Single-player e oribil dar în co-op e comedie pură, mai ales după câteva beri.
Am ascultat doar review-ul lui SkillUp si suna exact cum îmi doream de la un nou joc RE: multa tensiune și atmosfera horror, combinate cu un combat foarte distractiv, in care treci rapid din postura de prada la cea de pradator.
Versiunea de Switch 2 arata destul de bine:
Si cea de Pro pare sa fie bine optimizata:
Eu am citit review-ul celor de la Gamespot. Deci avem practic 2 jocuri in 1. Partea cu Grace care e horror pe stilul RE7 si Leon partea de actiune RE4. Mie imi convine.
My body is ready, ma bucur foarte mult de review-urile impresionante, jocul arata splendid, sa incepem anul cu bine!![]()
Digital Foundry: "visuals are among the best we've seen this generation..."
Bravo, Capcom. Versiunea de PS5 Pro arata foarte bine.
Tocmai am primit un email de la Saturn/Mediamarkt cum ca comanda mea pentru RE Requiem Deluxe Edition este in asteptare si ca nu stiu daca o vor putea onora. Mi-au mai scris ca sunt mai multe comenzi atat pentru jocul standard cat si deluxe edition decat au comandat ei (aici este vorba de mii de exemplare). Pot sa traiesc si daca nu-l joc acum nu-i graba, il iau la vara de la Altex![]()
Abia ce mai intru si eu in titlurile luate anul trecut.
Dupa ce am revazut atent si pe TV analiza Digital Foundry, tare ma mananca palma dreapta, mi-e si rusine sa spun de ce ma mananca dar cam asta asteptam, un imbold serios care sa faca diferenta... sper sa dorm bine la noapte si sa ma razgandesc.
Dumnezeule mare cum poate sa arate... jos palaria Capcom, impresionant!![]()
Switch 2 Analysis vs PS5/Series S: DLSS Is A Game-Changer:
00:00 Introduction
00:52 Sponsored by MSI
01:21 Visual Settings: Switch 2 vs. PS5
07:20 Image Quality and Performance
13:12 Switch 2 vs Series S
17:01 Portable Mode
22:00 Concluding Thoughts
Interesant zvon: https://www.reddit.com/r/GamingLeaks...s_using_pssr2/ .
E posibil ca Requiem sa foloseasca deja PSSR 2, si de aceea are rezultate asa de bune pe Pro. E un pic suspect ca DF nu au discutat mult despre upscaling, de obicei mentioneaza mai multe detalii legate de asta, specificand de fiecare data ce metoda e folosita - acum au spus doar ca PS5 foloseste FSR, dar nimic concret despre Pro.
Eu as astepta o analiza tehnica, RE4 Remake are probleme serioase de performanta pe PC datorita DRM-ului.
Am ramas masca. Cum poate sa arate jocul asta! Cat detaliu! Deci asteptam fulgerele de afara ca sa-mi lumineze incaperea! atat de frumos este implementat raytracing-ul!
Am vazut ambele prezentari DF si eu, impresionant release, arata si ruleaza superb pe toate platformele, dar PS5 Pro e chef's kiss.
Asta inseamna un engine in-house, optimizat, un proiect facut din pasiune. Si ce cadenta a lansarilor poate sa aiba Capcom...wow.
EDIT: DF confirma, RE: Requiem are noul PSSR pe PS5 PRO !
Si totusi, ce diferenta colosala este de la Ray Tracing la Path Tracing (pt cine are posibilitatea), it vine sa lingi grafica aia.
Nu-mi aduc eu aminte cum trebuie sau atunci cand apareau informatii despre RE9 Requiem se zvonea ca lungimea jocului e cam pe la lungimea lui RE4? Doar ce l-am terminat ieri...pe langa faptul ca e unul din cele mai bune RE (gamplay, poveste, grafica) iar stilurile sunt imbinate foarte misto, dupa tensiunea acumulata cu Grace faci tranzitia la Leon si te mai relaxezi putin si invers...jocul mi s-a parut mai scurt decat a fost marketat din pacate. Repet, poate nu am inteles eu corect informatiile. La final la statistici imi arata un gameplay de 9 ore si 14 minute in conditiile in care am explorat fiecare camera si coltisor existent, am facut backtracking pentru ceea ce nu am reusit sa descopar initial si l-am jucat incet cat sa ma bucur de el. Din ce am inteles, jocul nu inregistreaza si scenele cinematice, astfel consola aratandu-mi ca am petrecut in el undeva la 13-14 ore.
Ca o concluzie...un joc foarte bun, dar...totusi...mi-as fi dorit sa fie mai lung...RE4 a fost mai lung si a avut mai putine cinematics-uri.
17 ore de play time pe steam. Pe scurt, e bun dar nu cel mai bun. Se tine bine de tot prima jumatate dar pe urma se cam pierde. Eu le asez cam asa in ordinea preferintelor : RE:2>RE:Village>Requiem>RE4>... NU cred ca merita 70eur
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By RonanN1 in forum Console Club
By RonanN1 in forum Console Club
By Clopotarul in forum Console Club
By istrategie in forum Console Club
Bookmarks