Thanks for your support, guys!
Nici nu are rost sa mai spun ca sunteti incredibili.
Dar trebuie sa spun ca am cam imbatranit si eu, si observ ca am inceput sa urasc sa cer ajutorul. Atat cat inca mai pot, achit toate cele, nu-i bai. Dar da, ajutorul vostru este binevenit si credeti-ma ca apreciez fiecare ajutor in parte.
Stiu ca in ultima vreme social media a omorat forumurile, dar eu inca mai cred ca exista ceva special aici. Pe CG nu alearga nimeni dupa Like-uri, dupa nr. de vizualizari, nu e nimeni fortat sa-si faca publica identitatea, prietenii and so on. Nu ne plac si nu acceptam injuraturile si mizeriile de care ne lovim pe social media non-stop... So yeah, e un mic coltisor curat al nostru, unde pana la final vom incerca sa fim cat mai OK. Si nu pot decat sa va multumesc pentru ca la urma urmei voi creati CG-ul, nu vreun disperat dupa bani, sau cineva care sa profite de ce se intampla aici.
Am avut oferte de cumparare, puteam sa "scap" de multe ori si sa-mi recuperez multi bani. Dar de fiecare data am spus NU! Chiar daca inca mai am vreo 20 de ani de platit creditul la casa, eu cred ca unele lucruri nu se vand. Pentru ca aici nu e doar text pe web... ci e o parte din din noi.
Respect!

Bookmarks