Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 299 of 299 FirstFirst ... 199 249 289 297 298 299
Results 5,961 to 5,966 of 5966

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #5961 SP
    Junior Member thatOneDudeThat's Avatar
    @ATX-MG Urmaresc Nioh 3 zilnic pe altex app. Asteptam sa vad daca bagati editia Steelbook. Cu T-1 inainte de lansare nu e listata. Ma uit dimineata in ziua lansarii, e stoc epuizat... Ati avut 1 bucata si a luat-o un angajat?

2. #5962 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Il mai gasesti pe jocurinoi.ro, la pret un pic mai mare, dar poti sa incerci codul "cart5" pentru un mic discount : https://www.jocurinoi.ro/nioh-3-steelbook-edition-ps5 .

3. #5963 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Deci pui jocul in cos la jocurinoi si iti dau o reducere de 10 % dupa 24 de ore apoi pui si cart5 tot cod asa l.am luat eu acuma nu stiu si daca il vor livra.Oricum e scump jocul,ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa iau varianta normala de la emag unde aveam si un voucher si ieseam ieftin.Trebuie sa fii logat cand dai comanda la jocurinoi si sa lasi jocul in cos 24h si vei primi pe email reducerea,chestia e ca sa nu te deloghezi in timpul asta de 24h.

4. #5964 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by thatOneDudeThat View Post
    @ATX-MG Urmaresc Nioh 3 zilnic pe altex app. Asteptam sa vad daca bagati editia Steelbook. Cu T-1 inainte de lansare nu e listata. Ma uit dimineata in ziua lansarii, e stoc epuizat... Ati avut 1 bucata si a luat-o un angajat?
    Salut! Inca nu s-a livrat marfa. Sunt ceva intarzieri de la distribuitor.

5. #5965 SP
    Junior Member thatOneDudeThat's Avatar
    @ATX-MG poti sa imi spui daca e strict online steelbookul sau il gasesc si in magazine cand v-a fi livrata marfa?

Eu voiam sa joc jocul azi si am spus ca fac o aroganta si iau steelbook ca asa le am si pe restul. Insa cred ca renunt de tot si trec pe digital, altfel nu vad cum il joc weekendul asta. L-am comandat in final de pe gamers .ro dar inca n-am awb la el... O fi probleme peste tot cu distribuitorul

6. #5966 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Quote Originally Posted by thatOneDudeThat View Post
    @ATX-MG poti sa imi spui daca e strict online steelbookul sau il gasesc si in magazine cand v-a fi livrata marfa?

Eu voiam sa joc jocul azi si am spus ca fac o aroganta si iau steelbook ca asa le am si pe restul. Insa cred ca renunt de tot si trec pe digital, altfel nu vad cum il joc weekendul asta. L-am comandat in final de pe gamers .ro dar inca n-am awb la el... O fi probleme peste tot cu distribuitorul
    Daca nu au lasat precomezile deschise inseamna ca nu e prea sigur.E scump digital 380 ron la emag a fost 320 ron cine avea ceva voucher il putea lua ieftin.In general jocurle la lansare au buguri si dupa ceva pacthuri devin mai ok,la celelalate variande nioh am luat nioh editia aia completa care are si dlc tot la mult timp dupa ce au aparut,aia care l.au primit pe gratis pentru reviewuri nu le pasa ei trebuie sa faca vizualizari.Eu l.am luat de jocurinoi cu o reducere de 43 ron cu 2 coduri.Insa nu stiu daca il vor livra pentru ca cum a spus altex mai sus sunt ceva prbleme.Edit.pare ca am uitat sa folosesc si a doilea cod cart5 am zis ca l.am pus insa nu asa ca nu stiu sigur daca merg impreuna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 299 of 299 FirstFirst ... 199 249 289 297 298 299