Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 72

Thread: Resident Evil Requiem

1. #21 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Single-player e oribil dar în co-op e comedie pură, mai ales după câteva beri.

2. #22 SP
    Manager paul's Avatar
    4th trailer:

3. #23 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - 89 - PS5
    - 92 - XSX
    - 90 - Switch 2
    - 92 - PC

OpenCritic:
    - 90

Recenzii video:
    IGN:

GameSpot:

Easy Allies:

ACG:

GamingBolt:

SkillUp:

4. #24 SP
    Am ascultat doar review-ul lui SkillUp si suna exact cum îmi doream de la un nou joc RE: multa tensiune și atmosfera horror, combinate cu un combat foarte distractiv, in care treci rapid din postura de prada la cea de pradator .

Versiunea de Switch 2 arata destul de bine:

Si cea de Pro pare sa fie bine optimizata:

5. #25 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Eu am citit review-ul celor de la Gamespot. Deci avem practic 2 jocuri in 1. Partea cu Grace care e horror pe stilul RE7 si Leon partea de actiune RE4. Mie imi convine.

6. #26 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    My body is ready, ma bucur foarte mult de review-urile impresionante, jocul arata splendid, sa incepem anul cu bine!

7. #27 SP
    Digital Foundry: "visuals are among the best we've seen this generation..."
    Bravo, Capcom . Versiunea de PS5 Pro arata foarte bine.

8. #28 SP
    Impresionant, trebuie sa-i dau niste Magne B6 la Xbox!

9. #29 SP
    Tocmai am primit un email de la Saturn/Mediamarkt cum ca comanda mea pentru RE Requiem Deluxe Edition este in asteptare si ca nu stiu daca o vor putea onora. Mi-au mai scris ca sunt mai multe comenzi atat pentru jocul standard cat si deluxe edition decat au comandat ei (aici este vorba de mii de exemplare). Pot sa traiesc si daca nu-l joc acum nu-i graba, il iau la vara de la Altex
    Abia ce mai intru si eu in titlurile luate anul trecut.

10. #30 SP
    Dupa ce am revazut atent si pe TV analiza Digital Foundry, tare ma mananca palma dreapta, mi-e si rusine sa spun de ce ma mananca dar cam asta asteptam, un imbold serios care sa faca diferenta... sper sa dorm bine la noapte si sa ma razgandesc.

Dumnezeule mare cum poate sa arate... jos palaria Capcom, impresionant!

11. #31 SP
    Manager paul's Avatar
    Switch 2 Analysis vs PS5/Series S: DLSS Is A Game-Changer:
    00:00 Introduction
    00:52 Sponsored by MSI
    01:21 Visual Settings: Switch 2 vs. PS5
    07:20 Image Quality and Performance
    13:12 Switch 2 vs Series S
    17:01 Portable Mode
    22:00 Concluding Thoughts

12. #32 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Jocul e foarte fain dar pe PS5 si XSX nu ai ray tracing deloc, o sa il cumpar pe PC.

13. #33 SP
    Interesant zvon: https://www.reddit.com/r/GamingLeaks...s_using_pssr2/ .
    E posibil ca Requiem sa foloseasca deja PSSR 2, si de aceea are rezultate asa de bune pe Pro. E un pic suspect ca DF nu au discutat mult despre upscaling, de obicei mentioneaza mai multe detalii legate de asta, specificand de fiecare data ce metoda e folosita - acum au spus doar ca PS5 foloseste FSR, dar nimic concret despre Pro .

Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Jocul e foarte fain dar pe PS5 si XSX nu ai ray tracing deloc, o sa il cumpar pe PC.
    Eu as astepta o analiza tehnica, RE4 Remake are probleme serioase de performanta pe PC datorita DRM-ului.

14. #34 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Am ramas masca. Cum poate sa arate jocul asta! Cat detaliu! Deci asteptam fulgerele de afara ca sa-mi lumineze incaperea! atat de frumos este implementat raytracing-ul!
    Attached Images Attached Images re2.jpg re.jpg re3.jpg

15. #35 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O comparatie misto cu RE2:

16. #36 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Am vazut ambele prezentari DF si eu, impresionant release, arata si ruleaza superb pe toate platformele, dar PS5 Pro e chef's kiss.
    Asta inseamna un engine in-house, optimizat, un proiect facut din pasiune. Si ce cadenta a lansarilor poate sa aiba Capcom...wow.

EDIT: DF confirma, RE: Requiem are noul PSSR pe PS5 PRO !

Si totusi, ce diferenta colosala este de la Ray Tracing la Path Tracing (pt cine are posibilitatea), it vine sa lingi grafica aia.

17. #37 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Arată incredibil cu path tracing!

18. #38 SP

19. #39 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Nu-mi aduc eu aminte cum trebuie sau atunci cand apareau informatii despre RE9 Requiem se zvonea ca lungimea jocului e cam pe la lungimea lui RE4? Doar ce l-am terminat ieri...pe langa faptul ca e unul din cele mai bune RE (gamplay, poveste, grafica) iar stilurile sunt imbinate foarte misto, dupa tensiunea acumulata cu Grace faci tranzitia la Leon si te mai relaxezi putin si invers...jocul mi s-a parut mai scurt decat a fost marketat din pacate. Repet, poate nu am inteles eu corect informatiile. La final la statistici imi arata un gameplay de 9 ore si 14 minute in conditiile in care am explorat fiecare camera si coltisor existent, am facut backtracking pentru ceea ce nu am reusit sa descopar initial si l-am jucat incet cat sa ma bucur de el. Din ce am inteles, jocul nu inregistreaza si scenele cinematice, astfel consola aratandu-mi ca am petrecut in el undeva la 13-14 ore.
    Ca o concluzie...un joc foarte bun, dar...totusi...mi-as fi dorit sa fie mai lung...RE4 a fost mai lung si a avut mai putine cinematics-uri.

20. #40 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    17 ore de play time pe steam. Pe scurt, e bun dar nu cel mai bun. Se tine bine de tot prima jumatate dar pe urma se cam pierde. Eu le asez cam asa in ordinea preferintelor : RE:2>RE:Village>Requiem>RE4>... NU cred ca merita 70eur

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast