Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 34 of 34

Thread: Marathon

1. #21 SP
    Manager paul's Avatar
    Marathon Server Slam este live:
    - PlayStation Store
    - Microsoft Store
    - Steam
    Take your first steps on Tau Ceti in Marathon's open preview weekend from February 26, 2026 at 10AM PT to March 2, 2026 at 10AM PT.

The Preview Weekend features an introduction to Marathon's gameplay, with additional maps, factions, contracts, and more to come at launch and during Season 1.

Earn rewards for playing, including a unique emblem and background, plus loot rewards for launch on March 5.

2. #22 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am jucat și eu cam 15 min, nu am înțeles nimic din ce ai de făcut pe acolo. Designul hărți lasă de dorit. Prea multă culoare si deranjează mult la ochii. De la Destiny să vi și să faci asta mi-se pare că au căzut mult în calitate.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

3. #23 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Pe mine tocmai stilul grafic ma atrage si faptul ca shooting-ul este asemanator Destiny sau Halo. In rest ma uitam la loot si ma intrebam oare ce puii mei sunt toate astea. In Escape from Tarkov & ARC, loot-ul este cat de cat intuitiv. Iti dai seama usor de raritatile itemelor si cam ce ar trebui pastrat. Aici in Marathon tot ce am loot-at a fost luat numai la ghici. Care e munitia? care sunt atasamente? greu! Pe langa asta nu ai Safe Pocket, deci mai greu cu progresul.

4. #24 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am jucat si eu pana la level 10. Ador stilul grafic, mi se pare diferit de ce am mai vazut, iar gunplay-ul de Destiny e in continuare best on the market. Si eu am fost confuz la inceput cu loot-ul, dar e usor sa compar cu Tarkov unde am 1600 de ore si sa spun "acolo e mult mai intuitiv" dar daca stau sa ma gandesc multe lucruri nici acolo nu au sens si mi-a luat ceva sa le inteleg. Cred ca trebuie sa acceptam ca e un learning curve la Marathon si nu ma deranjeaza asa tare, deja le-am cam prins.

I-am dat pre-order, sunt semi-hyped

5. #25 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Încep să iasă reviews, stai să vezi răzbunare acum la “specialiștii” ăia care aveau K/D 0.3 in Destiny si n-au văzut niciodată nici primul boss dintr-un raid

6. #26 SP
    Niste varzalai, ca aia de la Arc Raiders care se plang ca nu pot juca "friendly" si ca ii omoara toti in Marathon. Meanwhile, I'm having a blast la level 26

7. #27 SP
    Cred ca săptămâna viitoare mă apuc și eu, dar îmi e frică să nu fac și din asta o obsesie cum am făcut cu Division și Destiny…

8. #28 SP
    Nu cred, nu e genul ala de joc unde merge sa farmezi ca robotul ore in sir. Fiind mult accent pe PvP si high stakes te "consumi" mult mai repede si de la un punct incolo devine obositor sau frustrant, mai ales daca ai pierdut cateva gear-uri la rand. Eu cred ca pot sa-l joc MAXIM doua ore pana mi se ia, iar asta doar daca am noroc de ceva echipe ok sau simt ca progresez. Daca se intampla sa pierd vreo 6-7 run-uri la rand, mi se ia rapid si ma opresc

In Destiny 2 puteam sa forjez si 7-8 ore lejer, mai bagai niste strikes, un nightfall, mai niste Crucible, faceai bounties, fara stres.

9. #29 SP
    Hippy ya yo cand am intrat prima data in el au sarit culorile pe mine din toate directiile, parca jucam versiunea de Destiny cu texturi de It Takes Two! Imi place super mult stilul grafic, eu sunt un mare cocalar din punctul asta de vedere, mie daca-mi dai cladiri albastre si roz care se reflecta in apa sunt incantat!

Acum despre joc, evident ca dupa primele 4 ore sunt inca pierdut si habar nu am ce (si de ce) trebuie sa fac, but I'm getting there, am rabdare cu el pentru ca gunplay-ul este demential si stilul grafic ma incanta la maxim. Se vede ca este facut pentru teamplay totusi...

Inteleg ca trebuie sa fac contracte ca sa duc o factiune cat mai sus (probabil ca pe prima), insa ce nu se leaga momentan este sentimentul ca am lovit un objective wall. Eu joc cu randoms, iar aia se duc mereu in sulix si nu ajuta mai nimeni la obiective, iar daca ma duc solo sa fac contractele alea de la factiuni sunt foarte rapid overwhelmed de inamici si nu apuc sa scanez nimic. Steep learning curve, dar imi place!

10. #30 SP
    Obsesia s-a instalat definitiv dupa aproximativ 15 ore in Marathon! Daca ar juca si astia randoms la obiective tare bine ar fi...
    Ce poate sa fie mai frumos decat un gameplay cu arme din Destiny si paleta de culori din Mirror's Edge!

Nu stiu in ce rezolutie interna lucreaza sau daca foloseste upscale, insa pe TV este cristal clear si locked @60fps. Mindblowing presentation!
    Attached Images Attached Images marathon_20260318103630.jpg marathon_20260318123201.jpg marathon_20260318123231.jpg marathon_20260318124130.jpg marathon_20260319142711.jpg marathon_20260319142903.jpg marathon_20260319143657.jpg marathon_20260319143804.jpg marathon_20260320134637.jpg marathon_20260320154637.jpg

11. #31 SP
    Am jucat ieri doua meciuri de Cryo Archive (ca doar doua mi-am permis )
    Excelent, cine ar fi zis ca raid mechanics din Destiny se potrivesc si in PvP context jumate din meci e film horror, jumate e actiune SF. Aproape ne-am si extras in al doilea meci (ca in primul nici nu stiam cum), de fapt doar unul din noi s-a extras ca ceilalti doi am ratat extractul la cateva secunde ca ne-au tinut pe loc UESCii.

12. #32 SP
    Incep sa apara reviews de la oameni seriosi care n-au dat verdict dupa 5 zile la lansare, drept pentru care a urcat de la 76 initial la 80!

eagle-eye am si eu 2 intrebari, poate tu stii:

1. Ai luat trofeul/achievementul ala de 'Loot 777 containers'? Cred ca am facut loot la 485.598 de lucruri, aparent nu orice cutie de adidasi se contorizeaza ca si 'container'. Sa fie glitched la mine sau oare se contorizeaza doar crates alea mai mari?
    2. La trofeul ala cu 'Earn 100 Season Levels', ne forteaza oare sa facel overall level 100 pana la finalul sezonului sau se continua oare dupa reset, de la level-ul la care erai?

13. #33 SP
    1. L-am luat, da. Dar n-as putea sa-ti spun care se contorizeaza si care nu... at some point m-am trezit cu el facut
    2. Din modul in care e scris, mi se pare ca se cumuleaza intre sezoane. Plus ca e cam greu sa faci 100 intr-un sezon pentru un "om de rand" iar trofeele par sa fie destul de simple, ar fi un jump imens. Dar da, zice "earn 100 season levels" nu "earn 100 levels in one season" sau ceva de genul. Imposibil sa stim pana nu avem si un sezon doi

14. #34 SP
    Mai am un pic si ating 200 de ore in jocul asta. Sezonul 2 arata super bine, abia astept

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2