Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 22 of 22 FirstFirst ... 12 20 21 22
Results 421 to 436 of 436

Thread: CG Registered, Trader, Premium & VIP Users

1. #421 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Arunca un ochi pe Revolut, te rog.

2. #422 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    @MonkY ti-am transferat pe Revolut 20€ pt încă un an de premium. Ajută-mă cu atualizarea, te rog.

Sent from my KB2005 using Tapatalk

3. #423 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thanks LucKos!
    Done.
    Respect.

4. #424 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Salut @Monky. Ti-am transferat si eu ieri pe Revolut pentru Trader. Daca ma poti ajuta si pe mine cu o actualizare, te rog. Mersi.

5. #425 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut! Imediat. Nu vazusem nimic pe Revolut. Mii de scuze.

---------- Post added 08-10-2025 at 16:40 ----------

Done! Pe 6 luni, pentru intarziere.

6. #426 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Salut! Imediat. Nu vazusem nimic pe Revolut. Mii de scuze.

---------- Post added 08-10-2025 at 16:40 ----------

Done! Pe 6 luni, pentru intarziere.
    You're too kind. Multumesc si eu.

7. #427 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am o tranzactie pt. Premium pe un an, dar nu am username, iar email-ul nu se pupa cu niciun user de pe CG.
    Please, cel care a facut donatia, sa-mi dea un semn (cu adresa de email de pe care s-a efectuat tranzactia) si rezolv imediat.
    Thanks!

8. #428 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Pe un an? Sau pe o lună? Ca pe o lună am făcut eu o plată prin PayPal azi dimineață.

9. #429 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am o tranzactie pt. Premium pe un an, dar nu am username, iar email-ul nu se pupa cu niciun user de pe CG.
    Please, cel care a facut donatia, sa-mi dea un semn (cu adresa de email de pe care s-a efectuat tranzactia) si rezolv imediat.
    Thanks!
    Am facut eu pe un an. Am dat direct din site am zis ca iti scrie si userul daca dau asa.

10. #430 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gata, setat si pentru GabiCutlac si pentru codpin.
    Thanks guys!

11. #431 SP
    Junior Member kene's Avatar
    Salutare, am facut si eu plata pe Revolut pentru o luna de Trader. Astazi in jurul orei 12:50-55.

Cheers!

12. #432 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Anul acesta se pare ca a fost cel mai prost, dintre toate...

Cred ca la anul voi fi nevoit sa mut tot proiectul de pe server dedicat, pe un VPS mic, ceva. Sorry, nu-mi mai permit sa platesc atat de mult. Sunt sigur ca initial nu va mai merge mai nimic (multe din scripturi necesita root), dar cred/sper ca o sa rezolv mare parte din probleme. Va merge mai greu, vom fi mai limitati cu spatiul/bandwith-ul si ce nu va mai merge, nu va mai merge. It is what it is...

Multumesc tuturor celor care au ramas alaturi de noi, si celor care au dat o mana de ajutor. Sarbatori Fericite!

13. #433 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    No worries kind sir, eu zic ca ne descurcam si daca il hostezi la tine acasa pe un container intr-un NAS. Suntem aici pentru comunitate, nu pentru functii si bandwidth.

14. #434 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Big thanks goes to iPaul & Teo!
    Respect!

15. #435 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Salut Monky,
    Noi stăm aici și dacă ne faci revert la funcția de Mirc! În momentul în care forumul ăsta s-ar închide, o parte din mine ar muri…

Izolat intr-o comunitate de social media plină de dejectii si de tepari, locul asta a ramas cumva protejat de un filtru invizibil dar care a strans de-a lungul anilor o comunitate extraordinară! !

Sărbători fericite tuturor, în avans!

16. #436 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai că m-ai emoționat Xander RO!
    Foarte frumos spus, nu o puteam zice mai bine.
    Mulțumim și pentru donație!
    Respect!

Să aveți sărbători cât mai frumoase alături de cei dragi!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 22 FirstFirst ... 12 20 21 22