Originally Posted by Ubisoft
PS5, XS, PC (Steam, Ubisoft Store).
2027.
Originally Posted by Ubisoft
PS5, XS, PC (Steam, Ubisoft Store).
2027.
Damn, sunt above average hyped, de 26 de ani de cand e heroes l-am avut pe calculator vreo 20. Poate totusi nu se suprapune cu iesirea lui Olden Era din Early Access si poate nu va fi inca un joc agresat de la lansare pentru ca "omg Ubisoft bad". A man can dream.
Nici mie nu mi-a venit sa cred azi noapte cand am vazut, sunt beyond hyped de anuntul asta. Am o istorie extrem de lunga legata de jocul asta, bravo lor pentru curaj, sper sa fie primit asa cum merita!![]()
Ce mizerie. Facut de studiouri care habar nu au ce-l faceau pe HoMM III unic, mutarea asta catre un 3D ca la HoMM V a eliminat 75% din appeal-ul jocului. Si se mai mira de ce lumea in continuare joaca HoTA in prostie si nu se atinge de astea noi.
Vorbeam azi cu niste polonezi (unde HoMM e religie) si sunt toti in depresie dupa trailerul astasi ii inteleg perfect, si-au batut joc.
E la modă acum să facă remake-uri și remaster-uri la strategii vechi de 2-3 decenii de când cu succesul la
-Starcraft Remastered
-Trilogia Age of Empires Definitive Edition
-Age of Mythology Retold
-Warhammer 40,000: Dawn of War - Definitive Edition
-Command & Conquer Remastered Collection
-Rome Total War Remastered,
-Stronghold/Crusader: Definitive Edition
-mai puțin Warcraft III: Reforged.
Pentru mulți dintre cei din generația Z care n-ar putea să joace ceva izometric binevenit 2D. N-am jucat Heroes mai deloc că nu mă interesează strategiile sau jocurile fantasy în general, dar de ce să nu o facă? Cei nostalgici n-au decât să joace varianta originală, cu moduri desigur, că nu știu cum poți să rulezi un joc din 1999 pe un Windows 11, pe un ecran 4K și fără să te incomodeze pixelii pătrățoși din grafica foarte ...depășită, la o rezoluție mică.
Eu chiar vreau să apară un remake la Red Alert 2 și Tiberian Sun, precum și la Generals, că remaster sigur nu prea se mai poate că cică ar fi pierdut EA codul sursă.
Și în loc să mai cumpăr jocuri făcute de amatori precum Builders of Greece/Egypt, Celestial Empire, Pompeii, Pax Augusta sau nu știu ce rip-off de pe Steam, mai degrabă aș prefera un remake la Caesar III, Zeus și Emperor în stilul lui Pharaoh New Era.
Un joc mult iubit. Culmea si acum il am instalat pe laptop. Cand vrei sa stai linistit, acompaniat de un whisky single malt bun si ceva tigari (eu numai fumez) HOM III e perfect pentru relaxare si voie buna. Imi aduc aminte cand mergeam cu colegii,prietenii in Internet Cafe-uri (sau cand lucram acolo) acum mai bine de 24 de ani ce fericire era un Heroes III in retea cu 4-6 insi
Jocurile din acea vreme de ne tineau tintuiti pe scaun cate 8-10 ore pe noapte avand o sticla de Cola la 2L si un pachet de tigari de fiecare: Heroes III, Diablo 2 LOD, NFS Porsche Unleashed plus ca mai era si Counter Strike (care eu nu-l jucam) probabil versiunea 1.6
Nu stiu cum va fi editia de fata insa o voi urmari evolutia.
By paul in forum Jocuri PC
By djleo666 in forum Stories & Other News
By Tudoran in forum Jocuri PC
By szury in forum Jocuri PC
By weriwulf in forum Console News
Bookmarks