Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1135 of 1135 FirstFirst ... 135 635 1035 1085 1125 1133 1134 1135
Results 22,681 to 22,686 of 22686

Thread: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #22681 SP
    Senior Member Papillon_'s Avatar
    Am avut PS4 Pro varianta originala iar apoi am trecut la varianta PS4 Pro the last of us care arata superb si era mai silentioasa.
    Varianta originala era prea galagioasa dupa 3 ani in jocuri mai solicitante.

Xander iti recomand PS4 Pro The last of us daca esti fan. Asta chiar e de colectie.

2. #22682 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu cumpar de obicei consolele de colectie pentru ca daca incep cu una, le vreau pe toate si cunoscandu-ma nu mai pot sa ma opresc, asa ca m-am oprit la modelele de baza, day one ca sa le zic asa, incerc sa le am pe toate usor usor.

Am ales sa colectionez in schimb controlerele 'de colectie' pentru ca imi pot manifesta 'boala' cu un damage financiar mai mic. Stiu consola aia, e superba, am fost cu ea in cos de cateva ori, inclusiv la suprapret, dar mi-am dat peste mana. Daca o luam, nu ma mai puteam opri, clar.

3. #22683 SP
    Member codpin's Avatar
    Am cedat, aia e…
    img_4710.jpg

4. #22684 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Nu cumpar de obicei consolele de colectie pentru ca daca incep cu una, le vreau pe toate si cunoscandu-ma nu mai pot sa ma opresc, asa ca m-am oprit la modelele de baza, day one ca sa le zic asa, incerc sa le am pe toate usor usor.

Am ales sa colectionez in schimb controlerele 'de colectie' pentru ca imi pot manifesta 'boala' cu un damage financiar mai mic. Stiu consola aia, e superba, am fost cu ea in cos de cateva ori, inclusiv la suprapret, dar mi-am dat peste mana. Daca o luam, nu ma mai puteam opri, clar.

Ce controllere ai pana acum?

5. #22685 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Eu am cedat la asta ! Bv Nintendo ! Nu ma asteptam ! Amazing !
    Si…astea sunt consolele mele colectionate.
    Attached Images Attached Images img_2026-08-18-153746.jpeg img_2026-08-18-154423.jpeg

6. #22686 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Enhancement la colectia de console:
    • PlayStation 4 Pro
    • Controller PS4 The Last of Us Part II Limited Edition
    N-am inteles niciodata de ce oamenii, in general, cand cumpara anumite produse electronice si decid sa pastreze cutiile, le distrug in ultimul hal. Nu inteleg unde poti sa pui cutia aia incat sa se aleaga praful si dracii de ea. Efectiv a trebuit sa caut si sa cumpar alta cutie de PS4 Pro ca sa il pot tine corespunzator la colectie, iar la cutia de la controller efectiv nici n-am putut sa ii fac poza...

Frate inteleg sa nu te intereseze cutia, caz in care o arunci, dar n-ai cum si unde sa le depozitezi si sa le distrugi in halul ala de zici ca sunt calcate de masina...

Mai am de luat Xbox original, Xbox One S, Xbox Series S si cutie de PlayStation 1, dar nu ma astept sa gasesc una intreaba prea curand deci...
    Sa te bucuri de ea si sa completezi colectia curand!

De cand am inceput sa cumpar jocuri de PS3, am ramas socat de cum pot arata unele discuri. Pline de zgarieturi si amprente, nu inteleg ce gimnastica trebuie sa faci cu discurile sa ajunga in asa hal.
    Normal ca regret maxim ca am vandut consola PS3 alaturi de foarte multe jocuri, aproape pe nimic, atunci cand mi-am luat PS4.

Si ca sa nu fiu off topic, The Saboteur si RDR, de pe vinted.
    Attached Images Attached Images 20260818_180949.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.