Announcement trailer:
Originally Posted by Square Enix
E bine si cu Pokemoni, daca apare la vara m-am linistit, are Microsoft grija de noi, sa nu ne plictisim.
Eu nu le-am prins pe SNES la vremea lor si am inceput aiurea cu Trials of Mana pe PS4, prins la reducere printr-un magazin si curios ce e l-am luat. Jocul mi-a placut si vi-l recomand, mai ales pentru cine e fan Final Fantasy & company. Tot zic ca o sa iau si Secret of Mana insa la cate am in backlog, n-am cum sa ajung la zi cu ele
P.S. Indraznesc sa mentionez si DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age care e o minunatie de joc, cel mai bun JRPG care l-am jucat, aici in Germania e o adevarata piata de desfacere pentru acest gen, sunt mult fani inraiti. Aici am descoperit aceste genuri, la noi in RO doar Final Fantasy jucasem de-a lungul anilor.
Acest post vine cumva la completare la ce am scris in weekend in threadul Resonance: A plague tale legacy si anume recenziile date de editori si cum ca pe mine ma intereseaza ce scrie Gamespot.
Review-ul Gamespot la acest joc, impresii finale:
Visions Of Mana Review – Limited Tunnel Vision
A weak story and frustrating pacing combine into a disappointing entry in a venerated series.Scris de Imran Khan care pare ca a fost un colaborator Gamespot, doua review-uri are scrise (Visions of Mana nota 5 si Stellar Blade nota 8). Omul e jurnalist freelance, in urma cu cativa ani a fost concediat de la Game Informer. Sincer cand am vazut azi de dimineata nota 5, a picat cerul pe mine. Deci n-ai cum sa faci asa ceva, asta a fost rea vointa. Sunt dezamagit si am ajuns sa cred ca pe viitor ma voi uita si voi cere parerea celor de aici, celor care ii am ca prieteni in contul de Playstation in cazul unei achizitii viitoare in care sunt nesigur. Eram cu gura mare in urma cu doua zile dar regret acum.The story is one of the most bland and uninteresting in a modern RPG
The controls do not feel good, either during exploration or battle
Awful pacing makes an already elongated tale feel exponentially more tedious
Nici Gamespot numai este ce a fost odata, jurnalistii de top de acolo acum toti sunt in alte parti, vreau sa amintesc pe Greg Kasavin (SuperGiant Games), favoritul meu Kevin VanOrd (Larian Studios) , Jeff Gerstmann si Carolyn Petit.
Acum sa scriu si impresia mea despre Visions Of Mana pentru ca il joc de aproape 30 de ore si chiar imi place, un joc in care nu m-am enervat deloc ba chiar ma distreaza.
In primul rand acest JRPG este clasic, o saga ce exista de peste 30 de ani si se vrea sa fie un joc accesibil cu un gameplay relaxat. Nu-l vad competitor pentru Final Fantasy VII remake sau rebirth. Depinde si de ce asteptari are fiecare, eu am jucat Trials of Mana, mi-a placut si eram interesat de titlul de fata.
Ce ofera jocul:
- Combat simplist insa distractiv (mentionez ca eu joc pe nivelul de dificultate Easy), ai clase si abilitati diferite, deci poti experimenta cu build-uri puternice mai ales daca vrei sa termini jocul pe hard (pentru platina)
- Ai party de 3 ,controlezi 1 insa in total sunt 5 caractere diferite.
- Explorarea este simpla, lumea si hartile sunt frumos create, ai un sentiment ca esti intr-un basm
- Muzica este excelenta ca atmosfera insa nu neaparat memorabila ca cele mai mari soundtrack-uri din gaming+ un voice acting fain in limba engleza
- Grafica are farmec vizual, e foarte colorata si luminoasa cu campii, paduri, deserturi, orase si ruine. Directie artistica reusita!
Verdict:
Visions of Mana este un JRPG oldschool, cu o grafica "de basm" si caractere gen desene animate ce s-ar putea sa nu fie pe placul tuturor insa pe mine m-a cucerit in primele 30 de minute prin simplitatea gameplay-ului si eficienta combatului, prin faptul ca nu este "stufos" si complicat iar povestea nu-i slaba. Pana la urma sa faci "sacrificiul suprem" pentru bunastarea altora nu-i un subiect usor de implementat si-mi aminteste de unele din desenele lui Hayao Miyazaki. Mentionez ca n-am intalnit un bug in cele 30 de ore jucate, totul este fluid, cursiv, n-am ce sa-i reprosez, mai jos am pus si-un gameplay mai detaliat.
Un joc care clar nu merita nota 5 ci mai degraba 7.5 - 8 in opinia mea si este de neratat pentru fanii genului!
By AndRewqp in forum Console News
By andreicristian9 in forum Videos
By AndRewqp in forum Stories & Other News
By erik95 in forum Console News
Bookmarks