007 First Light: Foarte bun joc, iar Platina a fost extrem de enjoyable!![]()
O colectie fabuloasa, pe care am retrait-o la adevarata ei valoare dupa ce initial le-am terminat pe PS3, respectiv PS4, la lansarile initiale.
- The Last of Us Part I
- The Last of Us Part II
inFamous: Festival of Blood (PS3) - 100% (2/10) - La final de august trofeele care au nevoie de online vor deveni unlockable, asa ca m-am pus pe treaba. Acum trebuie doar sa imi fac curaj pentru primul inFamous si o sa am seria la 100%.
#141. Indiana Jones and the Great Circle + The Order of Giants DLC (PS5) 100% [P] (4/10) - Chiar asteptam de mult timp jocul asta la reducere. Cum fizic nu se gaseste nici macar la pret intreg, am mers pe varianta digitala, Premium Edition.
Pot spune ca a fost mult sub asteptari, povestea si actingul fiind singurele puncte care stralucesc. Din punct de vedere gameplay devine foarte repede repetitiv, iar unele segmente au fost de-a dreptul frustrante. Iar problemele au inceput cu adevarat dupa ce am terminat jocul si a trebuit sa revizitez locatii pentru cele cateva sute de collectables. Backtracking-ul si fast travel-ul sunt ceva rau, la nivel de 2007 ca executie.
![]()
#142. X-Men Origins: Wolverine (PS3) 100% [P] (3/10) - Un joc care se tine neasteptat de bine, gameplay fun, poveste decenta. Ma bucur ca am reusit sa pun mana pe el, la un pret rezonabil, inainte de lansarea Wolverine pe PS5.
Platina destul de usoara, putin grind pentru upgrades si un extra playthrough pe hard (n-am simtit vreo diferenta fata de dificultatea medie).
![]()
By k1du in forum Sony PlayStation 3
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By killlemalll3 in forum Sony PlayStation 3
By morea2love in forum Sony PlayStation 3
By GeOKeR in forum Console News
Bookmarks