Hai cu lansarea pe PS5!!! Intre timp Redacted apare la finele lunii.
HADES II: Coming to Nintendo Switch & Switch 2!
Nice, de-abia astept sa-l joc pe Switch 2.
Personal prefer un astfel de "joculet" fata de zeci de alte titluri consacrate din alte genuri. Inca imi amintesc zecile de ore de distractie din Hades. Pentru mine un "must have" si probabil ca este cel mai bun "rogue like" de pana acum (nu bag Returnal in aceasta categorie).
Nu l-am jucat dar din cate am citit e mai bun decat primul din toate punctele de vedere si cand s-a lansat in Early Access avea deja mai mult content ca primul joc in starea curenta. Singurul mic dezavantaj e ca pe Switch 2 ruleaza 120 FPS doar in docked mode, mi-ar fi placut sa fie la fel de fluid ca Silksong in modul portabil.
Se pare ca pretul va fi $30, adica acelasi pret ca in Early Access.
Cu siguranta voi cumpara si Physical Edition:
Nintendo Switch 2 Retail Edition on Nov. 20
We're excited to offer a retail version of Hades II for Nintendo Switch 2 later this year! This version, which is also compatible with the original Nintendo Switch, comes on a standard physical game card and also includes a full-color Character Compendium booklet with artwork from the game, a download code for the Hades II Original Soundtrack (featuring nearly four hours of music!), and a reversible cover. The retail edition will cost $49.99 in North America.
Jucand early access-ul, pot spune ca acest lucru nu e adevaratcand s-a lansat in Early Access avea deja mai mult content ca primul joc in starea curenta![]()
Hades 1 era foarte repetitiv, Hades 2 la lansare in Early Access deja avea mai multe biomes si bosses: https://steamcommunity.com/app/11453...8952361288889/ .
You can't be serious
Mi-as fi dorit sa il lanseze si pe console in acelasi timp... Acum sunt nevoit sa joc acum pe Mac si dupa sa il cumpar din nou cand lanseaza varianta fizica pentru PS. Ma rog, daca e cel putin la fel de bun ca primul as da si $100 pe el din start, deci nu e neaparat o tragedie.
Pretul la Hades 2 pe amazon.de pentru Switch 2 este de 99 eurSe lanseaza pe 20.11.2025
http://www.amazon.de/-/en/dp/B0FR452...s%2C125&sr=8-1
Da, ca Roguelike era destul de repetitiv pentru ca traversai doar 4 biomes in aceeasi ordine. Hades 2 are 8 biomes, si pot fi vizitate in 2 path-uri diferite, deci experienta va fi mai diversificata.
Probabil e o greseala, ar trebui sa coste 50 de euro.
Cu siguranta e mai divers Hades 2, insa pot numara pe degetele de la o mana jocurile rogue care sunt mai putin repetitive decat primul. Fiecare arma se simte foarte diferit de celelalte, optiunile din pact of punishment schimba si ele destul de mult cum abordezi fiecare run, de fiecare data se dezvaluie destul de mult din poveste si side quests etc. Doar pentru ca Hades 2 e chiar mai divers decat Hades, nu inseaman ca primul e foarte repetitiv.
Pe Switch 50$ varianta fizica pe cand cea digitala e 30$. La noi pe Steam e 29 de euro.
Retail Switch https://www.supergiantgames.com/blog...-coming-sep25/
"The retail edition will cost $49.99 in North America."
O sa astept, vreau sa il joc pe un ecran mare TV OLED 55 inch fara compromisuri de calitate asa ca o sa il iau pe PS5 sau XSX.
Primul l-am incercat cand aveam GamePass apoi l-am cumparat pe disc pentru Xbox. Excelent jocul!
Desi sunt fan rogue likes, primul Hades nu m-a prins. L-am batut pe ta-su de vreo 3 ori da l-am abandonat dupa. Nu stiu exact ce nu a facut click la mine.
O sa-i dau o sansa si lui 2, nu am incercat early access tocmai ca am vrut sa vad produsul finit, poate asta ma prinde.
Disponibil la precomanda si la noi: https://www.jocurinoi.ro/hades-2-col...tendo-switch-2 .
93 pe OpenCritic, 94 pe MetaCritic, 10 de la IGN & Gamespot
Doar 1 ora si ceva am reusit sa joc dar e excelent jocul, perfect din orice punct de vedere.
Imi place ca se simte mai diferit ca primul si dureaza un pic sa ma acomodez cu miscarile noi dar pare si mai usor pentru ca in al doilea run deja am reusit sa trec in al doilea biome.
Voice Acting-ul si writing-ul sunt exceptionale, as putea sa ascult biblioteci intregi narate de personajele din jocul asta.
Bookmarks