Story-driven open world shooter:
Originally Posted by Blizzard Entertainment
2030.
Story-driven open world shooter:
Originally Posted by Blizzard Entertainment
2030.
Arată super cinematicul, tradițional Blizzard. Chiar îmi aminteam cum era pe vremea liceului, când mă jucam StarCraft 2 prin 2011 și prin 2013. Și mă tot gândeam dacă o să mai vedem ceva din franciza asta.
E o veste tare că îl lansează fix la 20 ani de la lansarea lui S2 și chiar ar fi tare ca anii 2030 să fie un nou deceniu de StarCraft, cu expansionuri consistente în care să ne jucăm cu Zergii și cu Protoșii și să aflăm mai mult despre univers.
Nu știu dacă o să arate fix așa grafic, dar poate la anu vedem niște poze in-game măcar. E posibil să ne dea pe spate pentru că au tehnologia, îl vor lansa precis pe console next-gen, deci trebuie să aibă grafică demnă de RTX Series 60. Au și ditamai Microsoftul în spate.
Era oarecum de așteptat ca după ce Warcraft a fost făcut MMO-RPG, Starcraft să fie făcut MMO-FPS.
Genul RTS a devenit demult pe nișă. Microsoft vrea să lanseze doar jocuri care să fie foarte populare și profitabile.
StarCraft 1 și StarCraft 2 sunt și acum foarte jucate, Story Arc-ul cu Jim Raynor și Sarrah Kerigan a fost dus la capăt și era cazul să se reinventeze seria cum s-a reinventat și Warcraft din 2004.
By galaxic in forum Offtopic
By DeathWings in forum Jocuri PC
By Hitman in forum Apple
By RonanN1 in forum Videos
By DeathWings in forum Jocuri PC
Bookmarks