AC Mirage am terminat astazi, nu l-am platinat ca efectiv nu suport acest joc!

Mda! Am probabil peste 1500 de jocuri de-a lungul timpului butonate, AC Mirage e unul care m-a frustrat profund, l-a un moment dat efectiv voiam sa arunc controllerul in tv. Nivelul de injuraturi si de bagat carne in frigider catre devs a fost colosal. Nu ma asteptam sa aiba un asemenea gameplay mediocru, 7-8 inamici diferiti in 3 culori diferite si un AI la pamant, asta e Mirajul . N-am nimic cu grafica, cum arata Bagdadul si imprejurimile, vizualurile sunt superb realizate si am recunoscut vocea lui Shohreh Aghdashloo insa cu jocul in sine iti vine sa-ti dai o tesla-n oua. Inainte cu cateva saptamani am jucat AC Origins si mi-a placut care e din alta liga, alta calitate. Curand urmeaza si Black Flag-ul Resynced care sper sa spele reputatia....

Mi-ar fi fost rusine daca eram in echipa Ubisoft. Nimeni sa nu spuna nimic? Basim cand da cu sabiutele lui... e penibil pentru un joc modern... hai sa mai lucram putin la el ca are 3 lovituri naiba( in afara de asasinare si de tool-uri).... animatia aia de la parry gen finish him, te blocheaza in ea 2 secunde timp in care inamicii dau in tine si-ti iau HP. La nici un alt joc n-am intalnit asta si sa fie asa frustrant, unde e distractia? Iar dusmanii,
AI-ul, 3 lovituri mari si late au (in afara de Roshan si Shakiriyya, ca n-am vazut bosi ca in AC Origins). Pacat de acest joc cu potential enorm dar probleme grave la capitolul gameplay. Joc din 2023

Mai sunt si usile care 99% sunt "barred from the inside", m-au traumatizat. AC Mirage cica e triple A game insa numai pe hartie, in practica e altceva.