Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 40 FirstFirst ... 30 38 39 40
Results 781 to 791 of 791

Thread: Review Codes & Giveaways

1. #781 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ...daca razvanrazy primeste coduri de review de la Ubisoft, se datoreaza fix lui si numai lui, iar singura legatura cu ConsoleGames.ro este faptul ca razvan face parte din echipa CG. Daca doreste, poate scrie acele reviews oriunde in alta parte, dar totusi el alege sa isi impartaseasca opiniile cu noi aici...

Cred ca totul s-a clarificat aici si nu ar mai trebui sa fie nicio nelămurire.

2. #782 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Nu e asta fix lucrul pe care l-a facut Razvan mai sus?
    > user forum primeste coduri de la Ubi pentru review datorita faptului ca a mai scris/scrie si se pricepe.
    > user forum primeste cod pentru joc dar nu are timp/nu e genul lui deci n-ar avea sens sa se apuce sa faca review pentru ca ar fi skewed.
    > user forum posteaza pe thread ca da jocul altcuiva care a mai scris/se pricepe si e fan genre-ului.
    > user forum e acuzat ca tine doar pentru el coduri primite... de el si datorita lui.

Nu vezi nimic in neregula @raduadelin?
    Tine coduri pentru jocurile mainstream, ca AC, si jocurile de doi bani, de care n-a auzit tanti Lenuta precum Anno le impartaseste cu mare drag la saraci pentru a face recenzii. Asta e problema lui din ce citesc. Daca am inteles gresit, sunt prost asta e

3. #783 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Normal, aleg sa joc jocurile care ma intereseaza si pe care le-as fi cumparat oricum day 1 (cu mici exceptii - vezi Skull and Bones pe care l-as fi cumparat la o promotie, desi culmea, am dat 50% din pretul full, day 1, ca sa-l joc cu un prieten).

Sincer pana si Anno imi place, dar nu ma pricep asa bine la genul asta de joc si nu as putea spune o parere pertinenta despre el sau sa-i dau o nota realista, mai ales in comparatie cu alte jocuri de genul.
    Dar momentan nici nu am ~40-50h de investit intr-un joc care nu este neaparat pe gustul meu.

Si chiar ar fi pacat sa-i dau o nota prea mica sau prea mare, pentru cine stie ce stupizenie, asa ca am preferat sa postez aici.

Momentan vad ca nu se ofera nimeni si e pacat, pentru ca trece fereastra in care ma pot inscrie pentru acel cod.

4. #784 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Nu sunt premium (si nici foarte activ) pe forum, deci nu ma înscriu. Dar Pax Romana va fi dupa mine one of the best Anno in serie, oarecum il pun pe acelasi plan cu AC Shadows. AC fans asteptau de ani setting in Japonia, Anno fans asteptau Roma.

Daca nu ati subscris la hatereala default Ubi recomand, eu as fi luat CE daca nu aveam casa plina de crap.

5. #785 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Guys, e careva interesat sa scrie un review stufos pentru Anno 117: Pax Romana? Ceva in genul celor facute de mine, ca si consistenta.

Dar neaparat sa fie fan al acestui gen de joc.

Cu mentiunea ca as vrea neaparat sa fie cineva cu vechime pe forum si valabil doar pentru userii Trader/Premium/VIP.

Teoretic se poate cere cod pentru orice platforma - PC/PS5/Xbox, dar trebuie sa stiu dinainte.
    Jocul se lanseaza pe 13 Noiembrie, deci probabil codul va fi oferit cu 1-2 saptamani inainte si va trebui sa respectati - pe cat se poate - embargo date-ul.

Also, daca vreti sa scrieti un mic preview, pot cere un cod de preview, dar doar pentru PC.

Rog persoanele interesate sa scrie aici sau in privat.
    Last call! Nu este nimeni interesat?

6. #786 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Poate se gaseste cineva interesat daca elimini cerinta de a fi premium.

7. #787 SP
    Sigur, hai sa vedem si asa daca se inscrie cineva

8. #788 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Daca nu se inscrie nimeni premium, eu partikip. Cum spuneam, am de gand oricum sa-l joc, sunt abia venit de la Pompeii, probabil sunt mai in the mood

9. #789 SP
    Quote Originally Posted by Zahpeter View Post
    Daca nu se inscrie nimeni premium, eu partikip. Cum spuneam, am de gand oricum sa-l joc, sunt abia venit de la Pompeii, probabil sunt mai in the mood
    Ce platforma te-ar interesa, in cazul in care ar fi in regula?
    PC (Ubisoft connect only), PlayStation or Xbox

10. #790 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Ubisoft connect

11. #791 SP
    E cineva interesat sa faca un early access review pentru Morbid Metal?

Doar pe PC, cod de Steam.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 40 FirstFirst ... 30 38 39 40