Pai daca esti anti PSD, de ce vrei tot cu PSD-ul? Pentru ca AUR asta este - cei mai rai de peste tot, inclusiv PSD, care au ajuns in haur.
Cat de mercenari cu arme...culmea, eu am prieteni ITsti care nu umbla cu laptopuri dupa ei si florari care nu umbla cu flori dupa ei - intelegi tu. Ba chiar am un prieten care detine 2 locuri de joaca pentru copii si nu umbla cu jucarii, iar un prieten care are un studio de videochat si nu umbla cu tipe goale dupa el
Este ilegal sa ai arma asupra ta, mai ales daca nu o detii cu autorizatie - daca ar fi avut autorizatie si era legal sa le aibe cu ei - ca in US - nu se intampla nimic si erau lasati sa plece mai departe la drum.
Si da, sunt suficienti 5-10-15-20 cu arme, ca sa creeze haos intr-o multime de oameni usor influentabili, cat sa sara la bataie cu jandarmii si sa incerce sa treaca de cordonul de jandarmi, ca sa inceapa un schimb de forte.
Cat de ND si Bolo - nu doar ca am incredere in ei, dar consider ca sunt singurii care stiu ce fac dintre toti care au fost la putere in peste 30 de ani.
Asa cum am zis si mai sus - e normal si era de asteptat sa se ia multe masuri cu greutate - sa vedem in 1-2-3 ani, daca ne vom redresa si va fi mai bine - eu as zice ca da.
ND este efectiv singurul necorupt si necoruptibil - cum sa ai de ales intre unul super corect si un gainar infect care colaboreaza cu rusia si caruia e clar ca nu-i pasa de absolut nimeni altcineva si totusi...sa nu vrei sa alegi corectitudinea.
LE: ca tot discutam pe pagina anterioara de schema facuta de ND ca sa se imbogateasca - a clarificat pentru toti credulii - 61 mil in total, dupa ce rambursează tot, mai raman 2.5 mil, pe care a zis ca vrea sa ii doneze pt o cauza civica.
Stiu...oribil si fraier - cum sa donezi cand poti sa-i transferi in conturile unor prieteni/membrii de familie si sa-si ridice si ei o casa, dar nah...asta e el...

Bookmarks