Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10
Results 181 to 185 of 185

Thread: Crimson Desert

1. #181 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Eu l-am sters azi. Am vreo 35 de ore, capitolul 6 + destule quest-uri secundare si explorare. Numa ce l-am batut pe Crowcaller. Desi inca as fi curios sa vad ce mai e in el din pacate simt ca nu e distractiv. E ca o lista cu sarcini plictisitoare pe care le tot rezolv si nu se mai termina.
    Jocu asta m-a facut sa apreciez si mai mult ce a facut Rockstar cu RDR2. Daca acolo simteam ca sunt un personaj intr-o lume reala si simteam ca apartin de lumea aia, aici ma simt ca un vizitator/strain intr-o simulare. O simulare cu 100 de chestii imprastiate fara nici o legatura una cu alta. Puse doar sa fie acolo sa-ti rapeasca din timp. Se vede clar ca ar fi trebuit sa fie altceva. Sunt atatea chestii facute evident ca sa te tina lipit cat mai mult si, in cazul in care ar fi fost f2p, sa bagi un ban. Inteleg ca pentru unii genul asta de sandbox cu o gramada de chestii de facut poate fi extraordinar, dar la mine pur si simplu nu intra.

2. #182 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E normal sa nu placa tuturor. Oamenii sunt diferiti si au gusturi diferite.

Mie mi se pare ceva senzational, magistral, efectiv nu stiu ce alte superlative sa mai folosesc - am aproape 100h in el si nu cred ca am descoperit 50% din ce are jocul de oferit - nu ma refer doar la harta, dar si la sisteme, la side quests unice, la miscari de combat sau puzzles, nu mai zic de farming, casa de decorat, camp si misiuni cu oamenii mei, facut potiuni, crafting, embeded items pe arme/armuri

3. #183 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Sunt de aceeași părere cu Răzvan dar numai că sunt câteva challange pentru arme la care nu depinde de tine. Ai un challenge la arc să omori 5 cu o săgeată de la 20m în condițiile în care nu găsești îi găsești așa de apropiați să ți-l marcheze.

Am văzut clip pe YouTube într-o zonă unde zboară niște drone doar că la mine nu își dau spawn.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

4. #184 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Eu tocmai ce mi-am craftat Aeserion Longsword si am upgradat-o la maxim, plus cizmele si manusile din setul crow. A fost ceva de munca dar mie imi place sa am best in slot. Tot 100 ore am si eu dar nu-l vad MMO. Desi pare mare...este mic. Inca 30-50ore si e gata cu totul. 70-80% din harta este descoperita cu tot cu waypoint-uri. M-am dus la un boss ce ma batuse pe la inceput cu gear-ul de acum si s-a topit in... 30s
    Attached Images Attached Images 20260408193001_1.jpg

5. #185 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    E normal sa nu placa tuturor. Oamenii sunt diferiti si au gusturi diferite.

Mie mi se pare ceva senzational, magistral, efectiv nu stiu ce alte superlative sa mai folosesc - am aproape 100h in el si nu cred ca am descoperit 50% din ce are jocul de oferit - nu ma refer doar la harta, dar si la sisteme, la side quests unice, la miscari de combat sau puzzles, nu mai zic de farming, casa de decorat, camp si misiuni cu oamenii mei, facut potiuni, crafting, embeded items pe arme/armuri
    După ce ai vrea sa decorezi case într-un joc, s-au sa faci skanderberg? Prostii de pierdut vremea aiurea! Măcar are poveste interesantă? Începutul mi se pare misterios și rămâi cu întrebări despre ce naiba se întâmplă, devine tot mai misto povestea si vrei sa descoperi tot mai mult din ce se întâmplă pe acolo sau poveste moare încet ca am auzit ca nu ar fi cine stie ce dar am rămas mirat sa aud asta totusi. Eu de abia aștept Phantom Blade Zero sa bag acțiune, bătăi! Probabil că nu-s eu cu RPG-urile astea cu tot felul de prostii in el si bla bla ca in Witcher 3 de mi-am pierdut timpu degeaba!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10