Am jucat si eu vreo 30 de minute aseara...dragutel, ce nu inteleg este de ce exista acel freeze de o secunda in combat dupa fiecare lovitura. Care e ideea?
Am jucat si eu vreo 30 de minute aseara...dragutel, ce nu inteleg este de ce exista acel freeze de o secunda in combat dupa fiecare lovitura. Care e ideea?
Da, e ciudat combatul. Oricât as fi eu de mare adept al acestui efect numit hitstop, aici e prea exagerat. Probabil s-au gândit ca asa au loviturile mai mult impact, da pur si simplu zici ca a luat jocul freeze la fiecare lovitură
Nuuu...cum asa ceva?
Poate mai arunca cineva un ochi la Silksong sau alte jocuri de genul, care nu au mizeria asta de hitstop si totusi au combat-ul super satisfacator si chair intelegi cand lovesti pe cineva sau cand ratez...
Eu nu știu dificultatea pe care sa-l joc. L am început pe default dar am vazut ca nu poți schimba după...si primii 2 întâlniți mi s-au părut cam ușor de omorât![]()
Unboxing la CE:
https://youtube.com/shorts/D282Z6_ZL...LXtxdljRh4DD9d
Btw - eu tot nu am inteles - de la ce vine acel f?![]()
Cu siguranță nu au vrut să-l facă hack-slash. Combat-ul a fost pus așa…să fie, să fii slab de tot și să încerci mai mult cu dodge și apoi run, run în timp ce îi auzi pe ăia în spate și te gândești cu groază, oare se deschide ușa ?. Așa am pățit eu la început după ce am găsit cheia la o ușă, s-a luat aia după mine, și eu cu mâinile tremurânde am nimerit o altă ușă, apăsat X și ghinion… nu aia se deschidea
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am 4 ore in el, eu l-am inceput pe hard fiindcă am văzut că default este story mode si am zis ca o sa fie prea ușor pe story, părerea mea este că puteau băga si dificultate normală, adică nu doar story si hard. Când ești pe hard si mori de cateva ori ai opțiune sa treci pe dificultate mică ceea ce am și făcut la un boss care era că mă omora dintr-un combo de 2 hituri, pe hard viața iti scade usor si rămâi fără stamina chiar când trebuie sa faci un dodge, dar pe story mi s-a parut prea usor pana acum dar jocul nu ma atrage atâta de mult încât sa am nervi să-l joc pe hard si sa stau poate cu orele la un boss.
Pana acum as putea zice ca pentru mine nu este un joc wow, nici ca gameplay nici ca story si nici măcar grafic, nu s-au chinuit sa implementeze ray tracing iar software lumen nu arată nici cum, am văzut reflexi de 10 ori mai bune in jocuri care folosesc metode vechi. Pentru mine Sillent Hill 2 Remake este net superior din orice punct de vedere!!
L-am terminat si eu dupa vreo 8 ore de gameplay. Ce pot sa zic? Nu mi-a placut din trailer si nu aveam asteptari mari de la el...si din pacate nu mi-a schimbat parerea. L-am luat pentru ca sunt fan Silent Hill dar am ramas total dezamagit. Povestea meh, luptele repetitive si lipsite de farmec (4-5 inamici care se tot repeta), grafica slabuta din punctul meu de vedere. Nu il recomand decat la o reducere substantiala...imi doream mult mai mult de la un nou Silent Hill...dar mai am de asteptat.
Daca l-ai terminat o singura data nu ai cum sa intelegi povestea.Trebuie terminat cel putin de doua ori ca sa iti dai seama ce se intampla in universul lui Hinako.Eu l-am terminat de 4x si a fost o placere de fiecare data fiindca la fiecare new game plus sunt cutscenuri noi fiindca evenimentele se deruleaza diferit fata de playthrough anterior.JPovestea are mai multe "straturi" si pe masura ce le decojesti descoperi ceva nou.Povestea e extraordinar de bine scrisa.E un survival-horror care pentru mine e goty.Combatul intr-adevar nu iese cu nimic in evidenta dar imi place ca armele au limita de durabilitate si asta e lucru pozitiv pentru un survival-horor pentru ca ideea e sa supravietuiesti nu sa omori tot ce te ataca.Eu l-am jucat pe pc in rezolutie 1440p si arata foarte bine,mai ales ca e UE5.Inclusiv pe PS5 arata bine din punct de vedere grafic.
Parerile sunt impartite, suntem diferiti. Eu unu nu joc un joc niciodata inca o data dupa ce il termin, cel putin nu imediat dupa ce l-am terminat. Si daca primul playtrough mi s-a parut plictisitor si am tras de mine sa-l termin, nu vad cum al putea al doilea sa mi se para mai interesant. Eu l-am comparat cu Silent Hill 2 remake si efectiv nu exista termen de comparatie intre ele. Dar ma bucur ca ti-a placut si ca e GoTY pentru tine, e normal sa nu placa la toata lumea in aceeasi masura
Jocul pana la urma nu a fost rau dar nici o super capodopera, povestea într-adevăr te lasa cu intrebari la sfarsit, mi-a placut si mie mai mult Sillent Hill 2 Remake si cei de la Bloober Team care au facut remake-ul lucreaza si al Sillent Hill 1 Remake
Daca cineva ii curios, mi-am compilat din nou screenshot-urile HDR facute prin joc intr-un video, ocupa prea mult spatiu pe HDD/SSD si de aici ideea cu canalul asta pe care le urc, capturile is de pe PC cu setari pe maxim. De vazut pe display-uri HDR, highlight-urile urca pana in 2000 de niti ici colo, si cu spoiler-ele de rigoare ca is capturi facute pe tot parcursul jocului.
Update 1.10:
New Features
- Added Action Difficulty: Casual
-- The Casual action difficulty will be playable when starting a game from “New Game” on the main menu or from a New Game+ save file.
-- For players on the Story action difficulty or higher, the Casual action difficulty will be selectable upon reaching the Game Over screen multiple times.
- Added Optional Skip Feature for Select Sections of New Game+
-- Upon completing the “Go through the door” objective after solving the mural puzzle on New Game+, the game will display the option to skip. The game will resume at the scene where Hinako awakens at the corridor of the Dark Shrine for the second time with the “Proceed” objective if skipped.
-- Items from the skipped sections will not be collected.
--- “Thankful to Be Here,” “Grateful for a Worthy Foe,” and “Clear Skies” do not unlock on a playthrough that uses the skip feature.
--- The skip feature does not impact branching paths or endings.
- Added Motion Blur Option to the Graphics Menu (PlayStation 5 and Xbox Series versions only)
System Changes
- Hinako’s stamina replenishes slightly faster
- Unskippable combat encounters are reduced across multiple sections
- Fewer enemies are placed across multiple sections
- Hinako’s line when an enemy is defeated plays at a slightly later time
- Hinako takes slightly less damage on the Hard action difficulty
Bug Fixes
- Fixed bug where Shu duplicates in the cutscene that plays when heading from Sennensugi Shrine to Rinko’s house during the “Head to Rinko’s house” objective.
- Fixed bug where interaction icons do not display on the hall leading to the room with the naginata during the “Enter the inner room” objective.
- Fixed bug where the Sakuko-like entity stops moving in combat during the “Defeat the Sakuko-like entity” objective.
- Fixed bug where the Fog Monster stops moving and halts progress during the “Chase after the Fog Monster” objective.
- Fixed bugs across multiple levels where events do not progress despite meeting the required conditions.
- Fixed bugs across multiple levels where specific enemies remain outside of the combat area and cannot be defeated.
- Fixed bugs across multiple levels where clumps of flesh do not spawn.
- Fixed bug where some notes from “Sakuko’s Diary” could not be obtained on New Game+.
- Fixed bug where Hinako may become unresponsive to player input after dodging.
- Fixed bug where Hinako dies upon loading an autosave file if Hinako died during an autosave.
- Fixed bug where the “View Endings” option does not display on the title screen after finishing the first playthrough (may require loading New Game+ data to fix).
- Fixed bug where Indirect Lighting and Reflections revert to On during cutscenes even when set to Off in the Graphics menu (PC version only).
- Fixed bug where the cursor moves without player input when playing on the controller.
- Various other minor bugs have been fixed, including bugs related to audio, hitboxes, text errors, loading, and graphics.
Am terminat primul run aseara. Aveam asteptari foarte mici din pricina discutiilor pe reddit, dar am ramas placut surprins. Pe partea de explorare sta mai bine decat SH2 remake, diversitatea e cam tot pe acolo cand vine vorba de inamici, unele puzzle-uri au fost mult mai grele( ultimul a fost total neintuitiv, poate doar daca cunosti cultura lor, intelegi ce trebuie sa faci). Am avut stuttering nasol in anumite zone pe ps5pro, dar in general a fost okey. Desi povestea e cliseica, pe mine m-a prins si abia astept sa descopar "adevarul". La pret de trendyol a meritat cu varf si indesat( VA-ul e cringe in stilul caracteristic japan dar am preferat sa il joc asa pentru imersiune)
By paunstefan in forum Console News
By Nash in forum Console Club
By PSPGo in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By verde in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By mns in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks