Si eu am prins zilele trecute Doom The Dark Ages la 40 de eur pe Amazon.de
Jocurile de bf Ozone 410 ron si hitman absolution ( care la anul va avea upgrade gratuit la switch 2) store 20€
Un "haul" cu ce am reusit sa prind pe trendyol.
Primul rand aproximativ 140 lei/bucata si al 2-lea 80lei/bucata.
Este real...am un coleg la munca care de fata cu mine si'a luat PS5 pro la 2800 de la evomag prin trendyol cu ns ce cod de la banca transilvania din cont.Magia este ca a pus joi comanda si vineri dimineata a venit curierul la el acasa . Eu bucata asta nu inteleg
in masura in care cred ca daca dadea comanda direct la evomag ii sosea in 2 , 3 zile
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Nu a fost de la Banca Transilvania codul ala, ala de la BT era o reducere nesemnificativa. Cei care si-au luat Pro la 2700 de lei l-au luat folosind un cod bank40 care era disponibil doar pentru conturi noi nouțe pe trendyol. Si nici macar asta nu era destul, trebuia sa nici nu mai fi avut vreodată alt cont pe telefonul respectiv cu comenzi plasate pe el.
Da, așa am avut eu. Bank40 era legat de aplicația George, nu știu cum verificau ei, dar o făceau… dar nu a mers niciodată și acum zice ca nu se aplică la produse la branduri globale și produse electronice, sau ceva de genul ăsta… adică ca alții au luat, la mine nu a mers de la început.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Codul nu era legat de nici o aplicatie.
Si Unicredit avea Bank40, dar in aplicatie nu aveam link direct catre Trendyol sau ceva, doar imi arata codul, dar pana la urma am facut cum a zis colegu mai sus prin cautare Google si mi-au bagat singuri codul in aplicatie, intr-adevar am facut totul de pe telefonul unui prieten care nu folosise niciodata Trendyol, dar pe numele meu, adresa mea, cardul meu.
Deci nu iti trebuia neaparat sa ai acel cod de la banca, ti-l dadeau ei odata ce detectau device nou.
- EA FC 26 - cheie digitala Xbox
- Statuie Wukong de pe Etsy (High Quality Resin & Paint, 33cm)
Pentru statuie am trecut prin niste formalitati vamale groaznice, dar a meritat. Este fabuloasa, una dintre cele mai frumoase din colectia mea!
Din cauza ca a venit din Brazilia, mi-au desfacut-o si in Germania la intrarea in UE (fair enough), dar si in Romania la Otopeni desigur, ca iesea din tipare, nu era nici branza si nici vreo boarfa fake de imbracat, moment in care mi-au rupt cateva bucati din armura la reambalare...
Am intrat si eu pe site-ul Etsy si am vazut-o. Sa te bucuri de ea, e frumoasa. Acum daca vine din Brazilia normal ca o desfac astia, sa nu fie cine stie ce prafuri pentru mama mare pe acolo
PS: Mie imi place gajica 2B din mijloc. Au Prime One Studio o varianta ai ei pe la vreo 2000 de euro cu tipa in chiloti/body si nu fusta. Am vazut-o intr-un magazin si e de efect, m-am hlizit la ea minute bune. O nebunie!.... Ma mir ca n-au imprumutat-o si pe tipa din Stellar Blade.
Cronos The New Dawn PS5
Deci era sa-mi scape complet din vedere jocul asta, mai ales ca sunt fan al genului![]()
Ghost of Yotei - emag. Ambalata excelent
Borderlands 4 Super Deluxe (varianta steelbook btw) - altex
Space Marine 2 - amazon.de
Sent from my KB2005 using Tapatalk
DualSense Astro Bot a doua edtie limitata.
Altex(430lei)
Consider ca este cea mai reusita editie dupa cea cu 30th Anniversary cu mentiunea ca la editia Astro Bot am sesizat ca (virgula) calitatea este mai premium incepand cu calitatea plasticului dar si tastele care se simt mai bine la apasare.
Daca tot au avut pret bun la Altex si tot mi-am luat Switch 2...Si cum vandusem TotK dupa ce l-am terminat pe Switch, am zis ca e pacat sa nu-l am in colectie.
Am luat si update-ul de 10$ pentru TotK.
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
By rodarkone in forum Carti si Comics
Bookmarks