Their Flesh Is Your Weapon.
Mortal Shell II is a standalone sequel action-RPG with adrenaline-charged, high-stakes combat.
Possess warrior Shells, dethrone false gods, redeem a ravaged world.
PS5, XS, PC (Steam).
2026.
Their Flesh Is Your Weapon.
Mortal Shell II is a standalone sequel action-RPG with adrenaline-charged, high-stakes combat.
Possess warrior Shells, dethrone false gods, redeem a ravaged world.
PS5, XS, PC (Steam).
2026.
Nici n-am vazut cand a fost postat aici. Ce trailer demential!!! Primul Mortal Shell n-a fost rau,se pare ca a doua parte ridica stacheta la un alt nivel.![]()
Ce veste bună! Abia îl aștept!
Sper să nu fie cu ghinion cu lansarea pentru ca e o perioadă aglomerată și e posibil să nu se bucure de destulă atenție.
Tocmai am terminat beta pe PS și număr zilele până apare. Merită încercat neapărat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Parca am fost ascuns sub o piatra, este primul semn de dementa faptul ca unui obsesiv compulsiv care are Excel facut cu datele de lansare ale jocurilor ii scapa asa ceva. Nici macar nu merit sa-l joc pentru treaba asta...![]()
Eu am jucat și primul care a fost destul de interesant cu niște chestii noi pentru lumea souls dar se simțea ca totuși era un joc cu buget mic.
În schimb asta, diferența uriașă în plus, cred ca va fi una din surprizele plăcute ale acestui an din punct de vedere al jocurilor souls.
L-am și precomandat doar ca să îl pot juca cu 72 ore înainte, nu de alta, dar să am timp să îl termin până pe la început de septembrie
Ps. Chitara aia care face damage, băi frate
Il aveam in wishlist si ieri am primit notificare ca demo-ul (open beta) este disponibil pe PSN. Il descarc si eu, sunt curios cum e gameplay-ul.
Imi place, mare imbunatatire fata de primul. Dar ii lipsesc haptic effects si adaptive triggers (sau sunt foarte slabe), desi in setari apar. Poate e doar un bug, dar fara ele parca nu simti loviturile la fel de bine.
Unii pe reddit spun ca la lansare vor fi acolo: https://www.reddit.com/r/MortalShell...mment/p2h5hgh/ .
Față de demo am înțeles ca vor fi schimbări destul de mari, de aceea nici nu se pot importa salvările în jocul final. Oricum se simte și arată excelent, sigur am dat și de ceva bug-uri gen în unul dintre dungeon-uri mi se spawn-a doar un singur mob, nu 3 așa cum e normal, dar am ieșit de tot din joc și după ce am intrat din nou, totul a fost OK.
Per total mi s-a părut un souls mai ușurel din punct de vedere al dificultății dar am înțeles ca în jocul final vor fi elemente care cresc dificultatea(night mode) precum și chiar care o scade pentru cei mai puțin familiarizați.
Este la pret excelent pe jocuri noi: https://www.jocurinoi.ro/mortal-shell-ii-ps5
202 lei pentru un joc nou in 2026 e pomana curata.
L-am jucat pe PS5, peste doua ore (e lung beta-ul nu chiar un demo) pana cand am ramas blocat intr-un trial de numai veneau creaturile si nici nu puteam sa ies si l-am inchis. Mi-a facut impresie buna, combat-ul e ce trebuie, am observat ca n-ai bara de stamina poate ca de aici pare mai usor decat vreun titlu souls. Bara de viata se duce repede, uneori si din doua lovituri date de boss. Imaginea e cam intunecata pentru gustul meu, cred ca asa se doreste insa atmosfera "gotica" i se potriveste de minune. Eu am ca majoritatea dintre voi o "coada lunga" de jocuri cumparate si asteapta insa beta-ul Mortal Shell 2 mi-a placut si e in wishlist. Atat de multe sunt si ies curand (Onimusha way of the sword, Wolverine) ... Coplesitor!
Acolo am pățit și eu la fel, același bug. Trebuia doar să închizi jocul și când reiei te dă din ultimul punct de salvare fără să pierzi nimic. Se știe de acest bug, a fost reparat în jocul final. Merită să continui, să-i dai în freză la ultimul boss din demo, și dacă poți folosește chitara. Ca și armă eu am folosit Axe și Dagger, mi-a plăcut mai mult decât sword
Ma bucur ca are recenzii bune și sper sa aibe și vânzări , chiar merită băieții ăștia. Un studio mic care a venit cu niște idei foarte interesante implementate excelent și care aduce un suflu nou în lumea jocurilor souls.
Fiindcă mi-a plăcut enorm demo-ul am cumpărat Devout Edition așa ca ieri după servici am zis ca intru puțin în el să văd cum se mișcă având și alt program pt seara. Ghinion, 6 ore mai târziu abia am putut lăsa controlerul din mâna, am lăsat dracului totul. Deci așa vibe de Dark Souls îți dă jocul ăsta în care erai încurajat să explorezi fiecare colțișor, zonele care se întrepătrund excelent, sistemul de Parry care este extrem de distractiv și fun.
Pentru cei care au jucat demo-ul jocul îți propune la început să dai skip la zona de prolog așa ca treci ușor peste și la fel pentru cei mai puțin familiarizați cu jocurile souls ai și posibilitatea să reduci dificultatea sau chiar să o ridici (jucând în night mode pe care îl accesezi după ce găsești o lumânare …). Am încercat puțin la început night mode dar fiind fără upgrade-uri mi-am luat-o scurt așa ca am revenit la standard. Ideea e ca night mode nu înseamnă doar viața mai multă la npc-uri și damage mult mai mare, inseama item-uri mai bune, exp mai multa, inamici diferiți, zone diferite etc
Din punctul meu de vedere prețul lui este mai mult decât ok, merită fiecare bănuț.
Sunt curios cum o să mi se pară Onimusha care urmează după el fiindcă demo-ul la el nu mi-a lăsat o impresie bună deloc
In sfarsit m-am linistit, chiar imi faceam probleme sa nu cumva sa depaseasca 'STEINS;GATE RE:BOOT' si 'Pokémon Pokopia Expansion Pass - Part 1: Bubbly Basin' la media generala!
O sa dau totusi precomanda pentru ca mai mare incredere in voi decat in mizeriile astea ordinare, sper sa soseasca pana in momentul in care vin urmatorii 3 retardati si il scad la sub 84 pe Opencritic...
By codpin in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By Khufu in forum Console Club
By Yanciu in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By Crosy in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By mihaif27 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
Bookmarks