Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 163 of 163 FirstFirst ... 63 113 153 161 162 163
Results 3,241 to 3,249 of 3249

Thread: Ce fel de tara este Romania?

1. #3241 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai daca esti anti PSD, de ce vrei tot cu PSD-ul? Pentru ca AUR asta este - cei mai rai de peste tot, inclusiv PSD, care au ajuns in haur.

Cat de mercenari cu arme...culmea, eu am prieteni ITsti care nu umbla cu laptopuri dupa ei si florari care nu umbla cu flori dupa ei - intelegi tu. Ba chiar am un prieten care detine 2 locuri de joaca pentru copii si nu umbla cu jucarii, iar un prieten care are un studio de videochat si nu umbla cu tipe goale dupa el
    Este ilegal sa ai arma asupra ta, mai ales daca nu o detii cu autorizatie - daca ar fi avut autorizatie si era legal sa le aibe cu ei - ca in US - nu se intampla nimic si erau lasati sa plece mai departe la drum.

Si da, sunt suficienti 5-10-15-20 cu arme, ca sa creeze haos intr-o multime de oameni usor influentabili, cat sa sara la bataie cu jandarmii si sa incerce sa treaca de cordonul de jandarmi, ca sa inceapa un schimb de forte.

Cat de ND si Bolo - nu doar ca am incredere in ei, dar consider ca sunt singurii care stiu ce fac dintre toti care au fost la putere in peste 30 de ani.
    Asa cum am zis si mai sus - e normal si era de asteptat sa se ia multe masuri cu greutate - sa vedem in 1-2-3 ani, daca ne vom redresa si va fi mai bine - eu as zice ca da.

ND este efectiv singurul necorupt si necoruptibil - cum sa ai de ales intre unul super corect si un gainar infect care colaboreaza cu rusia si caruia e clar ca nu-i pasa de absolut nimeni altcineva si totusi...sa nu vrei sa alegi corectitudinea.

LE: ca tot discutam pe pagina anterioara de schema facuta de ND ca sa se imbogateasca - a clarificat pentru toti credulii - 61 mil in total, dupa ce rambursează tot, mai raman 2.5 mil, pe care a zis ca vrea sa ii doneze pt o cauza civica.
    Stiu...oribil si fraier - cum sa donezi cand poti sa-i transferi in conturile unor prieteni/membrii de familie si sa-si ridice si ei o casa, dar nah...asta e el...

2. #3242 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Inca nu am ajuns asa de rau:

Sau asa:

3. #3243 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Unii sunt si delusional, cum e fata aia din primul video la minutul 6 ca de ce arata SUA asa prost ca ia uite China ce bine arata, dar ea stie doar China aia promovata agresiv pe socials cu cybercities si nebunii cand de fapt alea sunt cherry picked si situatia nu e deloc roz acolo, e doar propaganda.

Pe de alta parte cam asa ajungi cand o tara e condusa de lobbyism si companii private pe care le intereseaza doar profitul si nimic altceva.

4. #3244 SP
    Totusi sa n-ai "cuibul" tau dupa zeci de ani de munca si sa muncesti cate 12-14 ore pe zi in 2 locuri diferite ca sa-ti platesti darile, chiria, a ajuns strigator la cer in U.S. In comparatie noi suntem proprietari, n-avem infrastructura lor insa avem o mai mare siguranta. Cat va mai tine si asta. Cel mai important lucru este sa avem APA, mai ales cu caldurile astea.

5. #3245 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Totusi sa n-ai "cuibul" tau dupa zeci de ani de munca si sa muncesti cate 12-14 ore pe zi in 2 locuri diferite ca sa-ti platesti darile, chiria, a ajuns strigator la cer in U.S. In comparatie noi suntem proprietari, n-avem infrastructura lor insa avem o mai mare siguranta. Cat va mai tine si asta. Cel mai important lucru este sa avem APA, mai ales cu caldurile astea.
    "Noi" insemnand cei mai saraci 50% sau cei mai bogati 50%? In toata Europa cei mai saraci oameni o duc mult mai bine decat cei mai saraci oameni din US, iar cei mai bogati oameni din US o duc mult mai bine decat cei mai bogati din Europa.

Am prieteni care se intampla sa aiba fix aceeasi pozitie in aceeasi companie in aceeasi echipa (high seniority), unul angajat in Romania si altul in US. Dupa ce scad cheltuielile cu rate/chirie/hrana/asigurare medicala privata (pentru US) la finalul lunii, americanul ramane cu peste 300% mai multi bani.

Daca esti muncitor necalificat in schimb, in US intr-adevar bagi 12 ore pe zi si nu ramai cu nimic, pe cand in Romania supravietuiesti decent.

6. #3246 SP
    Daca mai cresc mult preturile o sa fim si noi in pericol. Eu am noroc ca am mostenit un apartament si n-a fost nevoie sa fac eforturi considerabile sa cumpar asa ca imi permit acum sa incep sa scot copii sa-i cresc, dar altfel mi-as fi pus problema...

7. #3247 SP
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    "Noi" insemnand cei mai saraci 50% sau cei mai bogati 50%? In toata Europa cei mai saraci oameni o duc mult mai bine decat cei mai saraci oameni din US, iar cei mai bogati oameni din US o duc mult mai bine decat cei mai bogati din Europa.

Am prieteni care se intampla sa aiba fix aceeasi pozitie in aceeasi companie in aceeasi echipa (high seniority), unul angajat in Romania si altul in US. Dupa ce scad cheltuielile cu rate/chirie/hrana/asigurare medicala privata (pentru US) la finalul lunii, americanul ramane cu peste 300% mai multi bani.

Daca esti muncitor necalificat in schimb, in US intr-adevar bagi 12 ore pe zi si nu ramai cu nimic, pe cand in Romania supravietuiesti decent.
    Educatia peste tot in lume face diferenta. Din pacate unii n-au avut sansa.

8. #3248 SP
    Practic e ceva ce se intampla de ani in incoace si anume disparitia paturii de mijloc. Bogatii devin si mai bogatii, saracii si mai saraci, iar aceste extreme o sa se tot indeparteze, un efect vizibil la nivel global. SUA e doar inaintea noastra...

9. #3249 SP
    Daca eram statul roman ii luam pe cei de la Recorder sub tutela mea si ne puneam pe treaba. Dar din pacate cum am discutat si cu alte persoane - NU SE VREA ASTA! Sunt atat de multe lucruri simple care se pot face si nu se fac. Platim cu totii pretul.

Ca de obicei excelent ultimul material Recorder:

---------- Post added 18-02-2026 at 17:57 ----------

Am gresit cand am scris "sub tutela". E necesar ca jurnalismul sa fie independent; ma refer la o colaborare care sa ofere beneficii ambelor parti implicate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 163 of 163 FirstFirst ... 63 113 153 161 162 163