Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
Results 141 to 154 of 154

Thread: Prince of Persia: The Sands of Time Remake

1. #141 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Sunt partial de-acord cu numaGabi - citind opiniile si de pe acest thread, inclusiv a mea, mi se pare ca am fost prea critici. Dar totusi leak-urile ne arata ca management-ul Ubi nu au inceput proiectul acesta cum trebuia si nu developerii au fost de vina.
    Franciza asta are un potential imens si trebuia sa primeasca o atentie mult mai mare. Daca reuseau sa lanseze un remake reusit acum cativa ani poate deja ajungeau sa faca remake si la celelalte jocuri din serie, inclusiv Warrior Within (care era favoritul meu) si poate acum aveau un serial in lucru sau chiar un joc nou. Daca cu Tomb Raider pot sa faca acest lucru, nu vad de ce nu ar fi putut sa faca la fel si cu PoP.
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Viata merge mai departe - jocurile originale sunt inca acolo si le puteti juca.
    Din pacate nu le poti juca pe PS4/PS5. Chiar si un remaster a primelor 3 jocuri pentru toate platformele era mai bun decat nimicul la care s-a ajuns in ziua de azi.

2. #142 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Pareri tipice si aici in majoritatea cazurilor, ca peste tot - daca scoteau un joc care nu s-ar fi ridicat la asteptarile majoritatii - Ubisoft sux. Daca au ales sa anuleze proiectul, tocmai ca sa nu scoata acel joc care nu s-ar fi ridicat la asteptarile majoritatii - Ubisoft sux.

Viata merge mai departe - jocurile originale sunt inca acolo si le puteti juca. Au investit si au pierdut o gramada de bani si au decis ca nu e cazul sa mearga mai departe. E treaba lor, sunt banii lor. E decizia lor.

Eu ii felicit pentru curaj si oricat as fi apreciat jocul in orice forma, de dragul nostalgiei, aleg sa respect decizia de a-l tot amana si apoi anula, daca nu se ridica la anumite standarde.
    Nu cred ca e vorba de Ubisoft sux pentru ca au anulat POP. Ubisfot sux pentru ca asa a ajuns compania asta. Sa nu ma intelegi gresit, am fost mare fac al acestei companii, ba chiar am fost pe punctul sa ma angajez la ei, am fost mare fan al jocurilor pe care le scoteau, dar inainte scoteau jocuri cu suflet daca pot spune asa. Acum scot de dragul de a scoate, pline de lucruri inutile, repetitive si nimic inovator din pacate.

Cat despre anularea POP e logic sa nu primeasca laude pentru asta. Adica te lauzi ca aduci pe piata un remake/remastered sau ce voia el sa fie in loc sa vii cu un nou titlu POP care cel mai probabil ar fi avut succes cel putin printre fanii acestui joc (ma numar unul dintre ei, de curand am rejucat toata seria), dupa care anulezi jocul...dupa ceva timp revii si spui ca de fapt productia continua si ca se va lansa undeva in 2026 ca mai apoi sa vii iar cu anuntul ca il anulezi.

Hai sa fim corecti...compania UBISOFT a apus de mult si cu ea au apus si jocurile bune ale lor (POP, AC, Splinter Cell, etc)...pacat

3. #143 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Managementul defectuos a ingropat compania asta. Am Prince of Persia: The Sands of Time original pe disc pentru PC, un joc superb!
    Dar sa fim seriosi are nevoie de macar un remaster daca nu un remake complet.

CEO Yves Guillemot a privit cu invidie la jocurile populare F2P cu microtranzactii gen Fortnite, PUBG, Destiny 2 etc. care sunt masini de facut bani. A vrut sa replice si el acelasi model dar nu a reusit.

Ceea ce face el nu e curaj ci prostie amestecata cu lacomie, nu merita nici un pic de respect.

---------- Post added 22-01-2026 at 13:36 ----------

Ubisoft, lider pe piața jocurilor video din România, declanșează restructurări. Acțiunile se prăbușesc, cel mai abrupt declin de la listarea companiei https://www.profit.ro/povesti-cu-pro...aniei-22318613

"Acțiunile Ubisoft s-au prăbușit cu 33% pe bursa de la Paris în urma anunțului, înregistrând cel mai abrupt declin de la listarea companiei, în 1996. Ubisoft a intrat în România în 1992, înființând la București primul său studio de producție din afara Franței.
    Ubisoft București este al doilea cel mai mare studio Ubisoft din lume."

4. #144 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Mi se pare ca firma are IP-uri fabuloase și developeri extrem de talentați. Dacă s-ar trezi investitorii măcar în al 12-lea ceas să îl concedieze pe acel CEO și pe toată echipa lui deficitară de manageri, ar mai avea șanse să își revină. În schimb pare ca preferă să se îndrepte vertiginos catre faliment. E tragic ca nici măcar nu se propune la vot concedierea lui.
    Attached Images Attached Images screenshot_20260122-133915.png

5. #145 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Deși nu se poate depăși ceva ce deja este la maximum, nivelul jenant la care a ajuns Ubisoft tocmai a trecut de paroxism.

Eu nu sunt de acord cu ceea ce ați spus despre primele impresii negative și că ar fi hate din partea fanilor. Concret, nu cred că din această cauză a fost anulat jocul. Se pare că Ubi nu a avut o problemă cu acest lucru, ba, dimpotrivă, părea că au înțeles criticile și au mutat proiectul din Pune în Montreal, având în vedere dorința fanilor pentru un joc calitativ.

În comunicatul oficial au scris: „...we weren't able to reach the level of quality...”. Doar imaginați-vă în ce stare jenantă era jocul de fapt, dacă Ubisoft a spus acest lucru. Aceeași companie care a lansat pe piață AC: Shadows în halul în care era.

Mai jos aveți o glumă bună:

Attached Images Attached Images pop.jpg

6. #146 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    ...Aceeași companie care a lansat pe piață AC: Shadows în halul în care era.
    Wait..what?

La ce te referi? Eu l-am jucat cu aproximativ 2 sapt inainte de lansare, fara day 1 patch si nu tin minte sa fi avut vreo problema cu jocul sau ceva care sa ma faca sa consider jocul ca fiind in "in halul ala".
    Vorbesti din parerile de pe internet - adica fix din acel hate despre care zici ca nu a lucrat un rol important aici?

Also, nu inteleg care e faza cu hate-ul asta atat de agresiv, pentru o decizie de a anula dezvoltarea unui joc, care e clar ca avea niste probleme foarte mari.
    Nu mai bine ca au facut asta, decat sa scoata ceva in halu ala?

7. #147 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca pui problema asa binar, sunt si eu de acord ca e mai bine ca l-au anulat. Nu exista insa si alte variante in afara de a-l scoate prost sau a-l anula? Ar fi fost si mai bine sa continue munca si sa lanseze un joc bun. Ar fi fost cel mai bine sa fi lansat deja un joc bun, in loc sa obtina ceva ce nici ei nu considera decent dupa 5 ani - atunci nici nu ne-am fi gandit la variantele astea.

8. #148 SP
    Teo
    Wait..what?

La ce te referi? Eu l-am jucat cu aproximativ 2 sapt inainte de lansare, fara day 1 patch si nu tin minte sa fi avut vreo problema cu jocul sau ceva care sa ma faca sa consider jocul ca fiind in "in halul ala".
    Vorbesti din parerile de pe internet - adica fix din acel hate despre care zici ca nu a lucrat un rol important aici?

Also, nu inteleg care e faza cu hate-ul asta atat de agresiv, pentru o decizie de a anula dezvoltarea unui joc, care e clar ca avea niste probleme foarte mari.
    Nu m-am referit la game-breaking bugs, ci la aspectul integral: AI-ul inamicilor, animațiile, felul în care vorbesc personajele, cum arată, structura jocului, tot. Da, din punctul meu de vedere, este și va rămâne într-un hal pe care eu nu îl pot hali.

În liga Ubisoft, AC:S poate este un masterpiece, un AAAA, cum îl numesc ei. Dacă îl compari cu alte jocuri de la ei, poate excelează. Însă, dacă îl compari cu alte jocuri umile, care sunt doar AAA — precum God of War, The Last of Us, Red Dead Redemption 2, Alan Wake 2 etc. este o lătură.

Legat de ultima ta întrebare, vezi poza din atașament. Acum o lună și jumătate, totul era incredibil, iar această companie plină de oameni creativi și pasionați nu mai avea răbdare să ne arate coșul cu ouă de aur și ce joc incredibil au realizat. Ce respect să mai aibă ei? Ce respect?
    Attached Images Attached Images pop2.jpeg

9. #149 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu e prima oara cand Ubi anuleaza un proiect care (allegedly) merge bine. Acum 2 ani au anulat un proiect care mergea foarte bine, avea feedback bun si era chiar under budget. Problema (ma rog, "problema") este ca daca un joc nu face gazillion dollars nu merita. Asteptarile de la PoP erau sa vanda cat AC. Not gonna happen, ever. De-aia nici nu au mai fost PoP-uri noi (in afara de platformerele alea mici), pentru ca, and I quote, "nu o sa vanda cat un AC".

Acum nu stim daca chiar mergea bine PoP remake sau nu. Dar cam asa opereaza.

10. #150 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Cu siguranță n ar fi mers bine. Cine ar da 50 euro pentru 5h de poveste, în afară de nostalgici.

Cu atâtea amânări și anularea lui definitivă cred că au pierdut mai mulți bani decât să l fi scos până la urmă la pachet cu celelalte două remaster.

Trebuia să se întoarcă la un moment dat împotriva lor toate deciziile proaste pe care le au luat de a lungul timpului.

Nimeni nu poate concura cu free to play. Toată lumea încearcă, dar nu i iese nimănui. Ar fi putut să rămână la rețeta care le a adus succes , dar au ales să își dilueze toate francizele și pe altele să le îngroape.
    Sper că au anulat și Black Flag remake.

11. #151 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    UNRELEASED PRESS KIT

12. #152 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Imi aduce aminte de Uncharted 2 whatever edition cu acel dagger la nu stiu cate mii de dolari.

13. #153 SP
    Teo
    Într-o notă pozitivă și primitivă, jocurile originale se țin bine și pot fi jucate fără niciun fel de probleme pe sistemele noi, cu gamepad.

Eu le-am cumpărat de pe Epic Games cu 50 lei pachetul complet.

Singura chestiune care ar trebui modificată este aspectul 16:9 și lipsa rezoluției 4K. Ambele se pot rezolva extrem de simplu, este o treabă care ia mai puțin de un minut. Ori editezi un fișier text, ori instalezi un patch care face totul automat.

Am testat The Sands of Time și Warrior Within conectate la un OLED 4K. Am jucat o bună parte din ambele și funcționează perfect. O mențiune importantă este că jocurile trebuie rulate la 60 fps. Eu am jucat până acum în 120 fps, însă am citit că, în unele puzzle-uri, pot apărea comportamente ciudate ale fizicii personajului atunci când fps-ul este prea mare.

În același timp, am testat și trilogia de pe PS3. Este jucabilă, însă arată destul de rău la acea rezoluție plus 30fps. Mă rog, mai ales în comparație cu PC-ul în 4K. Se poate trece peste acest aspect, dar partea cea mai nasoală este lipsa atmosferei: efectele de ceață nu există.

O altă chestiune ciudată, pe care nu am văzut-o menționată în clipurile de pe YouTube de tip „diferențe pe care nu le știai între platforme”, este că pe PlayStation au adăugat un efect cartoonish în Warrior Within atunci când lovești cu sabia. Nu există nicio opțiune pentru a-l dezactiva. Arată ca și cum ar lăsa în urmă o dâră de lumină. În Sands of Time ar fi fost binevenit, însă în WW este ca nuca-n perete.

14. #154 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Am terminat si eu SoT, WW, T2T si Forgotten Sands la începutul lui 2025 pe PC. Perfect jucabile cu cele doua modificări de 4k si widescreen. Forgotten Sands mi-a făcut ceva probleme ca nu vroia sa ruleze decât la 24hz. L-am rezolvat pana la urmă, dar nu mai știu ce am făcut.
    Anyway, mi-au plăcut toate la fel de mult ca si când le-am jucat prima dată.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8