Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 507 of 507 FirstFirst ... 7 407 457 497 505 506 507
Results 10,121 to 10,136 of 10136

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #10121 SP
    Senior Member Papillon_'s Avatar
    Speram la niste oferte bune pentru Ghost of Yōtei, Astro Bot, Clair Obscur Expedition 33, Days Gone Remastered.

Days Gone Remastered a fost in aprilie 95.96 lei pe ps store iar acum e la "oferta" pe 143.94 lei.
    Singura oferta buna la titlurile lor first party am vazut-o la Horizon Zero Dawn Remastered PS5 99,96 lei la Altex.

2. #10122 SP
    Senior Member Papillon_'s Avatar
    Pentru cine nu le-a jucat si cumparat inca au pachet cu primele doua jocuri Final Fantasy VII Remake la Altex la un pret foarte bun!

Final Fantasy VII Remake Intergrade & Rebirth Twin Pack PS5 269 de lei https://altex.ro/joc-final-fantasy-v.../cpd/PS5X0532/

3. #10123 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Ninja gaiden 4 e redus la altex.

4. #10124 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Pentru cei interesati, pre-order-ul la Marvel Tokon are pretul de 40 eur pe Amazon.de:

http://www.amazon.de/-/en/PlayStatio...GNSC43DY&psc=1

5. #10125 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

6. #10126 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Ninja gaiden 2 black ps5 e redus pe ps store pentru amatorii de digital.

7. #10127 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by qdx View Post
    Ninja gaiden 2 black ps5 e redus pe ps store pentru amatorii de digital.
    O sa ne iasă pe nas de digitale din 2028.

Sent from my CPH2747 using Tapatalk

8. #10128 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    O sa ne iasă pe nas de digitale din 2028.

Sent from my CPH2747 using Tapatalk
    Eu si pana acum cumparam doar ce era foarte ieftin si DLC-uri (tot la reducere), dar de cand au anuntat ca opresc fabricarea discurilor din 2028, refuz sa mai cumpar chestii digitale si jocuri. Sa fie sanatosi.

9. #10129 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Eu n-am nici o problema cu "digitalele". Apropo Ninja Gaiden 2 Black 120 lei pe store, varianta retail aproape triplu la pret:
    http://www.amazon.de/-/en/Ninja-Gaid...s%2C153&sr=8-1

Indiana Jones and the Great Circle pe store e 228 lei, retail nu l-am vazut nicaieri sub 65 eur.

Deci pentru oamenii ca mine care vor sa joace titlurile si cauta mai ieftin, PSN-ul ofera de multe ori solutii.

Apropo AC BlackFlag Resynced se vinde puternic pe Amazon.de (peste 9000 de unitati in ultimele 2 luni ) au redus pretul:

https://www.amazon.de/Assassins-Cree...fYnJvd3Nl&th=1

10. #10130 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Eu si pana acum cumparam doar ce era foarte ieftin si DLC-uri (tot la reducere), dar de cand au anuntat ca opresc fabricarea discurilor din 2028, refuz sa mai cumpar chestii digitale si jocuri. Sa fie sanatosi.

La fel si eu, in mare parte luam jocuri mici indie cand erau reduse precum Unravel, Inside, Little Nightmares etc. PS6 nu am să-mi mai cumpăr, eu is old school nu digital school loool.

11. #10131 SP

12. #10132 SP
    Senior Member RaverX's Avatar

Respect. Daca ar fi majoritatea ca tine, nu am avea problema cu eliminatul discurilor, din pacate pe multi nu-i intereseaza, iau jocul sa se joace acum si gata. Pentru aia streaming cred ca ar fi mult mai ok sau imprumutat, oricum ii doare in partea dorsala ca nu detin nimic si ca nu-l vor putea juca peste mai multi ani.

13. #10133 SP
    Senior Member Srachi's Avatar

Thanks, foarte bun pret pentru un joc atata de nou!!

@Christache07, cat este pe PS Store? Cred ca tu te minti singur cu cateva titluri ce le-ai gasit mai ieftine, de cand exista store digital mai totul a fost mai ieftin si s-a redus mai repede in format fizic! Sa nu mai zic de jocuri second hand ca le iei la bani ce nu-ti omoara buzunarele dar chiar sa fi fost si milionar in euro as fi preferat sa iau un joc in format fizic!

14. #10134 SP
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Thanks, foarte bun pret pentru un joc atata de nou!!

@Christache07, cat este pe PS Store? Cred ca tu te minti singur cu cateva titluri ce le-ai gasit mai ieftine, de cand exista store digital mai totul a fost mai ieftin si s-a redus mai repede in format fizic! Sa nu mai zic de jocuri second hand ca le iei la bani ce nu-ti omoara buzunarele dar chiar sa fi fost si milionar in euro as fi preferat sa iau un joc in format fizic!
    Daaa. Eram la servici si navigam asa de plictiseala pe eMag, cand am observat pretul. L-am si comandat. SH este pe la 200-220…

15. #10135 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Saros - 45 euro pe Amazon
    Transport gratuit de la 50 de euro în sus.
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0G8LL...KR8XB7XF&psc=1

16. #10136 SP
    Junior Member Az0t's Avatar
    As mai adauga Death Stranding 2 la 20 Euro si Indiana Jones pentru xbox series x la 63 euro (nu neapărat un pret wow, dar având in vedere disponibilitatea limitata, merita daca il găsești sub 350 lei)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 507 of 507 FirstFirst ... 7 407 457 497 505 506 507