Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 33 of 33

Thread: Pragmata

1. #21 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - 86 - PS5
    - 85 - XSX
    - 90 - Switch 2
    - 87 - PC

OpenCritic:
    - 87

Recenzii video:
    IGN:

GameSpot:

GamingBolt:

Nintendo Life:

2. #22 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    “The story may seem like an afterthought” => zdrang 8!
    Bine ca nu e și asta “rough around the edges” ca il rupeau cu 5 și cu 6

Iubesc Capcom și probabil voi iubi și Pragmata, dar ceea ce a ajuns “jurnalismul” de gaming depășește limitele bunului simț…

3. #23 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    De peste 20 de ani cand vine vorba de jurnalism in gaming (pe langa Level si Xtreme PC in Romania) eu am urmat si sfaturile Gamespot. Ii aprob in majoritatea cazurilor. Pana la urma unul dintre review-eri e la Supergiant games astazi - Greg Kasavin.
    Gamespot i-a dat nota 9, deci pentru mine e un must buy

4. #24 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Voi ati incercat demo? V-a placut?

Personal efectiv nu-mi pasa de reviews si de note - mi-am format parerea din demo.

5. #25 SP
    La mine era in wishlist, asteptam verdictul si nota (mie unul imi pasa de review-uri si note), n-am incercat demo-ul. Un titlu numa' bun de jucat in familie

6. #26 SP
    I see - eu, daca am ocazia (rara) de a incerca un joc inainte sa-l cumpar, o voi face - si bine ca am facut in cazul asta, pentru ca nu-l voi juca nici cand o sa intre la vreun abonament.

7. #27 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    I see - eu, daca am ocazia (rara) de a incerca un joc inainte sa-l cumpar, o voi face - si bine ca am facut in cazul asta, pentru ca nu-l voi juca nici cand o sa intre la vreun abonament.
    Ce nu iti place la el? Te intreb pentru ca imi plac opiniile tale si recunosc, de multe ori m-am luat dupa ele cand nu eram sigur de ceva...am jucat DEMO dar ceva nu a reusit sa ma convinga acolo si nu stiu ce

8. #28 SP
    Fix aia e si la mine - totul e prea steril, combat-ul e prea repetitiv si cu greu am reusit sa termin acel demo - nici eu nu mi-am dat seama exact ce nu mi-a placut, but I didn't...
    Cumva este lipsa de interactivitate in lume, totul este mult prea scriptat, inamicii sunt prea robotici in a bad way - tin minte si acum Binary Domain si ce placere aveam sa-i distrug acolo si cat de boring pare combat-ul aici.

Sure, acel mini game inainte de fiecare inamic e interesant daca nu vrei doar shooting, dar simt ca nu este de mine.

La el si la boss fights - nu este nicio placere in nimic.

Si din ce vad acum din reviews, un 12h pentru campanie cu un maxim de 15 pentru 100% completeness - asta ar trebui sa fie joc de 30$ imo.

9. #29 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pragmata costa acum cat costa Binary Domain la lansare in 2012 ($60) deci putem spune ca Pragmata e intr-adevar jocul mai ieftin . Nici Binary Domain nu a durat prea mult, tin minte ca l-am revandut pe PS3 dupa 2 zile.
    Mie mi-a placut demo-ul, mai ales dupa ce l-am rejucat de cateva ori si am incercat sa omor inamicii cat mai eficient - pot spune ca incearca ceva mai original si sigur devine mult mai solicitant pe dificultatile mai mari.
    EDIT: JocuriNoi il vand cu doar 251 RON.

10. #30 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu nu, asta de 12 ore unde sar cifre din roboti cand tragi in ei este joc de 87 pentru ca nu e “rough around the edges”!! Prostii ăia care fac jocuri în care poți petrece si 500 de ore fără să repeți nimic merită 5 și 6!!!

11. #31 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Pragmata costa acum cat costa Binary Domain la lansare in 2012 ($60) deci putem spune ca Pragmata e intr-adevar jocul mai ieftin . Nici Binary Domain nu a durat prea mult, tin minte ca l-am revandut pe PS3 dupa 2 zile.]
    Sigur, e o chestie de gusturi oricum, dar tinand cont si de faptul ca Binary Domain a iesit in...2012...imi place sa cred ca ar trebui sa evoluam putin.

Anywho, nici daca mi-ar fi placut jocul, nu mi l-as fi luat acum, la cat de prins sunt cu Crimson Desert.

Dar ma bucur ca sunt oameni atrasi de acest joc, pentru ca in teorie parte foarte misto - doar recomandam sa se incerce demo inainte de achizitie, ca sa nu fie si altii ca mine, super atrasi de joc si acesta sa nu fie neaparat pe gustul lor - si daca tot e gratis sa-l incerci inainte...o recomand cu drag.

12. #32 SP
    Am citit parerile voastre si sunt interesante. Eu n-am avut asteptari de la acest titlu fiind un produs nou Capcom, din ce am vazut pe YT mi s-a parut similar cu Dead Space. Se pare ca e mai mult decat atat. Eu as vrea sa-l joc cu fiica-mea, il voi lua si ma voi abtine pe moment.

13. #33 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    @razvanrazy sunt de-acord ca trebuie sa evoluam dar mi se pare ca incearca ceva original cu jocul asta. Combinatia de gameplay cu hacking minigame-uri simplute in timp ce te feresti de inamici si incerci sa-i lovesti in punctele slabe mi se pare chiar ceva nou si mi-a placut foarte mult in demo. Povestea nu pare sa fie foarte speciala dar locatiile si personajele mi se par deosebite si originale dar asta poate fi un bias de-al meu pentru ca fetita din joc seamana izbitor de mult cu fiica mea .
    Recomand si eu review-ul Gamespot, lor le-a placut foarte mult jocul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Bookmarks