Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 29 of 29

Thread: Silent Hill f

1. #21 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Am jucat si eu vreo 30 de minute aseara...dragutel, ce nu inteleg este de ce exista acel freeze de o secunda in combat dupa fiecare lovitura. Care e ideea?

2. #22 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Da, e ciudat combatul. Oricât as fi eu de mare adept al acestui efect numit hitstop, aici e prea exagerat. Probabil s-au gândit ca asa au loviturile mai mult impact, da pur si simplu zici ca a luat jocul freeze la fiecare lovitură

3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nuuu...cum asa ceva?

Poate mai arunca cineva un ochi la Silksong sau alte jocuri de genul, care nu au mizeria asta de hitstop si totusi au combat-ul super satisfacator si chair intelegi cand lovesti pe cineva sau cand ratez...

4. #24 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Eu nu știu dificultatea pe care sa-l joc. L am început pe default dar am vazut ca nu poți schimba după...si primii 2 întâlniți mi s-au părut cam ușor de omorât

5. #25 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Unboxing la CE:
    https://youtube.com/shorts/D282Z6_ZL...LXtxdljRh4DD9d

Btw - eu tot nu am inteles - de la ce vine acel f?

6. #26 SP
    Member Syni's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    Am jucat si eu vreo 30 de minute aseara...dragutel, ce nu inteleg este de ce exista acel freeze de o secunda in combat dupa fiecare lovitura. Care e ideea?
    Cu siguranță nu au vrut să-l facă hack-slash. Combat-ul a fost pus așa…să fie, să fii slab de tot și să încerci mai mult cu dodge și apoi run, run în timp ce îi auzi pe ăia în spate și te gândești cu groază, oare se deschide ușa ? . Așa am pățit eu la început după ce am găsit cheia la o ușă, s-a luat aia după mine, și eu cu mâinile tremurânde am nimerit o altă ușă, apăsat X și ghinion… nu aia se deschidea

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. #27 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by Syni View Post
    Cu siguranță nu au vrut să-l facă hack-slash. Combat-ul a fost pus așa…să fie, să fii slab de tot și să încerci mai mult cu dodge și apoi run, run în timp ce îi auzi pe ăia în spate și te gândești cu groază, oare se deschide ușa ? . Așa am pățit eu la început după ce am găsit cheia la o ușă, s-a luat aia după mine, și eu cu mâinile tremurânde am nimerit o altă ușă, apăsat X și ghinion… nu aia se deschidea

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Cunosc senzația

8. #28 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nuuu...cum asa ceva?

Poate mai arunca cineva un ochi la Silksong sau alte jocuri de genul, care nu au mizeria asta de hitstop si totusi au combat-ul super satisfacator si chair intelegi cand lovesti pe cineva sau cand ratez...
    Are si Silksong hitstop, dar e doar la parry.

9. #29 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    Eu nu știu dificultatea pe care sa-l joc. L am început pe default dar am vazut ca nu poți schimba după...si primii 2 întâlniți mi s-au părut cam ușor de omorât
    Am 4 ore in el, eu l-am inceput pe hard fiindcă am văzut că default este story mode si am zis ca o sa fie prea ușor pe story, părerea mea este că puteau băga si dificultate normală, adică nu doar story si hard. Când ești pe hard si mori de cateva ori ai opțiune sa treci pe dificultate mică ceea ce am și făcut la un boss care era că mă omora dintr-un combo de 2 hituri, pe hard viața iti scade usor si rămâi fără stamina chiar când trebuie sa faci un dodge, dar pe story mi s-a parut prea usor pana acum dar jocul nu ma atrage atâta de mult încât sa am nervi să-l joc pe hard si sa stau poate cu orele la un boss.

Pana acum as putea zice ca pentru mine nu este un joc wow, nici ca gameplay nici ca story si nici măcar grafic, nu s-au chinuit sa implementeze ray tracing iar software lumen nu arată nici cum, am văzut reflexi de 10 ori mai bune in jocuri care folosesc metode vechi. Pentru mine Sillent Hill 2 Remake este net superior din orice punct de vedere!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2