Normal, aleg sa joc jocurile care ma intereseaza si pe care le-as fi cumparat oricum day 1 (cu mici exceptii - vezi Skull and Bones pe care l-as fi cumparat la o promotie, desi culmea, am dat 50% din pretul full, day 1, ca sa-l joc cu un prieten).
Sincer pana si Anno imi place, dar nu ma pricep asa bine la genul asta de joc si nu as putea spune o parere pertinenta despre el sau sa-i dau o nota realista, mai ales in comparatie cu alte jocuri de genul.
Dar momentan nici nu am ~40-50h de investit intr-un joc care nu este neaparat pe gustul meu.
Si chiar ar fi pacat sa-i dau o nota prea mica sau prea mare, pentru cine stie ce stupizenie, asa ca am preferat sa postez aici.
Momentan vad ca nu se ofera nimeni si e pacat, pentru ca trece fereastra in care ma pot inscrie pentru acel cod.
Nu sunt premium (si nici foarte activ) pe forum, deci nu ma înscriu. Dar Pax Romana va fi dupa mine one of the best Anno in serie, oarecum il pun pe acelasi plan cu AC Shadows. AC fans asteptau de ani setting in Japonia, Anno fans asteptau Roma.
Daca nu ati subscris la hatereala default Ubi recomand, eu as fi luat CE daca nu aveam casa plina de crap.
Daca nu se inscrie nimeni premium, eu partikip. Cum spuneam, am de gand oricum sa-l joc, sunt abia venit de la Pompeii, probabil sunt mai in the mood![]()
E cineva interesat sa faca un early access review pentru Morbid Metal?
Doar pe PC, cod de Steam.
By Alexandru in forum Jocuri PC
By erik95 in forum Game Reviews & Previews
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By Bobby in forum Console News
Bookmarks