Sent from my CPH2747 using Tapatalk
Eu am tv-ul tot LG 55' seria C si anul trecut l-am pus pe perete pe suportul :
https://altex.ro/suport-tv-perete-ha...cpd/STV220818/
Atat eu cat si vecinul ce m-a ajutat la montaj am fost placut impresionati de calitatea suportului de continutul pachetului.
Ceva similar dar mult mai ieftin, tot pentru un oled C de 55:
https://www.emag.ro/suport-tv-de-per...medium=android
Da, este un B8 de 55. Mai jos standardul VESA.
Wow dar ce diferenta intre cel de pe EMAG si cel de pe Altex.The LG B8 OLED TV uses a VESA mounting standard of 300x200 mm, which allows it to be mounted on compatible wall mounts. If you need to use a different VESA size, universal adapter plates are available.
LE: vad ca cel de pe EMAG nu poate fi miscat.. cum il pui asa ramane. Si tine maxim 55"
Mai scriu un comentariu si incerc sa nu fiu enervant. Encman, tu ai incredere sa pui televizorul pe un suport TV de 40 lei? Eu initial voiam sa iau Vogel fiindca tv-ul e nou si doresc calitate si mi-a zis vecinul: "Mergi pe asta, nu te arunca sa dai 500-600 lei pe Vogel ca Hama e super". Si asa a fost. E si spatiu intre tv si perete sa umbli cu usurinta, suportul e solid, teapan... Acum fiecare face cum stie, insa eu unul nu mi-as lua un suport tv ce e cu 8-10 lei mai scump decat un pachet de tigari.
Absolut, de acord, nu esti enervant. Multumesc de ajutor.
Asemenea si lui LucKos.
Cel de pe Altex pare teapan si ce trebuie.. probabil il voi comanda si eu.
Sincer il vazusem anterior.. dar ma gandeam la un model fara tilt ca imi e ca sta atarnat sau foarte departat de perete.
Asta ar fi singura problema. Ori la OLED nici nu prea ai nevoie de prea multa miscare cu el ca se vede din orice unghi. Si va veni fix in drept cu mijlocul unei canapele.
Si ca tot sunt aici tu la ce distanta l-ai pus? cat de sus? Sau tocmai de aceea este bun sa fie cat mai mobil?![]()
La mine vine drept in fata unei canapele, acum fiindca numai sta pe comoda si tv-ul e mai in spate pare mai mic, toata lumea imi spune asta. Anyway, fata de comoda tv e ridicat cu vreo 40 de cm, noroc ca am facut o poza la cateva ore dupa ce am pus suportul si iti poti face o idee cum arata la mine.
Ceea ce e scump, nu înseamnă că e și bun neapărat. Prețul nu garantează calitatea, ci poate margini de profit și adaos comercial mai mari.
Eu ti-am recomandat ce am și folosesc personal în casă. Am un C4 de 55' pe ăla de la emag (care e cât un pachet de țigări cum zice colegul și n-are nici pe drq de 2 ani de zile). Înainte de C4 a mai ținut 3 ani de zile un BX tot de 55. Deci ieftin într-adevăr dar pentru mine a trecut testul timpului, că altfel nu ți-l recomandam. Mai importante sunt diblurile care le folosești, nu suportul în sine. Dacă pui dibluri sănătoase orice suport va fi ok (ce-ți dau ei în pachet sunt mediocre, dar depinde și unde vrei să-l pui (zidărie, cărămidă, rigips). Ce-i drept, că maxim de 55'' poți pune pe cel ieftin. Deci dacă vei vrea un upgrade în viitor va trebui alt suport.
Și de asemenea îl am și pe celălalt super mobil (dar solid) atât pe adâncime cât și stânga-dreapta.
Ai opțiuni din ce să alegi. Spor!
Am si eu o saracie din asta de la A+ dar putin mai mare si fara tilt. Confirm ca e de calitate - de 3 ani tin 65" pe el fara probleme. Nici daca tragi de TV nu se misca nimic, chiar super solid otelul lor. E foarte aproape de perete, se vede frumos, insa e un cosmar de umblat la cabluri. Pros and cons!
Pentru noul TV as fi luat tot A+, insa nu am gasit pe dimensiune suficient de mare asa ca am luat pana la urma Hama Fullmotion.
Adevarat. Nu inseamna neaparat mai bun. Este vorba de ceva temporar.. si cu siguranta nu intra ceva mai mare acolo. Deci un suport mai mic nu este problema. Nu-mi dau seama.. are si un pic tilt stanga-dreapta? sau doar sus-jos?
Si da.. o sa am niste dibluri sanatoase.
Altfel.. tu la ce distanta ai dat gaurile de podea? Nu vreau sa ma uit in cer la el. Dar nici sa fie prea jos.
---------- Post added 29-04-2026 at 15:19 ----------
E doar de 55". Nici daca va si schimbat nu merge ceva mai mare acolo.
---------- Post added 29-04-2026 at 15:19 ----------
La ce distanta de podea ai dat gaurile pentru suport?
Aici nu-ti pot raspunde ca este de fapt preferinta fiecaruia la cat de sus vrei tv-ul.La ce distanta de podea ai dat gaurile pentru suport?
E prima oara cand mi-am pus tv-ul pe perete si ma declar multumit de ce-am facut. Am ales asta pentru ca statia de amplificare (nu cea din poza) sa stea linistita deasupra langa blu-ray player si nu ingramadita intr-unul dintre sertare. Echipamentele de genul degaja caldura in functionare si e bine sa aiba spatiu pentru o ventilatie corespunzatoare.
By Xander RO in forum HiFi
By miculas10 in forum HiFi
By legokid220 in forum HiFi
By hibrid13 in forum Console News
By Donely in forum Console Club
Bookmarks