Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1126 of 1126 FirstFirst ... 126 626 1026 1076 1116 1124 1125 1126
Results 22,501 to 22,518 of 22518

Thread: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #22501 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Si eu am prins zilele trecute Doom The Dark Ages la 40 de eur pe Amazon.de
    Attached Images Attached Images 1000037348.jpg

2. #22502 SP
    De la Altex:

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
    Kingdom Come Deliverance II
    Attached Images Attached Images 1000037948.jpg 1000037810.jpg

3. #22503 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Jocurile de bf Ozone 410 ron si hitman absolution ( care la anul va avea upgrade gratuit la switch 2) store 20€
    Attached Images Attached Images 20251115_085559.jpg

4. #22504 SP
    Member Gabby95's Avatar
    Un "haul" cu ce am reusit sa prind pe trendyol.
    Primul rand aproximativ 140 lei/bucata si al 2-lea 80lei/bucata.
    Attached Images Attached Images screenshot_20251116_172100_gallery.jpg

5. #22505 SP
    Member codpin's Avatar
    Vin si eu cu ce am luat luna asta.

Wuchang - 232 (emag)

PoP The Lost Crown - 54 (altex)

BF6 - 180 (trendyol)

Cronos - 160 (trendyol)

PS5 Pro - 2700 (trendyol)

Disc Drive - 300 (trendyol)

Si daca tot e in poza, Logitech MX Mechanical - 400 (emag)
    20251119_160334.jpg

6. #22506 SP
    Member DeepKiss's Avatar
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    Vin si eu cu ce am luat luna asta.

Wuchang - 232 (emag)

PoP The Lost Crown - 54 (altex)

BF6 - 180 (trendyol)

Cronos - 160 (trendyol)

PS5 Pro - 2700 (trendyol)

Disc Drive - 300 (trendyol)

Si daca tot e in poza, Logitech MX Mechanical - 400 (emag)
    Attachment 305782
    Felicitări… chiar nu știu cum ați reușit să prindeți PRO ul la banii ăștia. Eu nici un controler n-am reușit să prind, îmi arată un preț bun la cautări și când îl bag în coș, prețul se modifică. Am șters aplicația de atunci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. #22507 SP
    Member westy9009's Avatar
    Quote Originally Posted by DeepKiss View Post
    Felicitări… chiar nu știu cum ați reușit să prindeți PRO ul la banii ăștia. Eu nici un controler n-am reușit să prind, îmi arată un preț bun la cautări și când îl bag în coș, prețul se modifică. Am șters aplicația de atunci.

Este real ...am un coleg la munca care de fata cu mine si'a luat PS5 pro la 2800 de la evomag prin trendyol cu ns ce cod de la banca transilvania din cont.Magia este ca a pus joi comanda si vineri dimineata a venit curierul la el acasa . Eu bucata asta nu inteleg in masura in care cred ca daca dadea comanda direct la evomag ii sosea in 2 , 3 zile

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

8. #22508 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Nu a fost de la Banca Transilvania codul ala, ala de la BT era o reducere nesemnificativa. Cei care si-au luat Pro la 2700 de lei l-au luat folosind un cod bank40 care era disponibil doar pentru conturi noi nouțe pe trendyol. Si nici macar asta nu era destul, trebuia sa nici nu mai fi avut vreodată alt cont pe telefonul respectiv cu comenzi plasate pe el.

9. #22509 SP
    Member DeepKiss's Avatar
    Quote Originally Posted by numaGabi View Post
    Nu a fost de la Banca Transilvania codul ala, ala de la BT era o reducere nesemnificativa. Cei care si-au luat Pro la 2700 de lei l-au luat folosind un cod bank40 care era disponibil doar pentru conturi noi nouțe pe trendyol. Si nici macar asta nu era destul, trebuia sa nici nu mai fi avut vreodată alt cont pe telefonul respectiv cu comenzi plasate pe el.
    Da, așa am avut eu. Bank40 era legat de aplicația George, nu știu cum verificau ei, dar o făceau… dar nu a mers niciodată și acum zice ca nu se aplică la produse la branduri globale și produse electronice, sau ceva de genul ăsta… adică ca alții au luat, la mine nu a mers de la început.

10. #22510 SP
    Member VictusG's Avatar
    Codul nu era legat de nici o aplicatie.
    Si Unicredit avea Bank40, dar in aplicatie nu aveam link direct catre Trendyol sau ceva, doar imi arata codul, dar pana la urma am facut cum a zis colegu mai sus prin cautare Google si mi-au bagat singuri codul in aplicatie, intr-adevar am facut totul de pe telefonul unui prieten care nu folosise niciodata Trendyol, dar pe numele meu, adresa mea, cardul meu.
    Deci nu iti trebuia neaparat sa ai acel cod de la banca, ti-l dadeau ei odata ce detectau device nou.

11. #22511 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    • EA FC 26 - cheie digitala Xbox
    • Statuie Wukong de pe Etsy (High Quality Resin & Paint, 33cm)

Pentru statuie am trecut prin niste formalitati vamale groaznice, dar a meritat. Este fabuloasa, una dintre cele mai frumoase din colectia mea!
    Din cauza ca a venit din Brazilia, mi-au desfacut-o si in Germania la intrarea in UE (fair enough), dar si in Romania la Otopeni desigur, ca iesea din tipare, nu era nici branza si nici vreo boarfa fake de imbracat, moment in care mi-au rupt cateva bucati din armura la reambalare...
    Attached Images Attached Images 2.jpg 3.jpg 4.jpg 1.jpg

12. #22512 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Sa le stapanesti sanatos! 2B e cea mai tare.

13. #22513 SP
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    • EA FC 26 - cheie digitala Xbox
    • Statuie Wukong de pe Etsy (High Quality Resin & Paint, 33cm)

Pentru statuie am trecut prin niste formalitati vamale groaznice, dar a meritat. Este fabuloasa, una dintre cele mai frumoase din colectia mea!
    Din cauza ca a venit din Brazilia, mi-au desfacut-o si in Germania la intrarea in UE (fair enough), dar si in Romania la Otopeni desigur, ca iesea din tipare, nu era nici branza si nici vreo boarfa fake de imbracat, moment in care mi-au rupt cateva bucati din armura la reambalare...
    Am intrat si eu pe site-ul Etsy si am vazut-o. Sa te bucuri de ea, e frumoasa. Acum daca vine din Brazilia normal ca o desfac astia, sa nu fie cine stie ce prafuri pentru mama mare pe acolo

PS: Mie imi place gajica 2B din mijloc. Au Prime One Studio o varianta ai ei pe la vreo 2000 de euro cu tipa in chiloti/body si nu fusta. Am vazut-o intr-un magazin si e de efect, m-am hlizit la ea minute bune. O nebunie!.... Ma mir ca n-au imprumutat-o si pe tipa din Stellar Blade.

14. #22514 SP
    Cronos The New Dawn PS5

Deci era sa-mi scape complet din vedere jocul asta, mai ales ca sunt fan al genului
    Attached Images Attached Images 1000038588.jpg

15. #22515 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Upgrade Grand Theft Auto V pentru Xbox Series X 53 de lei vandut de emag.
    Attached Images Attached Images img20251129124116-1-.jpg

16. #22516 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Ghost of Yotei - emag. Ambalata excelent
    Borderlands 4 Super Deluxe (varianta steelbook btw) - altex
    Space Marine 2 - amazon.de

Sent from my KB2005 using Tapatalk

17. #22517 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    DualSense Astro Bot a doua edtie limitata.
    Altex(430lei)
    Consider ca este cea mai reusita editie dupa cea cu 30th Anniversary cu mentiunea ca la editia Astro Bot am sesizat ca (virgula) calitatea este mai premium incepand cu calitatea plasticului dar si tastele care se simt mai bine la apasare.
    Attached Images Attached Images 20251206_130803-1-.jpg 20251206_125617-1-.jpg 20251206_125550-1-.jpg

18. #22518 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Daca tot au avut pret bun la Altex si tot mi-am luat Switch 2...Si cum vandusem TotK dupa ce l-am terminat pe Switch, am zis ca e pacat sa nu-l am in colectie.
    Am luat si update-ul de 10$ pentru TotK.
    Attached Images Attached Images zelda-totk.jpeg zelda-eow.jpeg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.