Console trailer:
Early Access trailer:
PS5, XS, PC (EGS, Steam).
15 noiembrie in Early Access.
Console trailer:
Early Access trailer:
PS5, XS, PC (EGS, Steam).
15 noiembrie in Early Access.
"At the start of Early Access in Path of Exile 2 each of the 6 Character Classes will have 2 Ascendancy Classes available. To help you choose your path, we’re revealing all 12 Ascendancies in this news post."
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3592012
Cel mai bun joc ever.
Dacă diablo 4 a fost bunicel în campanie iar la final devine foarte plictisitor și repetitiv aici e cu totul altceva .
Campania foarte bună, grafica superba ,atmosfera care te tine încordat, art desing de excepție apoi urmează endgame de senzație unde ai atâtea de făcut încât nu e loc de plictiseala.
Cea mai buna decizie sa îl achiziționez, de foarte mult timp nu m-a mai prins asa un joc
Endgame-ul devine booring destul de repede si aici...daca nu joci meta builds iti iei 1 shot in mape. Nu mai vorbesc de pinnacle bosses la care ai doar o incercare, asta daca nu dai pause and quit( da merge defapt la orice encounter in mape, fara sa se dea reset). Dupa revelion or sa revina cu update-uri....dar tinand cont ca e un early access, este un joc super misto.
Pana acum nu mi se pare greu și sunt la hartile de lv X
Am build cu minioni și ii bag la inaintare
Dacă în campanie m-am descurcat cu armele și armurile de le găseam la hărți a trebuit sa ma apuc de trade ptr arme armuri mai bune
Cea mai tare harta pana acum e de lv 15 corupta cu 5 activități pe ea și monștrii de lv 82 ,am făcut 3 simultan și a fost o nebunie cum venea monștrii din toate partile
A început sa devina plictisitor sa faci aceleași hărți mereu ,sunt și foarte mari și nici nu pica cine știe ce( cel mai bun pana acum a fost 1 divine orb )
Mai am puțin și fac lv 90 și în ultimul timp am murit 1 singura data ,am scutul energetic 9k vreo 2k viata și 1k mana
Faza bună cu minionii e ca nu iti trebuie gear asa bun și tot ești op
Dupa ce am făcut și misiunile pentru atlas mai sunt câteva subramuri în lateral dar nu știu ce treb sa fac sa obțin puncte acolo și nu mai îmi da nici alte misiuni
Trebuie sa dai corrupt la mape de 15 in speranta ca vor deveni 16 si sa omori un boss cu ea. Cele de tier 16 nu pica deloc. Cat despre mecanicile separate trebuie sa tot omori bossi ( expedition , ritual si rifturile mov)pe dificultate si mai mare. Cel mai greu boss e intr-o fortareata sau ceva si iti trebuie niste chei pentru ea si realist vorbind nu cred ca vei reusi sa il omori din prima. Nu am descoperit inca una, e random. Inevitabil devine plictisitor, e un joc gen diablo si nu e inca full release. Iti recomand sa pui magic find pe cat mai multe iteme pt drop-uri mai bune
Mulțumesc pentru sfaturi ,am încercat cu gear pe item rarity și nu mi se pare asa diferenta la loot mai bun plus ca muream cam des și e problema mare în jocul asta dacă mori,pierzi și piatra de activezi harta și din experienta
---------- Post added 29-12-2024 at 22:41 ----------
https://youtu.be/TD1P3fBkxV0?si=FfXKD1vbTeYAJ94A
Parca as fi eu asa ma bucur ,dacă aveam și caracterul asta!!!
Misto build-ul dar cand se intorc din vacanta developerii, o sa dea nerf la multe builduri de genul. Sunt curios ce nerf o sa ia minionii.
https://youtu.be/_OiveX_REt8?si=_SQ8l3xQ5FWKk97q
Craziest build pe care l-am vazut
Am reușit sa îl bat pe trialmaster și pe cronos ,credeam ca e mai greu dar ia rezolvat băieții arsonisti foarte repede( la trialuri contează mult ce alegeri faci)
Acum încerc sa găsesc diamantul pentru skil de lv 20 dar nu vrea sa pice ( doar în hărți de lv 18-16 +2 de la iradiere și coruptie combinat)
Am găsit citadela mare ,acum sa vad dacă le mai găsesc pe celelalte 4 mai mici
Începe sa devina plictisitor sa faci iar și iar la hărți( numai de la lv 15 în sus )
Esti destul de norocos ca ai gasit citadela. Legat de repetitivitate, cam asta e jocul/ endgame-ul. Cand va fi full release, o sa faca update din 3 in 3 luni( cam asa a functionat pana acum) cu liga noua, content nou etc
În sfârșit după 300 h pot spune ca am bătut tot și am facut maximum de puncte la atlas, numai cu minionii
Cel mai greu a fost la boșii de la delirium(am încercat de 12× pentru 4victorii)dar la ultima victorie a picat si sticla de mana legendara(14 divine minim),la ceilalți a mers din prima.
După toate combinațiile de minioni acum joc cu bilele de foc,magii cu gheata(au lv 37 acum ) si 3 vindecatori(raging spirit ,skeletal frost mage,cleric).Mi se pare cea mai buna formula ,mai ales la boșii ii îngheață și nu prea mai misca .
Pentru farming foloseam hărți de +15 cu maximum de prefixe/sufixe ,apoi le puneam 3 delirium(White map) și apoi le corupeam
După ce am pus pct de la delirium din atlas sa am 20% șanse sa pice hărți albe le foloseam și pe alea de lv12+ dar tot asa bagam exaltet orb pana la max delirium dacă mai mergea și corupere la urma.( dacă ai peste 50% delirium iti da bine ,mai ales fragmente)
Cel mai frumos a fost când a picat 2 divine în același timp ,per total cred ca a picat cam 20
Mi-a mai picat tot asa o centura (ingenuiti bell) pe care am vândut-o cu 15 div .
Am cumpărat o casca cu 1 div,avea +2minioni și 60 item find și am dat un vall orb sa o corup și a mai dat +1 la minioni( cred ca e peste 10 div acum ,asa se fac banii )
Acum o sa încerc și demon form sa vedem cum e ,per total un joc foarte bun mai ales ca e si prima data când joc path of exile .( la diablo în sezonul nou am jucat 4-5 h apoi m-am întors la path )
Da ,a fost foarte ușor la arbiter of ash, chiar l-am mai bătut de 2 ori după ce am făcut max de pct dar cel mai bine a dat o armura pe care am luat 1div
După ce am găsit prima citadela mai mica am mai găsit peste 20 în jurul ei
După ce am făcut pct alea 8 acum vand cheile ( numai ieri am luat peste 1000 exalted pentru 3 chei )
Cel mai greu mi-a fost cu kosis și Omniphobia de la delirium restul pistol cu apa( folosesc niște cizme unice la bosi"bones of ulrr",scade costul la minioni si mai chem vreo 5 in plus (aliniez cam 20 frost mage de lv 37,fac prapad )
SI cea mai tare corupere a fost la o unica "trenctimbre spiked club ",avea lv 2 la minioni și mi-a făcut lv 4 ( peste 50 div)
Super tare! Eu nu am mai intrat de foarte multa vreme si astept sa mai adauge una alta. Eu joc SSF, nu concurez cu nimeni
https://youtu.be/-CnACIrCOkc?si=4oSvoRTtOzIj2r9L
Au nerfuit astia tot dar ma bucur ca erau prea multe builduri op
Acum o sa încerc cu vânătorul asta nou sa vad cum merge
https://youtu.be/vxgYGGFNs98?is=Rk8umc3oY-DypLee
Oooo,schimbari mari.
Abia astept.
By MRC in forum Sony PlayStation 4
By valentin47 in forum Microsoft Xbox One
By eneea in forum Console News
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Nestea in forum Videos
Bookmarks